Thrive- What on Earth Will it Take? Filmen du er nødt til at se..

Jeg har reklameret for denne film før, og vil til enhver tid gøre det igen, da “Thrive – What On Earth Will it Take” rummer helt ekstraordinært vigtige informationer, om det at eksistere, og om de kræfter der driver din verden, ja selve din virkelighed. Snyd ikke dig selv for denne fantastiske film, men find popkornene frem med det samme, pas dog på ikke at få dem galt i halsen undervejs..
( O.b.s. Engelsk tale ingen undertekster)

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Et Liv Som Kunstner – Et Af De Sværeste Og Modigste Livsvalg Du Kan Tage

At Indrømme Sandheden Jeg er kunstner. De tre ord har det taget mig 46 år …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *