Den Niende Indsigt, viden der vil ændre dig!

Tryk på dette link for at købe bogen

Hvad foregår der bag kulisserne i vores liv? Hvordan kan det være at vi nogle gange ved tilsyneladende tilfældigheder, pludselig får uventet hjælp, eller spontant møder et menneske vi netop har gået og tænkt på? Hvad er det som gør at nogle mennesker giver os skyldfølelse, imens andre ved deres blotte væren opløfter os? Og kan man virkelig se et legme af energi omkring alt levende, også mennesker?

James Redfields Den Niende Indsigt, en opdagelsesrejse – tilbyder læseren netop det, en indre opdagelsesrejse.
Igennem den unavngivne hovedpersons rejse i Perus jungle, hvor han gradvist opdager 9 ældgamle indsigter om menneskets spirituelle egenskaber, føres man som læser igennem en øjenåbende oplevelse. Redfield beskriver bl.a. hvordan at alt levende er gennemstrømmet af energi, og kommer med klare beskrivelser af hvordan denne energi kan ses med det blotte øje. Og jeg skal hilse at sige at det er absolut muligt, og efter lidt træning ganske nemt. Alt, træer, blade, dyr, og selvfølgelig også mennesker har et helt tydeligt energilegme og alene det faktum kan rykke ved læserens forståelse af livets egentlige natur.
Bogen forklarer efterfølgende om hvordan at vi med forskellige strategier suger og dræner af denne energi hos vores medmennesker, igennem det Redfield beskriver som Kontroldramaer – psykologiske spil, som man ubevidst har tillært sig igennem sin opvækst.
I det hele taget er Den Niende Indsigt spækket med beskrivelser af livets mere skjulte, men fuldstændig styrende snore og tandhjul, hvilket gør det til fascinerende læsning for enhver som vil vide lidt mere om slige sager.
Overordnet kan bogen læses på to måder: Den ene er blot at læse selve historien om en mand som møder en række udfordringer, mystiske præster osv i Perus Jungle. Det vil man, i sig selv, mest sandsynligt ikke få den store læseoplevelse ud af. Den anden måde er at være opmærksom på de indsigter bogen meget pædagogisk redegør for, igennem de eksempler som bogens hovedperson oplever. Sammenligner man den viden han får med ens eget liv, sidder man med en nøgle der kan, og for manges vedkommende, vil, ændre selve den måde man lever og oplever sit liv og resten af verden på.
Gamle endeløse dramaer med f.eks. kærester, venner og familiemedlemmer kan en gang for alle brydes for den som læser bogen. Og alene af den grund er den værd at anskaffe sig!

Den Niende Indsigt tilbyder en helt ny forståelse af hvordan man bedre kan følge livets strøm, og hvad det er der sker, når man ikke følger den, men føler sig fastlåst i sin tilværelse. I det hele taget er det en bog som i denne skribents optik burde være pligtig for folkeskoleelever fra syvende klassetrin og op, da et samfund hvor disse indsigter var bredt integreret ville have færre konflikter, og langt mere glæde og flow. Og hvem kunne ikke ønske sig det?

Jeg giver dette ny-klassiske værk min varmeste anbefaling til enhver der savner hjælp til ovenstående eller bare er nysgerrig på med egne øjne, helt konkret, at begynde at se og opleve livets mere spirituelle dimension.

Tryk på dette link for at købe bogen

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvorfor Du Skal Læse Glasplaneten – En Hilsen Fra Dan Johannesson

Mød forfatteren Dan Johannesson i denne video, hvor han for første gang taler om sin …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *