Dansk fritænker får lukket munden af mediekonglomerat

Det er altid dybt frustrerende når mennesker som blot ytrer deres meninger og perspektiver, eller arbejder med lovlig aktivisme får knægtet deres ret til at tale frit på de sociale medier. Alligevel er det en tendes vi ser ske af og til i disse år.

Senest har den danske fritænker og aktivist Marc Real fået slettet sin profil på Facebook og Messenger. Det betyder at det netværk han har haft derovre pludselig ikke længere kan modtage hans opslag og oplysninger.

Derfor har jeg lovet Marc at give en lille håndsrækning, ved at lave denne post du læser nu, samt en video om problemet / sletningen ovre på Facebook.

Du Kan Finde Marc På Et Andet Socialt Medie Lige Her:

Marc er flyttet til ‘et nyt sted’ på internettet i form af det sociale medie ‘MeWe’. MeWe har en helt anden privatlivspolitik end FB, og man har vitterlig et helt og ægte privatliv derovre, ligesom man kan ytre sig frit (naturligvis inden for lovens rammer).

Du kan følge Marc, samt anmode om venskab osv. lige her: https://mewe.com/i/marcreal 
Marc har også en YouTube Kanal, den kan du finde lige her: https://www.youtube.com/user/Polo4Real

Ønsker du også at blive venner med mig på MeWe (nu du alligevel er derovre) er linket til min profil: https://mewe.com/i/danjohannesson1 

Samtidig vil jeg også bede dig om at melde dig til mit nyhedsbrev, så du og jeg fortsat kan være i kontakt / jeg fortsat kan ytre mig med videoer mv. såfremt at min profil også lukkes på FB en dag.

Tilmeld Dig Mit Nyhedsbrev!

Vi ved ikke hvad fremtiden byder på. Men hvis du er tilmeldt min mail-liste vil jeg stadig kunne sende dig updates og nyheder, uanset hvad der kommer af censurtiltag på de sociale medier, fremover. Tilmeld dig her:
STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

3 kommentarer

 1. Marianne simonsen

  Tak❤

  • Ja det er et interview jeg fik lavet i skaga.fm som prøvede hele 4 gange at få min borgmester til at deltage i et debatprogram online med mig.
   Det turde han ikke, føj 😉
   Mvh
   Marc Real

   #makeitReal 🙏🏼♥️
   #sammenervistærkere 👊🏼😎👍🏼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *