Ssshh der arbejdes!

Skriver på fortsættelsen til min debutroman “Glasplaneten”.
Jeg glæder mig vildt til at dele den med jer, når den engang er færdig. 🙂

Læs mere om bogen, eller køb den her.

 

Bestil Bogen
OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

X Factor Vinder Afslører Verdens Hemmelige Religion

Dette er DEN vigtigste video, jeg endnu har delt på min kanal, sandsynligvis i samtlige …

En kommentar

  1. Jeg ved ikke om din stavemåde er gængs, men den normale måde at stave ordet på er “spænding”
    Sagt i venlighed * Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *