Den store Fiktion – Sandheden om det politiske system

puppetDet sker at jeg har gode debatter og ordvekslinger med spændene politisk engagerede mennesker på Facebook. En af dem er en herre ved navn Esben Søvang Maaløe, der er god til at stille skarpt, på de blinde vinkler i den danske mediestrøm af politisk propaganda. I dag talte de forskellige debatører, på Esbens profil, om Helle Thorning Schmidt og de mange svigt, som de fleste danskere føler fra hendes regering. På samme måde som vi gjorde det med Løkke, på samme måde som vi gjorde det med Fogh, og på samme måde som vi vil gøre det igen med den næste “statsminister”. Og det slog mig at der er et meget væsentligt budskab, som stadig ikke står klart for rigtig mange mennesker. Sandheden om det politiske system. Sandheden om den store fiktion. Her er hvad jeg svarede – som jeg håber at også du vil overveje.

Ja du har ret, det er desværre sådan det er. Men Esben. Du ved godt at hvis ikke du og jeg, og alle de andre politisk bevidste mennesker snart vågner op, så sidder vi her igen om 2 år, om 5, om 10 og frem til vores dødsdag, og skælder ud på endnu en gallionsfigur, ikke?

På endnu et klistermærke. Endnu et billede. Vi er nødt til, hvis vi virkelig ønsker forandring, at erkende at vi sidder med et problem med langt dybere rødder. Vi sidder med et SYSTEMISK problem.

Vi sidder med en NEOLIBERAL NY VERDENSORDEN, om vi kan lide det eller ej. Den ejes og kontrolleres ikke af “vores” politikere. Og det kommer den som landet ligger nu, ikke til nogensinde igen. Ikke under de nuværende systemiske forhold. De er ALLE blot administratorer. Helles ansigt vil fade ud, og et nyt vil komme op, vi vil alle skælde ud igen, og så vil et nyt komme op osv.

Problemet er at vi lever midt i et kæmpe dukketeater. Borgerne holdes beskæftiget med at gø, bjæffe og knurre af teaterets hånddukker, i mens at teateres dukkefører og ejerkredse gør nøjagtig hvad fanden de vil. Med vores liv, vores verden, vores gudsgivne rettigheder, vores resurser, vores sind, selv vores kroppe.

Vil vi have ægte forandring er vi nødt til at formulere helt nye TANKEFORMER. Vi er nødt til at vise ægte, mulige og virkelige ALTERNATIVER, vi er nødt til at vise hvad det er for en “Ny Verdensorden” VI vil have. Og så simpelthen begynde at bygge den op, en tanke, en sten, en ny organisation, af gangen.

Og vi kan gøre det.

For al virkelighed var en ide en gang.

Esben Søvang Maaløes svar:

“Yep Dan. Jeg er helt enig.

“Vil vi have ægte forandring er vi nødt til at formulere helt nye TANKEFORMER. Vi er nødt til at vise ægte, mulige og virkelige ALTERNATIVER,”

Det bliver vi helt klart nødt til – og vi bliver nødt til at kommunikere – og vi må afpasse den kommunikation for skellet ml. den virkelighed der foregår og den virkelighed vi (eller folk) ser, er så stor – at det for mange mennesker simpelthen er uoverstigeligt.

Indtil videre fægter vi (eller jeg) i blinde – men vi fægter. Vi skal nå det inden at internettet bliver låst på den ene eller anden måde, men så længe det endnu er så forholdsvist frit som det er må vi gøre brug af det og af det “neurale netværk” mange seende, reflekterende og kommunikerende mennesker er.”

Du kan læse mere om Esben Søvang Maaløe og hans spændende tanker på disse websites: http://uhdanmark.dk og http://ugh.uhdanmark.dk

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, øverst til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Men Hvad kan JEG Gøre?

Et af de spørgsmål man oftest hører når verden virker vanvittig er: Men Hvad Kan …

En kommentar

 1. Meget rigtig skrevet – at vi skal danne en verdensværdi sammen (multiform(-ering)).
  De sidste 2 år har et nyt monetært system været klar til at løbe af stabelen, og flere gange har det gamle ‘dukketeater’ prøvet at kapre det. Men heldigvis er de blevet afvist af initiativtagerne, der har udsat det hver gang, idet alle kriminelle personer eller institutioner er definerede.
  Det er blandt andet defineret at det monetære system skal være alle ejet og at det skal finansiere etablering af fri energi. Alle patenter skal åbnes og tages i brug af folks initiativ. En afvikvikling af ‘gammel energi’ er ligeså planlagt og defineret. Det er endda defineret, hvordan den nye monetaritet skal afvikles, når den har tjent overgangen til et nyt miljø, som kommer til at ændre og dække alt.

  Du skal ikke være bange for at internet bliver låst, idet det klassiske system slet ikke kan undvære at spionere hvad folk taler om. Internet er faktisk NSA. Selvom de er afsløret og folk endda blatant blander sig i hvad NSA gør, så er NSA låst til at holde deres net åbent.

  Når de nye penge kommer i brug, forsvinder de gamle penge og alle banker. Folk bliver den ‘nye bank’, hvis man skal bruge en klassisk betegnelse.

  Der foregår i øjeblikket 2 ting: en ‘kvælning’ af det unipolare system. en militær konsolidering globalt til at blokere det unipolare system. De griber ind, når det ideelle tidspunkt viser sig. Mediekoncerner og Bankkoncerner, samt en række regeringer vil blive overtaget, deres agenter arresterede og dømte for kriminalitet og korruption oa. Medier vil, som det første blive udstyret med nyt personel til at informere befolkningerne løbende, hvad der foregår og hvilke forandringer og OPGAVER, der må ventes fremover.

  Johanne og Helle kan jo så lave et dukketeater, med en forestilling om “Politik i gamle dage”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *