Den Sidste Generation Der Kan

Der ER løsninger.. men de kræver nytænkning og mod. Er vi den sidste generation, der kan nå at ændre verden til det bedre, før vores korrupte centraliserede regimer, giftige mad, destruktive vækstfilosofi, ødelæggelse af økologiske systemer, endeløse sygdomme som følge af kemisk og livsfjendtlige fødevarer og ufattelige skødesløshed med vores eneste kilde til liv, vores moder jord – kvæler størstedelen af vores art i apati og fysisk selv udslettelse?

Og i så fald – hvordan kan vi gøre det? Hvad er opskriften på forandringen? På den forvandling som de fleste af os med føler er en stadig mere presserende nødvendighed? Hvad er opskriften, med andre ord, på en fantastisk, levende og glædesfyldt verden?

Det er det spørgsmål The Last Generation That Can, tager op, og kommer med meget inspirerende bud på. Dette er en af de første film, der kommer i kølvandet, på de mange absolut nødvendige bevidstgørende, men også smertefuldt deprimerende film, om jordens egentlige tilstand, korruptionens, og forrådnelsens omfang.

Jeg håber, du, trods den lidt dramatiske speakerstemme, vil se den, og at du, som jeg, vil føle dig opløftet og inspireret, til også at gøre din del. Fordi du med stor sandsynlighed tilhører, den sidste generation der kan.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Kære Danmark: Hvor Er Retten Til At Være Uenige Blevet Af?

Kan det virkelig passe at vi i Danmark snart kun kan indtage to positioner i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *