5 Ting Der Vil Ændre Dit Syn På Rusland, Flygtninge, Krig & Hele Din Forståelse Af Verden

mindI Danmark & i resten af vesten foregår der hver evig eneste dag en brutal og nådesløs kamp om “sandheden”. En kamp om hvordan selve verden skal forstås. I sidste ende kæmpes der i 99% af tiden, dog reelt kun om en eneste ting: Din måde at forstå selve verden og dit eget liv på. Intet andet. Siden den tidlige kristendom, og sandsynligvis langt før da, har denne kamp tordnet omkring borgerne i den vestlige verden. Typisk uden at en eneste borger har forstået at kampen overhovedet finder sted, eller hvorfor den er så vigtig for dem som kæmper.

Vigtigere endnu aner de fleste danskere absolut INTET om HVORDAN der kæmpes for at kontrollere selve dit sind, i detaljer, hver eneste dag. I denne artikel vil jeg derfor styrke dig ved at vise dig 5 ting som kan, og hvis du tager dem til dig, vil ændre dit liv samt dit syn på Rusland, flygtninge, krig og på selve verden – for altid.

 

1. MEMES – selve HEMMELIGHEDEN bag hvordan du styres som en viljeløs slaskedukke. 

Begrebet ‘memes’ er noget de færreste kender, og dem som gør vil i de fleste tilfælde med det samme tænke på de billed ‘memes’ som er overalt på Facebook. Typisk er det et billede af en kat med briller på eller en mand der kaster op til en fest. På billedet er der så en sjov tekst, som er supernem for dig at afkode og forstå. Når det er gjort deler du så billed-memet med andre og fortsætter derefter med yderligere afledning på FB som så ofte før.

Det er godt fordi det faktisk på et meget enkelt niveau forklarer hvad et “meme” i virkeligheden er. For et “meme” er, hvis man bruger en engelsk ordbog: “Et kulturelt objekt som transmitters gennem gentagelse og viral deling, ofte i form af billeder, videoer eller slogans”. Sagen er bare at memes ikke kun er billeder på internettet af katte og opkast. Memes er først og fremmest en ekstrem effektiv måde at tvinge dig til at “synes noget” – om hvad som helst – på.

Man har i årtusinder kontrolleret hele nationer, forskere, undervisere, journalister osv, og i den grad også dig, ja faktisk hele verden, ved at bruge hvad man med et fint ord kan kalde “kulturelle memes”. (KLIK IKKE VÆK jeg skal nok forklare det helt enkelt nu..). For ser du et “kulturelt meme” fungerer stort set ligesom med katte meme’sne. Det man gør, er at man tager sit politiske budskab, og laver det til et simpelt slogan som ingen umiddelbart kan sige nej til og knytter så i de fleste tilfælde desuden et billede / en video eller en gruppe personer f.eks. “De ældre”, “Dovne Robert”, “De onde flygtninge” osv. til sloganet. Derefter begynder pressen endeløst at gentage memet. Igen og igen og igen og igen.. endeløst, uendeligt – ofte i år, og i nogle tilfælde i årtier. Med det formål at få dig til til sidst at ind-optage memet, som værende din egen viden, som værende “det du selv synes om verden og sån”.

Ved at bruge memes kan man således opnå nøjagtig det jeg startede med at skrive om: Kontrollen over dit sind. Eksempler på klassiske kulturelle memes som du helt sikkert kender: “Det skal kunne betale sig at arbejde”, “Flygtningene ødelægger velfærden”, “Rusland er en trussel”, “Skattelettelser er velfærd” (den fik de dog ikke solgt så godt, men det er også stadig ret nyt..) “Je Suis Charlie”, “Terror Er En Trussel Mod Demokratiet” osv osv. Listen er lang, men som du kan se har de alle det tilfælles at de er ultranemme at forstå, at de, på overfladen, øjeblikkeligt giver mening for alle og enhver (selv en reklamemand kan ikke gøre det bedre) – og at de lynhurtigt – får dig til det som det hele handler om: At synes noget helt bestemt.

Når først du har absorberet og taget memet til dig som værende ‘din egen sandhed’ har man opnået det man vil, at kontrollere dit sind til at synes nøjagtig det man som magthaver, virksomhed mv. ØNSKER at du skal synes. Derefter kan man så – ULTRANEMT sælge dig alt fra en ny invasion til en ny forsikringspakke. Du er ligeglad, for nu ‘VED’ du jo hvordan verden hænger sammen.. på grund af memet og sån.. ikke på grund af nogen som helst reel viden. På grund af memet. DERFOR er meme’s så sindsygt effektive, og er blevet brugt i årtusinder til massekontrol.

Men nu ved du det.. så spørgsmålet er hvordan du vil aflæse avisen – og resten af mediestrømmen / hele verden – i morgen..

2. Magthaverne ved at du SYNES alt muligt om alt i denne verden, men også at du stort set INTET – VED – om denne verden.

Næste gang du læser en kommentartråd – til en hvilken som helst debat på facebook, på en onlineavis eller et hvilket som helst andet webmedie så prøv noget virkelig vildt. Begynd at læg mærke til noget..du mest sandsynligt aldrig før har tænkt over, men som med et fingerknips vil ændre din forståelse af alt hvad der foregår omkring dig: Læg mærke til at stort set ingen danskere for alvor ved noget. Og nej jeg prøver ikke at være nedladende eller noget som helst i den stil, slet ikke. Jeg beder dig blot om at se på den næste online-kommentartråd med disse briller og blive dybt forbavset.

Læg mærke til at næsten ingen af dem der skriver kommentarerne ved noget – absolut intet. I stedet for vil de i ca. 90% af tilfældende udelukkende skrive ned hvad de synes om noget. Eller de vil sige ting som f.eks. “enhver ved at 99% af flygtningene er sådan og sådan osv”. Men de ved aldrig noget om det de siger, de gentager blot simple slogans, og synes forskellige ting om alt muligt, men det er stort set aldrig bakket op af noget som helst data, ligesom det er krystal tydeligt at de simpelthen blot tilkendegiver hvad de synes og hvad de føler ifht. ethvert emne. Aldrig hvad de ved. Selvfølgelig er der altid, sjældne, undtagelser. F.eks. en lektor, eller en gravejournalist som vitterlig kan finde på at have noget data med, men selv i disse sjældne tilfælde er vedkommendes viden, næsten altid, kun afgrænset til et meget snævert område. Man kan sige at den type kommentarer max udgør de sidste 10% af kommentarerne. Max. De sidste 90% “synes” kun.

Et bud på hvorfor det er sådan, er at viden, i modsætning til “synsninger” kræver ægte personlig research og fordybelse, to ting som er fuldstændig fremmede i flimrende og fragmenteret kultur som vores. Det ved denne verdens øverste magthavere, nogen kun instinktivt og andre ved det i detaljer og har forsket grundigt i at få det til at lykkes (Bl.a. Tavistok Instituttet). Det er fedt, fordi her i ligger selve nøglen til at kunne kontrollere dit sind og din adfærd.

3. Det du ‘synes’ er pudsigt nok altid nøjagtig det samme som de kulturelle memes har lært dig at synes

Begynd at læg mærke til at det som folk / du selv ‘synes’ stort set altid er en nøjagtig kopi af de store kulturelle memes de er blevet programmeret med og som ruller over skærmen hver aften. Folk har simpelthen blot absorberet memet (som de typisk er blevet tæppebombet med) og er derefter gået i gang med at gøre det som hele tiden har været formålet: Sanseløst at papegøje, dele og kopiere det meme, og dermed det verdenssyn, som vedkommende har fået installeret i sig. Det ville aldrig kunne lade sig gøre hvis du en dag besluttede dig for at tappe ind på en af dine mange utrolige styrker: Dit intellekt og din evne til selvstændig tænkning, men det er du jo ikke på nogen måde trænet til.

Slet ikke i uddannelsessystemet, som jo i stedet lærer dig blot at gentage hvad man installere i dig. Og som belønner dig jo bedre du er til at gentage hvad man har installeret i dig. Så i stedet for at vide noget som helst, så “synes” du ting – og de ting du “synes” er i 99% tilfælde 100% identiske med det medierne, din lærer, din lokale politiker, eller din professor ovre på universitet har installeret i dig som værende “selvfølgeligt” og “noget alle ved.”

4. “Truslen fra Rusland” “Truslen fra terror” “De onde flygtninge” ordet “Konspirationsteoretiker” og ordet “Kommunist” er alle sammen MEMES – ALLE sammen.

Hver evig eneste gang du hører ordet “trussel” sat foran en nation, en befolkningsgruppe, et frit tænkende menneske eller lignede er det 110% sikkert et kulturelt meme du udsættes for. Der er intet rationelt ved påstanden, absolut intet. Og det ville du vide – uden skyggen af tvivl hvis du gjorde den ene ting jeg nævnte før: Brugte dit intellekt, din evne til ægte dybere tænkning og hvis du brugte tid på at researche et godt stykke videre end til ekstrabladets overskrifter.

Lad os kort tage det fra en ende af:

‘Truslen Fra Rusland’ Hvis du nu kalder Rusland for A og du kalder USA for B og Danmark for C (for at gøre det lidt nemmere for din hjerne at være objektiv et øjeblik) så er det 100% dokumenterbart sådan at B og C har indledt FIRE angrebskrige alene siden 2001. B og C er desuden ansvarlige for totalt at SMADRE al infrastruktur, hospitaler, skoler osv i disse fire nationer. B+C har desuden DRÆBT over EN MILLION mennesker alene i Irak siden 2001. B har desuden ekspanderet aggressivt ud over hele verden, siden 1989 og har nu over et tusind militære baser op og ned af A’s grænser. Imens har A annekteret ET område kaldet for krim. Efter en folkeafstemning.. og uden at løsne ét eneste skud. Alligevel er man nu begyndt – igen – at kalde Rusland for “En Trussel” og taler om de “Ekspanderer aggressivt”. Objektivt set kan du se at regnskabet simpelthen ikke holder. Og det gør det ikke fordi at “Onde Rusland” er et Meme.

En NØDVENDIG ny “trussel” som man har støvet af nu hvor du ikke længere er bange nok for onde “ISIS”, “terrortrusslen” og de andre memes som du, simpelthen er begyndt at synes er kedelige. (Maj vil ha’ en NY slags kage nu, æl’s gider jeg ikke være bange og gøre som i siger og sån..’). Grunden til at den er nødvendig er ligesom med alle de andre memes, at uden disse frygt-memes / mytologier kan man ikke gennemføre den globale politik som USA ønsker og som de helt åbent kalder for “Full Spectrum Dominance” dvs. at man ønsker en verden hvor USA Kontrollerer alt, militært, økonomisk, luftrummet over kloden mv. SE DOKUMENTATION 

Terrortruslen har utallige gange vist sig at være på niveau med risikoen for at dø af jordnøddesmør forgiftning… så den gider jeg simpelthen ikke bruge tid på.

“De onde flygtninge” – er et direkte produkt af de FIRE krige du selv har støttet hver eneste gang du har stemt på et pro-krigs parti. (Dvs. ethvert parti i Danmark, undt. Enhedslisten og lejlighedsvis SF). Fordi du har købt terror-memet har du stemt pro-krigs politik ind. Dermed er det DIG og ja også dig som er DF’er der selv  er direkte ansvarlig for flygtninge strømmene. Altid interessant at forklare en DF’er at hvis du stemmer for at BOMBE fire nationer, ja så har du jo automatisk selv sat hele FIRE flygtningestrømme igang! Så hvis du ikke ønsker flere flygtninge så stem på et anti-krigs parti næste gang så vi kan få standset myrderierne og give folk lov til at genopbygge deres egne lande igen. Det behøves man ikke være Einstein for at kunne forstå. Alligevel overses dette fact konsekvent når folk “synes ting” i enhver sammenhæng omhandlende flygtningespørgsmålet.

“Konspirationsteoretiker” og “kommunist” Er to af de mest effektive memes jeg har set, helt oppe ved siden af ‘Je Suis dit og dat memesne’. Næsten alle bruger særligt “konspirations-teoretiker” eller “sølvpapirshat” memet med jævne mellemrum, hvilket naturligvis også er hele meningen med dem. Enhver der har været i nærheden af en historiebog kan hertil desuden nok huske det klassiske gamle meme: “Kommunist”. Hvis du ser amerikanske film. f.eks. filmen “Chaplin” om Charlie Chaplin med Robert Downey Jr. i hoveddrollen, men også rigtig mange andre film, aviser osv fra 1960 erne – 1970’erne kan du se hvordan at man under den store “Communist scare” (lyder iøvrigt lidt som “Anthrax Scare” osv ikk?) – brugte ordet “Kommunist” til øjeblikkeligt at lukke kæften på enhver form for samfundskritiske stemmer og selvstændigt tænkende mennesker. Det er pissesmart!

Fordi ligesom i filmen “Stjålne kroppe” – vidste man at hvis man lavde et supernemt og stærkt meme så som “De onde kommunister” – ja så ville millioner af amerikanere lynhurtigt papegøje det – og som i filmen – ville de nærmest pege og skrige: “Kommunist!” præcis som i gamle dage med “Hekse” memet. Og på den måde tilskrev man øjeblikkeligt den ‘anderledes tænkende’ person, en hel shit-load af egenskaber som folk jo havde lært at memet “kommunist” betød! – FUCK det er smart!

Det er nøjagtig det samme der er formålet med ordet “konspirations-teoretiker”. Dette meme blev 100% dokumenterbart udviklet af CIA – og ja ligeså snart jeg overhovedet har sagt CIA begynder du at få lyst til at skrige ‘Konspirationsteoretiker’ af mig, ikke? Det behøver du dog ikke, fordi det er et simpelt fact at CIA udviklede dette meme i april måned 1967 – og det ved jeg fordi at New York Times i 1976 simpelthen fik fat i selve teksten direkte fra CIA ved at benytte loven: Freedom of Information Act. Du kan se dokumentationen for at ordet “Konspirations-teoretiker” er udviklet af CIA til at lukke kæften på fritænkere, og systemkritikere lige her: SE DOKUMENTATION

5. Hele livet har du kun lært at tænke anden-ordens tænkning og i enkeltsager. ALDRIG i første-ordens tænkning og i helheder.

Som du kan se er du vokset op i en verden af memes. Og du har, indtil i dag, gjort som du skulle. Optaget de enkelte memes i dig, og papegøjet dem sanseløst videre. Hertil har du udelukkende lært at tænke i det man kalder for 2. ordens tænkning. Dvs. en form for tænkning hvor du altid simpelthen blot gentager hvad nogen andre har fortalt dig. Undervisere, medier, logebrødre, politikere osv. De fleste danskere har ALDRIG selv reserachet noget som helst. Derfor VED vi ikke rigtig noget. Vi SYNES kun ting. Du synes det de kulturelle memes har sagt du skal synes. Intet andet. Og du ved ikke rigtig noget, sådan for alvor. Du synes. Dette er anden-ordens tænkning.

Ved 1. ordens tænkning ville du selv tænke! Du ville selv undersøge verden. Du ville fordybe dig i bøger, researche internettet, være kildekritisk osv. Og du ville desuden hele tiden tænke i kontekster  og helheder. Men det er du heller ikke trænet til. I stedet træner medierne, institutioner mv. dig udelukkende til at se på verden som enkeltsager. Det er pissesmart, fordi hvis du tænker i helheder, ville du for længst have begyndt at gennemskue hele spillet. Hvis du tænkte i helheder ville du opdage memesne til sidst, du ville opdage at verden er et skakbræt, som primært styres af våbenindustrien, konglomeraterne og bankerne, igennem deres politiker dukker, og deres journalister som allerede på jorunalistskolen lærer at dyrke enkeltsagen, aldrig helheden.

Og til sidst ville du opdage at hele dette bedrag kun er muligt fordi ingen har fortalt dig sandheden.

Indtil nu.

P.S. GOVERN-MENT betyder at Kontrollere (Govern) Tanker (Ment, som er en forkotelse af Menta, eller sind / tanker).

Dvs. Govern-ment = Tanke-kontrol.

Nu ved du hvorfor 🙂

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Nu Angriber EU Ytringsfriheden På De Sociale Medier

Gigant Censurpakke Rammer De Sociale Medier Og Søgemaskinerne Overalt i EU d. 25 August KILDER:1.Facebook, …

En kommentar

 1. Nu har jeg ikke været hele dit website igennem, så det kan være at du har behandlet eller skrevet om det andetsteds.
  I denne artikel mener jeg du har glemt noget af det største, nemlig vores demokrati og de memes vi er blevet indoktrineret til at tro om det.
  Vores demokrati er en illusion og folket har egentlig ikke noget at skulle have sagt.
  Jeg skriver dette fordi du i denne artikel skriver at man så bare kan stemme på et antikrigs parti.
  Ud fra de ting du skriver og som jeg har set, så ved du udemærket godt at det ikke vil nytte noget som helst at stemme på nogen eller noget parti.
  Men det dejligt at se at nogen gider forklare hvordan vi bliver opdraget til at tro og handle igennem skoler, medier, politikere osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *