Den omvendte verden – et opkald til dit hjerte

Mærk dit hjerteVi lever i sandhed i en utrolig verden. Alt er vendt på hovedet. Mennesker der afslører krigsforbrydelser, blodige nedslagtninger af civile og journalister, retsforfølges, tortureres og dømmes hårdest muligt, efter lovens bogstav, imens de soldater der koldblodigt og heppende, stod for den ulovlige nedslagtning, ignoreres og går 100% fri. Af pressen, af præsidenter og ministre. I DK, i US, i EU, overalt. Undtagen i hytterne hos de efterladte, fædrene, søstrene, mødrene, brødrene, og børnene til de dræbte.

Det slår mig at denne omvendthed går igen mange steder i vores verden. Lægerne hjælper mange mennesker, men de hjælper, antageligvis uvidende, eller bevidst fornægtende, også medicinalfirmaerne med at forgifte mennesker.

Hos politiet skrev Politiforbundets formand Peter Ibsen, i september 2012, blandt andet følgende: “Dokumentationskrav og målinger har taget overhånd. Voldsomt overhånd i hele den offentlige sektor. Herunder også politiet. Vi jagter i dag måltal og indretter os i stigende grad efter en pseudovirkelighed.

Vi bruger i dag enorme ressourcer på at udvikle disse måltal og levere den påkrævede dokumentation – ressourcer der alle stjæles fra faglighed, fra frontpersonale og omgøres til stillinger, hvor akademikere og konsulenter regner ud, hvad politiet skal beskæftige sig med, hvornår, samler data og hvad det må koste. Og det hele bliver mere og mere Sovjet-agtigt og tåbeligt.”

Man ved at når selv formanden for politiforbundet er bekymret, så er det alvor. Også de oplever en omvendt virkelighed. Det handler ikke længere om at gøre det bedst mulige politiarbejde, men om at opføre et tal-skuespil, så man kan aflevere papirbunker nok til et bureaukratisk system, der er så “effektiverings”-sygt, så gennem optimeringsbesat, at det er på kanten til at slå selve det system ihjel, som det påstår at optimere.

Og det er alle vegne: New Speak, New Public Management, og The New World Order. Alt sammen er det “New”, alt sammen er det “effektivt”, “målbart”, og “dynamisk”. Alt sammen er det ved at blive SYGT, umenneskeligt, iskoldt, sterilt, simpelthen perverst, for fanden da.

Og vi lader dem, økonomerne, og deres mundstykker politikerne, begge dele købt af konglomeraterne, våben og olie industrien, blive ved. Endeløst plaprende, endeløst pseudo diskuterende og debatterende, om de små stykker tudeflæsk, som EU ikke for længst har overtaget fuld udemokratisk kontrol med.

De kan diskutere om vi skal have en elendig dagpenge eller SU sats, eller en der er lidt ringere. Af og til kan de bestemme om en motorvej går venstre eller højre om en fredet sø, og når det er vildt kan de endda udvise støtte til amerikanske krige, og simulere at vi havde et valg til at begynde med.

Vi lever i usandhedens tid, konspirationernes og de blinde herskeres tid. Rider den selv af på alkohol, lykkepiller og grundlæggende tvivl. På os selv, på retningen for vores liv, for vores samfund og  for vores verden.

Selv har jeg skrevet mange indlæg her på min lille blog, hvor stadigt flere frustrerede, og meningssøgende mennesker kommer til. Som tørstende dyr på en glohed savanne, efter dråber af vand. Og jeg har i et stykke tid følt at jeg har fejlet. At jeg har giver jer for lidt. For meget gift, og for lidt vand.

For det er vand vi trænger til. Vand, er ikke kun vådt, men også et symbol, på livet, ånden og det store ord genopstandelsen, som stadig er smukt, og kan betyde meget mere, end man lige tiltror det i første omgang.

Jeg har følt at en væsentlig del af den forvandling der skal til, i Danmark, overalt, er nødt til at starte med eksponering. At det er en pligt som kandidat i medievidenskab, og som tænkende menneske, at vise verden sammenhænge, der ikke dækkes af mainstream medierne, at gøre opmærksom på, at de største forbrydelser sjældent når avisernes forsider, men i stedet foregår i langt større mønstre, end de evigt afledende medier nogensinde var bygget til, at træne dig i at tænke over.

Jeg tror, og håber, at jeg i nogen grad har formået at gøre dette. Kommentarerne siger mig, at ja, nogen hjerter er blevet ramt, nogen er blevet sat i brand, og andre, og det smerter mig at tænke på, føler en vis modløshed, efterhånden som slørene pilles fra øjnene, og virkeligheden, begynder at titte frem, i al sin umiddelbart, blodige, kyniske og hjernedøde sindssygdom.

Tiden er inde til at begynde at servere mere vand. Til langsomt at begynde at vende verden om på sine ben igen. Få den til at holde op med at være omvendt. Og jeg tror vi er nødt til at starte det eneste sted hvor det virkelig tæller. Hos os selv. Med de grundlæggende spørgsmål: Hvordan er jeg selv blevet så korrupt? Så dekadent? Så naiv? Og så endeløst handlingslammet?

Mit gæt er, at mange af os vil nå frem til at bortset fra boligboblen, jeg, mig, min tiden, og samtalekøkken æraen (uden mange samtaler, det havde vi ikke tid til) – er tidspunktet mindre abstrakt end man først skulle tro. Det skete den 11. september 2001. Dagen hvor de neokonservative, PNAC, fik det Pearl Habor, de selv havde beskrevet som “nødvendigt” året inden, i deres dokument Rebuilding Americas Defenses, skrevet præcis 12 mdr. inden, i september 2000, – dagen der var “den nødvendige udløsende katalysator” for at angribe Irak, og siden overtage den “nødvendige kontrol” med resten af mellemøsten (og deres værdifulde undergrund).

Jeg vil til enhver tid, i den sammenhæng, anbefale dig at BBC dokumentaren “The Power of Nightmares”, hvor det blandt mange andre rystende oplysninger, kommer frem at de kære PNAC drenges tanker og værdier, er funderet på Levi Strauss’ ide om “Den Noble løgn..”. At det er helt ok, ja simpelthen nødvendigt, at bruge “noble løgne”, for at kunne fastholde og kunstigt skabe variationer over verdens ældste myte: Myten om “dem” og “os”, den primitive myte om “De gode” mod “De onde”. Hvor de “onde” altid er de andre, og de gode, surprise surprise, altid os selv.

Men tilbage til sporet. Det skete den 11. september 2001. Den dag oplevede du begyndelsen på den største medierede løgnehistorie i hele dit liv. Du fik også mange andre, lige efter. SARS, The Anthrax Scare, N1H1 osv osv. Du blev tæppebombet, med løgn, spin, og ekstreme fordrejelser af jordens faktiske trusselsniveau (for jo der er terror, men lige så mange dør hvert år af “møbel relaterede dødsfald” som af terror. Så det er trusselsniveauet der er fordrejet ud i det absurde.). Og du gjorde som du skulle. Du blev bange, og selvom du selvfølgelig vil benægte det, er du det stadig.

Et eller andet der før var potent og funktionelt i dig, er blevet afmonteret, gemt væk i dit indre kosteskab.

Du lytter, du føler og du harmes stadig, men som milliarder af andre, ligger du stadig under for tryllekunstnerens største trick. Troen på at du intet kan stille op, at du er magtesløs, og blot endnu et lille hjul i den store maskine. Og til et vist punkt er systemet, på overfladen, så omfattende nu, at det billede er rigtigt. Men heri ligger også din store styrke, for et tandhjul der ikke drejer som det skal, kan standse hele maskinen.

Men det kræver at vi sammen lærer hinanden betydningen af et gammel fransk begreb: Civil Courage. Gyldendals Ordbog har en typisk Dansk, og dermed betydningsmæssigt kastreret definition ” Civilcourage: fr. courage), moralsk mod; “sine meningers mod” (til forskel fra den rent fysiske tapperhed).” Den engelske Free Dictionary derimod, er ikke blevet “New- pis- smadret” endnu, og har stadig den oprindelige betydning: “Civil Courage: The state or quality of mind or spirit that enables one to face danger, fear, or vicissitudes with self-possession, confidence, and resolution; bravery.”

Oversat: En tilstand eller kvalitet I sind eller ånd, der gør det muligt for en at møde fare, frygt eller omskiftelighed, med fattethed, selvtillid og målrettethed; mod.

courage

Den tilstand, det smukke frø i mennesket, er vi alle nødt til at opsøge igen. For det er det som definerer os, det som igen kan gøre denne have, kaldet morder jord, smuk og fyldt med glæde, lys og overflod. Slavemesterenes største frygt.

Vi er nødt til at finde vores civile mod frem igen, for det er det som blev skræmt væk den dag i 2001. Og det er det som efter 12 års massepsykose, effektivitetspsykose og New Hell kultur, skal få fornuften, klogskaben og hjerteblodet tilbage til vores samfund igen.

Sæt dig ned en dag og stil dig selv spørgsmålet: Hvad er det værste der kan ske? F.eks. hvis jeg blev fyret, fordi jeg havde talt min sandhed? Eller anholdt af politiet, for at benytte den ytringsfrihed, som Lømmelpakken har forsøgt at tage fra dig? Hvad er det værste der kan ske?

Du vil mest sandsynligt nå frem til en række ubehageligheder, her og nu, på den korte bane.

Men hvad med den lange? Hvis du gør det, hvis jeg gør det, hvis din nabo gør det? Kan du så se hvad der vil ske? Vi vil gradvist tage magten tilbage. Revitalisere vores fagforbund, og vores politiske systemer fra lokalt til landsniveau, modernisere dem, og fyre vores dekadente, købte karriere politikere, og indsætte sande ildsjæle, til igen at tale vores sag, ikke konglomeraternes, eller deres skødehund EU. Modige chefer vil bede deres påtvungne New Management konsulenter om at stikke deres hovedløse vanvid op hvor solen aldrig skinner. Til at pisse af.

Både chefer og konsulenter vil vågne op, og mange vil huske at de gik ind i HR – der jo betyder Human Relations, for at hjælpe mennesker med at få bedre relationer, bedre arbejdsliv, og måske, inderst inde, for at hjælpe dem med at få mere selvindsigt – ja, et bedre liv i det hele taget.

Når lægen bevidstløst, for gud ved hvilken gang, igen rækker ud efter blokken for at give dig ny gift, og du spørger om det virkelig var det han i sin tid ønskede at gøre som læge? Blot sanseløst udskrive mere farlig kemi, og modtage gratialer og kroture til gengæld?

Eller når dit barns lærer, modstridende, dukker nakken og gør som Bjarne Corydon tvang dem til, kan du give dem et ekstra smil, og sige de gør et fantastisk stykke arbejde, på trods af den klovn til Corydon og de skygge præsidenter han tog diktat fra og kort efter jf. dagbladet information besøgte, kaldet The Bilderberg Group. Og sig så til forældremøderne, at i håber de vil lære dine børn hvad de har brug for, for at blive kærlige, selvstændige, modige og reflekterende mennesker. Og at du vil støtte dem i det, selv hvis deres chef, og ugens udvalgte konsulent, siger de skal gøre noget mere koldt, effektivt og sterilt. Gør det, gør det overalt. Begynd at igen, med små skridt, som et rigtigt menneske. For det er det du er, og det som er så uendelig smukt ved dig.

Med andre ord, som jeg skriver meget mere om, i min Science Fiction roman Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten: vær og lev din egen sandhed, tag bladet fra munden min ven. Ræk din hånd ud. Og bliv ikke overrasket, hvis den bliver afvist de første mange gange, for vi er ude af træning. Men tiden er inde til at blomstre igen, at bryde gennem isen, asfalten og frygten i vores gennem manipulerede sind og samfund. Til at vende om, og tilbage, til os selv, til din indre integritet, til dit hjerte, til din værdighed, og til det eneste du har, som nogensinde vil betyde noget for dig, ved dit dødsleje, og i dit liv.

Din menneskelighed.

Kom.

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Nu Angriber EU Ytringsfriheden På De Sociale Medier

Gigant Censurpakke Rammer De Sociale Medier Og Søgemaskinerne Overalt i EU d. 25 August KILDER:1.Facebook, …

4 kommentarer

 1. Jesper Ljungquist

  Fortsæt fortsæt fortsæt!
  Som dig har jeg oplyst og kæmpet mod ignoranter og senest mod den modløshed der sløver folk til intet at foretage sig.
  Førhen spurgte folk sig selv, hvordan kunne millioner af jøder vandre modløst og modstandsløst ind i nazisternes gaskamre, og svaret er “sådan”!.
  Sådan som den danske befolkning modløst og modstandsløst på det skammeligste overdrager den fædrene jord til onde mennesker med onde hensigter forklædt som velgørende forretningsfolk…
  Men trods forklædningen ved vi det jo godt, men modløshedens virus har fanget næsten alle!
  Dan! Jeg er glad for at læse din blok, og jeg er glad for at fortsætte kampen sammen med dig!
  Så fortsæt, så vi kan rejse hinanden op når vi rammes af modløshed, for det er dæleme op ad bakke!
  Hilsen Jesper

  • Hej Jesper
   Tusind tak for din entusiasme. Og hvor er det fedt at du ikke lader dig tynge ned af modløsheden. Vi skal have fundet brugbare løsninger, og bevidste mennesker der hver i sær giver deres bidrag til forandringen, på den måde som føles rigtig for dem.
   Det gør mig glad at vide, at du også er på sagen Jesper. Som du selv siger, kan jeg kun sige: Fortsæt!
   Bedste hilsner
   Dan

 2. Tak for inspirerende ord. Jeg er rundt på nettet og søge efter ikke-mainstream medier, da jeg ikke synes de gør det godt eller troværdigt. Din side ligner et godt bud på et interessant site. Jeg har også fundet http://stormcloudsgathering.com – er der nogen der kan sige noget om dem, har prøvet uden held at finde noget om deres udgangspunkt. Men ja, noget må der gøres, at finde sammen og dele tanker og info er en del af det der skal gøres. *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *