5G – Er Regeringen Ved At Udsætte Danskerne For Livsfare?

For få dage siden lancerede regeringen på en pressekonference en vanvittig plan om at Danmark nu skal have udrullet et gigantisk 5G netværk over hele Danmark – det største forsøg med Dansk folkesundhed – nogensinde. 
Der bliver tale om skove af EMF master og alt liv i Danmark vil blive eksponeret for mange millioner gange den stråling de gør i dag. 

Døgnet rundt, og for altid – ingen kan undslippe det. 

Lyt til denne video der er den vigtigeste jeg har lavet nogensinde. Del den med ALLE og skriv i din deling HVORFOR alle skal se og dele denne video.

De facts jeg beskriver har jeg indsat kilder til herunder. Google hertil selv yderligere. Du vil blive rystet over hvad du finder.

Facts jeg nævner og deres kilder:

Fact 1: Mere end 180 forskere og læger fra 35 lande anbefaler standsning af udrulningen af 5G.
” i som har undertegnet, mer enn 180 forskere og leger fra 35 land, anbefaler stans i utrullingen av femte generasjon, 5G, for telekommunikasjon inntil mulige farer for menneskers helse og for miljøet har blir fullt ut undersøkt av forskere som er uavhengige fra næringen.”
Link: https://steigan.no/…/forskere-og-leger…/

Fact 2: 5G teknologien anvender de samme elektromagnetiske frekvenser, der skal holde styr på menneskemængder ved at skabe smerter og brændende fornemmelser på huden. 5G bruges i dag til crowd control i USA, Kina og Rusland – Kilde: http://forskning.dk/5g-straaling-paavi…/

Fact 3 Fysiske skadesvirkninger af 5G:
Pall siger blandt andet at 5G strålingen:

1) Angriber vores nervesystem, inkluderet er hjernen, noget som fører til udstrakte neurologiske/neuropsykiatriske virkninger og muligvis også mange andre virkninger. Dette angreb på nervesystemet giver stor grund til bekymring.

2) Angriber vores endokrine (dvs. hormonelle) system. Relevant i denne sammenhæng er, at de vigtigste egenskaber som gør, at vi er funktionsmæssigt forskellige fra éncellede skabninger, er netop nervesystemet og det endokrine system. – Selv den enkleste planaria-orm har brug for begge disse systemer.

Konsekvenserne bliver derfor enorme, hvis disse to reguleringssystemer forstyrres, og det er hårrejsende at man ikke lægger vægt på det, når sådanne skadevirkninger påvises.

3) Producerer oxidativt stress og frie radikaler, som spiller centrale roller i udviklingen af så at sige alle kroniske sygdomme.

4) Angriber DNA-et i vore celler, skaber enkelt- og dobbeltsidige brud i cellernes DNA, samt oxiderer baser i cellernes DNA. Disse fører igen til kræft og også til mutationer i kimceller, noget som i næste omgang producerer mutationer i senere generationer.

5) Fører til øget forekomst af apoptose (programmeret celledød). Apoptose er specielt vigtig som årsag til både neurodegenerative sygdomme og infertilitet.

6) Sænker mandlig og kvindelig frugtbarhed, sænker mængden af kønshormoner, giver lavere libido og øget forekomst af spontanaborter, og angriber, som nævnt, DNA´et i sædceller.

7) Forårsager forhøjede niveauer af intracellulært calcium [Ca2 +] i og til for hyppig calciumsignalering.

8) Angriber cellerne i vores kroppe, sådan at der opstår kræft. Sådanne angreb antages at fungere kræftfremkaldende gennem 15 forskellige mekanismer.

Kilde til ovenstående:
Martin L. Pall, PhD, professor emeritus i biokemi og medicinske basalfag, Washington State University, 17. mai, 2018

Generel artikel (lettere læselig) kan tilgås her: http://www.free21.org/statsbudgettet-…/…

Selve forskningsdokumentet fra Martin L. Pall, som artiklen er baseret på kan hentes som PDF fil her: https://einarflydal.files.wordpress.com…

Fact 5G anvendes til Crowd Control:

Israelske forskningsundersøgelser, præsenteret på en international konference, afslører, at det er de samme elektromagnetiske frekvenser, der skal holde styr på menneskemængder ved at skabe smerter og brændende fornemmelser på huden, som danner grundlaget for den seneste type netværk – også kaldet 5G. Et netværk, der skal kæde mere end 50 milliarder enheder sammen som en del af ”Internet of Things” (IoT). Både USA, Kina og Rusland anvender de elektromagnetiske frekvenser som militærvåben.

Undersøgelserne bekræfter, at disse bølger interagerer direkte med menneskers hud, specielt svedkirtlerne. Dr. Ben-Ishai fra Institut for Fysik, Hebrew University, Israel har for nylig detaljeret forklaret, hvordan menneskets svedkanaler virker som en vifte af spiralantenner, når de udsættes for disse bølgelængder. Forskerne advarer om, at undersøgelser af de menneskelige helbredseffekter før foretages, før 5G-teknologier lanceres

Fact 4: Millioner af gange mere stråling: ”Hverken myndigheder, producenter eller befolkningen er opmærksomme på de åbenlyse konsekvenser denne mange millioner gange højere strålingseksponering vil medføre” kilde: http://www.free21.org/statsbudgettet-…/…

Fact 5: 5G master – overalt- med 75 meters afstand (der findes mange kilder, dette er blot en) : https://mobil.nu/…/5g-betyder-langt-mer…

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Men Hvad kan JEG Gøre?

Et af de spørgsmål man oftest hører når verden virker vanvittig er: Men Hvad Kan …

34 kommentarer

 1. Staten og alle store firmaer er underlagt Den Dybe Stat der bestemmer over alle mennesker på Jorden… De der ikke makker ret bliver dræbt… Af FBI og andre…
  Læs om den Dybe Stat…. Illuminati o.s.v…. Kun på Engelsk…
  Der ønskes omkring kun 1/2 milliard levende mennesker tilbage på Planeten Jorden…
  10 – 40 % vil blive syge med forskellige sygdomme… 10 % vil dø af 5G…
  6 G er der om få år her vil 90 % blive syge og 60 % vil dø af disse mikrostrålinger…
  Lav prøver med aluminium og andre metallers plader og se hvad der kan stoppe strålingen fra din mobil tlf…

 2. Ja, 5G er en “kill grid”, læs FNs Rex 21, man vil have befolknings tallet ned på “et kontrollerbart neveau 500 mill”.
  På youtube se: the fullerton informer, han har virkelig styr på detaljerne.
  De har planlagt, at sende 200000 sattelitter op, som skal sende 5g overalt. Tilsyneladende kan træer skærme stråling.
  Det glæder mig, at der er vågne danskere.
  Men er man klar over hvad der virkelig skete i New zealand mhp på afvæbning af befolkningen. Fn styret masse migration
  ind i usa. mæslinge vaccinering på verdensplan…..en sygdom som er uskadelig osv osv osv. 5G kommer til, at spille en rolle i mere en een sammenhæng.

 3. Tak, Dan! Det er meget alvorligt, hvad regeringen har gang i, og desuden lyver de! De HAR skam sat en masse 5g Master op over store dele af Kbh, og jeg ved, at det er Huawei, der leverer! Det har TDC fortalt. Mærkeligt nok – ca 1,5 mdr efter, at jeg har gjort folk opmærksomme på dette, så er der pludselig en udsendelse på news, hvor regeringen siger, at de skal til at udrulle det, og det er nu Ericsson, der leverer masterne!! De har fået besked af EU på at gøre dk til test land i Europa for 5G, og de tænder for dette Kill Grid – det ER et militærvåben – til efteråret i Kbh!! Det er på så voldsom en frekvens, mikrobølger, op til 100x kraftigere end 4G, som er et b2 carcinogen! Forestil jer at blive badet i disse frekvenser i døgndrift!? Læg mærke til lyskryds på fx Vesterbro, hvor man nu har installeret ansigtsgenkendelse og LED-lys , som er 5g multiovervågning aka Kina! Ved I, hvor alvorligt det her er?? Om 3 år skal vi tilbydes en mikrochip, og som kristen vil jeg selvfølgelig sige nej til den, men allerede inden chippen vil de kunne tracke og aflytte dig overalt! Det er multi kontrol, dette her, og det vil blive brugt til at dræbe millioner af mennesker – folk vil dø af sygdomme, og Deep State og vores onde ledere vil vaske hænderne og bilde od ind, at det bare er klimaændringer eller noget. Se videoer på tuben om, hvor galt det står til i især Californien med 5G: de er overalt der!! I dk har man placeret kæmpe Master direkte ovenpå adskillige lejlighedskomplekser, altså lige over folks soveværelser. Disse mennesker bliver ristet!

 4. søren lillesøe

  En udmærket video, som trænger til at blive set lidt oftere. Alt for få danskere kender til advarsler og anvisninger fra SCHEER, Europarådet og EUROPAEM vedr. elektromagnetiske felter. Sygdomsbølgen er for længst startet, men kun folk med EHS kan mærke, at EMF-felterne er skadelige. Det er ærgerligt, for cancer, ADHD, alzheimers mv. sættes i den grad i forbindelse med EMF. Sundhedsstyrelsen er ikke uafhængige, da deres rådgiver er modtager af penge fra industrien gennem 25+ år. Rystende. Besøg linket
  http://christoffer-johansen.webnode.dk/ og se hans “habilitet”serklæringer.

 5. Hej Dan. Din reference på Dr. Pall handler hovedsagelig om microbølge effekt på voltage genereret calcium kanal -aktivitet (VGCC). Når man ser på, hvad han i øvrig har publiseret handler det om stort set alle slags lidelser man kan få ved at udsætte sig for VGCC via EMF stråling. De fleste referencer i hans artikel er meget gamle.
  Om G5 skriver han faktisk, at han ikke ved noget om det!! Citat: “The question now is what about 5G? Here we have strong suspicions of similar or more severe risk than those listed immediately above but we have no biological safety testing of genuine 5G radiation.
  Therefore, we have no risk analysis or risk management because we have no risk assessment whatsoever on
  5G.”
  Så han har kun sin mistanke, der er stærkt farvet af hans egen personlige agenda imod mikrobølgestråling.

  Jeg ved ikke, om du selv har nærlæst hans artikel, du må i så fald have overset mit citat. Det findes i kapitel 6, det sidste kapitel.

  • Hej – gå på tuben og søg 5g Kill grid og 5G senate hearing eller 5G California. Det er sygt alvorligt, det her.

 6. Kæft en omgang ævl. Og især fra alle dem der bare uden videre hopper med på vognen, uden at de gider tage stilling til noget som helst selv.

  Men her er der lidt KORREKT og UFORTOLKET information til det stupide danske folkelag.

  5G, er en forkortelse indenfor IT verdenen, og er en beskrivelse der udelukkende anvendes, når der snakkes om 5 generations mobilnetværk eller om 5 generations trådløse netværk.

  ENERGISTYRELSEN UDGAV sidste måned (Februar) et PDF dokument som omhandler ibrugtagen af 5G netværket i danmark.

  Endnu en kold og sand fact: DU er HELT OPPE OG KØRE over at det skal tages i brug derhjemme i Danmark. Men du har tilsyneladende glemt at du vil blive udsat for det, uanset om du vil eller ej. Tror du selv, at den router du (muligvis) har har fået installeret indenfor de sidste par år, ikke udsender de selv samme signaler? Det gør den, også selvom det specifikke signal bliver “slukket” for.
  Dertil kommer det kolde faktum, danskerne tror på hvad som helst, bare det kommer fra en uofficiel kilde som de tror de kan stole blindt på. Måske er det på tide, at man faktisk undersøger de ting man sidder og skaber sig over? #MolecularHydrogen

  Og skal man endelig pege fingre, så gør det ad Samsung. De var først til at bruge det.

 7. Dorthe Bryggers

  Underligt at regeringen ikke undersøger virkningen er de i lommen på de, der tjener styrtende?? De glemmer at de selv og deres familier også bliver ramt!! Godt at folketinget er imod, det er lige så slemt som de diktatorer, der slår deres egen befolkning ihjel, hvor er demokratiet blevet af??

 8. Det er helt forrykt. Men når verdens politikere består af en forsamling – pænt sagt – inkompetente personer, der har en sygelig trang til eksponering, så er det svært at dumme op for dumheden.

  • Læs om Agenda 21, Depopulation plan, og Georgia Guide Stones. De ER ude på at dræbe millioner af mennesker! Gå på youtube og søg på 5G Kill grid, 5g senate hearing og 5G California.

 9. Erik Alfred Olsen

  Tak for oplysningen

 10. Hanne skalø hansen

  Tusind tak for øjenåbning. Et spørgsmål: er der nogle steder i verden hvor 5g er i intensivt brug?

  • Ja! I Indien er det vist ved at være klart til brug, og i Californien har de tændt nogle steder for det, men ikke på fuld styrke, såvidt jeg forstår. Ikke endnu. Søg på youtube: 5G Kill grid. Det er rendyrket satansk, det, de har gang i.

 11. Flot artikel – jeg er med – ingen 5G her

 12. Hej Dan.
  Vil du ikke tage initiativ til at skrive et borgerforslag om ikke at indføre 5G?
  Jeg tænker, at du kan formulere det langt bedre end så mange andre.
  Hvis et borgerforslag får 50.000 underskrifter, kan det fremsættes i folketinget. Jeg kan ikke gennemskue, om det SKAL fremsættes, når et forslag har fået 50.000 underskrifter, men det er vel et forsøg værd.
  tjek http://www.borgerforslag.dk – og så dele det på facebook og andre sociale fora.
  – Desværre har jeg ikke selv overskuddet som kronisk smerteramt.
  mange hilsner Nynne

 13. MIT FORSLAG ER EN UNDERSKRIFTINDSAMLING STOP 5G

   • Gå på ehsf.dk og underskriv borgerforslaget imod 5G! Til højre ser du ‘fertilitetstest 5g’ og borgerforslag. Over 10.000 har underskrevet nu, men få andre med! Søg på 5G Kill grid på youtube. Det er meget alvorligt, det her.

  • Ja tak. Underskrift insamling mod 5 G omgående. Vi behøver det jo slet ikke. Vi har jo 4G samtruth Fibernet som vistnok er ufarligt. Med 5G kan der laves crowd control, er det noget vi ønsker? Og hvorfor mon det ikke må komme frem i medierne, om al den skade det fører med sig på alt levende. Hvem er monstro De som ønsker os syge? Dette er så skræmmende og totalt imod “We the People” og vores interesser i en sund verden for vore børn og os selv

   • Rettelse: kom til at trykke ‘samtruth’ – der skal stå: ‘samt’ . Et ps: Der kommer en lys tid når vi er sikkert forbi denne tids konfrontation med de destruktive kræfter der modarbejder vort helbred på Alle planer, lad dem ikke tage modet fra os, aldrig *

   • Hej Ruth, gå på ehsf og underskriv borgerforslag mod 5g. Det ses i højre kolonne.

 14. Hej Dan
  Tá kontakt til Radio 24 syv
  Hvis de ikke vil tage det op så er der noget galt
  For hvis det er så farligt som forskerne og lægerne siger så skal du fra nu

  • Gå på ehsf.dk og underskriv borgerforslaget om at fertilitetsteste 5G. Men kig OP i Kbh, for de HAR sat masser af Master op i ca 6 sals højde, på Vesterbro, frb, Østerbro, Valby osv. Medierne lyver! Og det ER Huawei, der leverer. Søg på 5G Kill grid på youtube, se fx Fullerton om dette , og søg på 5G California, hvor de også har tændt for lortet flere steder. Haster at sprede disse oplysninger, for de tænder for masterne i Kbh til efteråret!! No kidding!

 15. Jeg har shared den her flere hang men når Desvære ikke ud til venner. ???

 16. Berith Zenia Fagergaard

  Det er 5 minutter før lukketid og skal tages temmelig alvorligt.
  Vi skulle allerede havde været op ad stolene da 2G,3G og 4G blev implanteret overalt.
  Men sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse sammen med industrien var dem der fik lukket debatten og fjernet enhver tvivl og forsigtighedsprincip. DE er de ansvarlige for den helbredsrisiko som vi er blevet udsat for i 2 årtier, og som er ved at nå sine højder med implantering af 5G

  http://www.jfk21.dk med Mads Palsvig det nystartet parti er det eneste folkelig parti der tør at tage kampen op med 5G

  Tak Dan for at lave denne video, som nok er en af de vigtigste videoer i nyere tid,

 17. Hej DAn
  Tak for dit opråb. !! er delt – men ret lige i overskriften, der mangler et S i danSkerne 😉

 18. Hej Dan,
  Tak for dit indlæg. Det er jo rystende hvad regeringen har vedtaget. Har du et forslag til hvad vi kan gøre fælles – ud over at dele denne video ? skrive til ministeren ?

 19. Tak for din passioneret indlæg. Jeg er totalt enig og dybt frustreret over at folk vil ikke hører tale om at WiFi er farligt for mennesker. MEN der er en sikker og billige alternativ som hedder “LiFi”. Harald Hass har et par TED talks som man kan se.
  https://www.ted.com/talks/harald_haas_wireless_data_from_every_light_bulb#t-743295

  Så hvorfor er dette fantastiske technologi ikke kommet videre….PENGE. Teleselskaber tjener WiFi og 4G, 5G og er TOTALT ligeglad med vores helbred. Det gælder desværre også den danske regeringen ser det ud til.

  • Gå på youtube og se videoer om 5G Kill grid, før de indsætter total censur og overvågning qua dette militærvåben, som 5G er! Se også 5g California. Og 5g senate hearing USA. De HAR sat masser af 5g Master op i Kbh nu, og de tænder til efteråret!! De har også installeret ansigtsgenkendelse devices i flere lyskryds i Kbh, fx på Vesterbrogade, hvor de også har opsat de enormt skadelige 5G LED-lys!! Kig op, så ser i Master ovenpå intetanende folk, som skal sove lige under Master, der er så farlige – mikrobølgestråler, 100x kraftigere end 4G, at hvis ikke de slukker , hvis rlektrikere skal op og justere noget, så falder elektrikeren død om!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *