Topjournalist afslører omfattende korruption og løgn i de vestlige medier


bribeDen tyske journalist Dr. Udo Ulfkatte har netop trådt frem, for at afsløre at langt de fleste europæiske og vestlige mediers journalister bestikkes og er under direkte kontrol af forskellige (primært amerikanske) efterretningstjenester og millionærer. Journalisterne betales og presses til at manipulere informationer og nyhedshistorier, for de efterretningstjenester som journalisterne reelt arbejder for.
 OBS: Se kun denne video hvis du er klar til at sige definitivt farvel til dit gamle sort hvide propaganda konstruerede verdenssyn. 

Udo Ulfkatte, har fået sit hus gennemsøgt seks gange fordi han er begyndt at være kritisk. Han står frem nu med denne eksplosive viden, fordi at han allerede har haft tre hjerteanfald og ikke har kone eller børn. Han er dødtræt af at hele den vestlige verden holdes for nar og bedrages dagligt af vores medier, som i den grad er kontrolleret af verdens efteretningstjenester. Han vil simpelthen ikke være med til at starte en europæisk krig ifht. Rusland, baseret på al den løgn og propaganda som konflikten forsøges skabt på.

Udo Ulfkatte understøtter dermed hvad jeg har sagt og skrevet her i over 5 år. De vestlige medier er et massivt propaganda apparat. Se denne revolutionerende video, og lær selv, en gang for alle, hvordan denne propaganda maskine reelt fungerer, og primært har til formål, at få dig til at acceptere den ene kunstigt skabte krig (baseret på LØGNE og MANIPULATION med fakta) efter den anden.

GazaMedia

DEL denne video med ALLE du kender som er blevet modne nok, til endelig at erkende sandheden om denne verdens kollosale, og konstante, medierede bedrag. Ligeledes vil jeg opfordre alle der er knyttet til medievidenskab eller journalistfagene, til at gennemse videoen, reflektere over dens betydning, og bruge den som tændsats for de reformer af praksis og selvforståelse, inden for de to fagområder, som i lyset af disse oplysninger, nu er bydende nødvendige.

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, øverst til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

4 kommentarer

 1. Der er ufatteligt megen korruption i Danmark og korruption involverer ikke altid penge …

  Korruption og offentlig forfølgelse fra politiet – indgangsartikel her http://tinamarias.dk/blog/stjaelerstatenheste.html

  http://www.tinamarias.dk/blog/tys-tys-ord.html

  Og folk tror, de lever i en retsstat …

 2. Meget sigende har du på din side en reklame der hedder ‘tvangsfri’. Må jeg anbefale dig at prøve at følge de kurser, som du anbefaler andre skal købe.

  • Hej Jens

   Reklamen hedder ikke “tvangsfri”, men angst-fri.
   Med hensyn til selv at prøve at følge kurset, behøves det ikke, da det er mig selv der udbyder det.

   Husk at du på ingen måde er tvunget til at læse min blog. Tricket er at finde den viden du føler der beriger dig og styrker din indsigt. Sker det ikke her, er du fri til at finde andre steder der kan inspirere og udvikle din bevidsthed.

   Du skal dog altid være velkommen her, bare vid at der ikke sendes standard kode på denne kanal.

   Bedste hilsner
   Dan

 3. Hej Dan.

  Må jeg fortolke dine informationer musisk/lyrisk?
  Og kan du evt. komme med en række tematikker/problemstillinger som jeg kunne tage op, og skrive om til rim og remser?

  Tjek mit arbejde her: http://www.youtube.com/tsafsk

  Mvh. Timur Schmidt Allisstone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *