ACTA er død! Længe leve demokratiet!

I dag d. 4 juli 2012, pudsigt nok på den amerikanske uafhængighedsdag, nedstemte et enigt EU parlament definitivt den berygtede ACTA lov, med stemmerne 478 imod og 39 for. Det er en glædens dag for alle mennesker, der føler at demokratiet ikke skal dø, at tredje verdens lande skal have adgang til billig medicin, og at censur og overvågning af alle verdens borgere ikke er vejen imod en bedre fremtid.

Det er simpelthen sådan en glædelig dag.
Tror de færreste har tænkt ordentligt igennem hvor katastrofalt et totalt overvåget og gennem censureret internet ville være for den fri debat og demokratiske processer, globalt som lokalt set.

Organisationer som Avazz.org, samt de mange civile der har brugt deres facebook sider, blogs, osv samt skrevet direkte til ministrene, presset medierne osv., har vist at people power, vitterlig virker. En power som i øvrigt udelukkende skyldes det fri internet.

Håber at alle er klar til evt. kommende runder vedr. love af denne type, der der er store interesser i at få censuren og overvågningen indført definitivt, netop pga. af internettes muligheder som demokratisk og endog revolutionær fascillitator. (Det arabiske forår, wikileaks, ocuppy mv.)

Netop denne kamp, må og skal vi aldrig trættes af af at kæmpe kontinuerligt. For der står alt for meget på spil.

Tillykke til alle der utrætteligt arbejdede for at få forkastet ACTA, bevare internettets frihed og herigennem demokratiets primære inkubations rum.

Og tillykke til alle dem, der ikke kæmpede, men fortsat får lov at nyde en grad af fri udveksling og demokrati til deres rådighed på nettet, på grund af de hundredetusinder af mennesker der var vågne og besluttede at handle, da det gjaldt.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *