Bøgetræ Chokerer: Jeg Identificerer Mig Som En 16 Årig Kasseassistent

Et bøgetræ fra Fruens Bøge i Odense, har sat byen på den anden ende, efter at det for nylig standsede en lokal motionsløber, for at viderebringe en chokerende oplysning, om at det i virkeligheden identificerer sig som en 16 årig kvindelig kasseassistent fra Netto.

I et gribende interview lukker den nu 16 årige kvindelige kasseassistent fra Netto op for sin historie. “Allerede fra da jeg var en ung stikling, for ca. 130 år siden, har jeg vidst at jeg var unik. Lidt senere i mit liv skete det så af og til at en kasseassistent cyklede forbi mig, på stien her foran mig. Hun havde den smukkeste Netto hoodie på, og et par af skovens krager oplyste mig om, at hun hver dag gik ind og arbejdede i det lokale supermarked. Lige siden har jeg også identificeret mig som en 16 årig kvindelig kasseassistent fra Netto, ved navn Laila”.

Sagen har sendt en chokbølge igennem tømrer branchen, der frygter at andre træer i området ikke længere ønsker at være træer, også. “Vi synes det måske er at strække den lidt for langt når et træ melder ud at det i virkeligheden er en kassedame, fortæller talsmand for de lokale tømrerfirmaer, Tage Birk”.

Den kritik giver formanden for “Foreningen Af Særligt Progressive” (FASP), Karen Rast Løs dog ikke meget for. “Det er klart at når et bøgetræ stiller sig så sårbart frem og fortæller hvordan at det personligt har det, så bør hele Odense området, og optimalt set alle borgerne på Fyn, ændre deres adfærd hurtigst muligt.

Vi er derfor gået i dialog med Odense Kommune og en række bygherre, om at få fældet alle resten af træerne i Fruens Bøge, og i stedet få opført en række Nettobutikker, helt tæt på det pågældende tidligere bøgetræ. På den måde kan Laila få lov at være den hun naturligt føler at hun er uden at gammeldags og bitre mænd, eller en forældet skov, skal stå i vejen for hendes transformation”.

En mindre gruppe af borgere har dog ved flere kommunale møder forsøgt at fremføre en række radikale tanker, som kan sætte en kæp i hjulet for Lailas udvikling. Ved møderne har borgerne blandt andet foreslået, at man måske skulle lade resten af skoven få lov til at bevare deres ret til at være træer i området, samt lade resten af Fyens borgere få lov til at bevare deres ret til at gå i skoven, som altid. Bøgetræet kunne man så hjælpe med at finde mest mulig trivsel og balance, i dets aktuelle rolle som træ i Fruens Bøge.

Karen Rast Løs oplyser i interviewet, at den lille gruppe af borgeres ideer heldigvis blev ignoreret af et enigt byråd, som kaldte tankerne for “irrationelle” og “feberfantasier udtænkt af en lille gruppe af fanatiske konspirationsteoretikere og fantaster”.

I næste uge mødes Odense Byråd derfor med en række bygherre fra lokalområdet, for at kigge på fældningsplanerne, og de første skitser til de nye supermarkeder, som man forventer at kalde for “Lailas Bøge”, af respekt for alle de berørte parter.

“På den måde rækker vi også hånden ud til de borgere som førhen brugte “det gamle” Fruens Bøge til at lade op, slappe af og løbe i. Det synes jeg er en meget smuk og generøs gestus”, slutter Karen Rast Løs.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

En kommentar

  1. Jeg har brug for en journalist der har “muskler” til at gå i kødet på medicinalindustrien. Sammenstød med politikere kan ikke undgås. Politikere har siden 2018 accepteret at medicinen får lov til at slå 84.000 psykisk syge mennesker ihjel. Jeg har materiale der beviser dette, Jeg vil gerne ha hængt alle de ansvarlige til tørre i offentligheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *