Stop din frygt – start dit hjerte

heart2I denne nye video taler jeg om de seneste frygtkampagner, som blandt andet Isis, Rusland og Ebola.
Om at stoppe med at lade frygten kontrollere dig og fordumme dig, og i stedet begynde at gøre det magthaverne frygter mest. Leve fra dit hjerte, med integritet, næstekærlighed og menneskelig moral som dit kompas.

Del videoen hvis den giver mening for dig.

 

 

 

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, øverst til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Dansk Influencer: Kampen For Frihed Har Aldrig Været Vigtigere End Lige Nu

Tekst Af Rikke Hauge: Hvis bare folk forstod, at vi er i krig og hvem, …

5 kommentarer

 1. Stærk video ! – respekt 🙂

  • Kære David

   Tusind tak for de positive ord, de varmer. Jeg er glad for at du inspireres, det er hele ideen. 🙂

   De bedste hilsner
   Dan Johannesson

 2. Godt gået. Ja. Bare godt gået. Tak. Delt. Jeg kan godt forstå, du gerne vil sælge dine bøger. Det skulle lige mangle 😉

  • Hej Morten. Tusind tak for de positive ord. Det glæder mig hvis du får et positivt udbytte ud af videoen. 🙂 Og ja, det er lidt morsomt, at jeg af og til får kommentarer om at jeg ikke skal gøre reklame for mine bøger. Særligt taget i betragtning af at danjohannesson.dk jo er og bliver et website for mig som forfatter. Det ville være det første forfattersite i verden, der ikke gjorde opmærksom på de bøger forfatteren nu engang har skrevet! ha ha ha. Så det kan jeg aldrig helt lade være med at smile lidt af. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *