5 Ting Du Bør Vide Om Den Åndelige Verden

Efter 30 års undersøgelser og leven i den såkaldte åndlige og okkulte verden, vendte jeg for nylig hjem til det eneste som for alvor virker. Jesus, gud og kristendommen.

I denne video vil jeg dele 5 af de dybeste ting med dig som jeg har opdaget igennem al min research og alle mine erfaringer fra den skjulte virkelighed.

Mit håb er at du kan spare dig selv for lidelse og indre ubalancer og i stedet finde hjem til forbindelsen med vejen, sandheden og livet. (Som Jesus udtrykkeligt gør det klart at han er.)

Hvis ikke du kan åbne videoen herunder på din tablet, kan du bruge dette direkte link til youtube i stedet: https://youtu.be/UnPWYrbRkR4

Du kan se den ekstremt vigtige og øjenåbende serie jeg nævner i videoen, “Know Your Enemy” her: https://www.youtube.com/watch?v=HDDGl79x4Pc&list=PLCED9C361662866BD

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvordan Bliver Man Frelst?

Der er mange spørgsmål, lige når man begynder at mærke Helligåndens stille hvisken i sit …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *