SÅDAN SER DIT FÆNGSEL UD – KÆMP IMOD ELLER GÅ TIL GRUNDE

I denne dybt skræmmende video, bliver der sat konkrete billeder på alle de love jeg desperat har forsøgt at gøre opmærksom på, med stadig mere skinger stemme, igennem de sidste 5 år. At verden bevæger sig imod det gennemfascistiske, totalovervågede samfund hvor du INGEN rettigheder har.

OBS! engelsk tale ingen undertekster.

Videoen viser dig i detaljer hvordan at USA er blevet til en politistat. Eksempelvis kommer det frem at over 300.000 skolebørn har fået påtaler og straffe af politiet, alene i staten Texas, at drone luftovervågnings programmer er ved at blive implementeret, og, som jeg har sagt mange gange før, at enhver borger nu kan tilfangetages, tortureres og dræbes af staten, uden nogen som helst juridisk proces, blot de kaldes “terrorist”. Hvis du blot associeres med en person de kalder terrorist, kan man tage dit statsborgerskab fra dig og ødelægge dit liv. Og der er i denne video MEGET MEGET mere!

Jeg håber inderligt, at du lige nu husker at du er en demokrat, at du er et menneske, og at du har et medansvar for hvad der kommer til at ske med vores amerikanske brødre og søstre, og siden med dig selv, og dine børn.

Og nej det NYTTER ikke du siger: “Det er jo kun USA og sån, som er blevet en politistat.” Ikke kun fordi det udstiller en naivitet og snæversynet kynisme, grænsende til det himmelråbende, men fordi EU og DK, som bekendt følger mere og mere i de amerikanske fodspor. Jeg har gjort opmærksom på hvordan i rigtig mange artikler her på sitet allerede, og vil ikke komme ind på det her. Men du kan f.eks. læse denne artikel for at få et overblik over hvor langt samme udvikling er nået i Danmark.

Jeg håber inderligt, at du lige nu HUSKER at du er en DEMOKRAT, at du er et MENNESKE, og at du har et MEDANSVAR for hvad der kommer til at ske med vores amerikanske brødre og søstre, og siden med dig selv, og dine børn.

Fagre Nye Verden - Vil du med?

Har du noget kært her i livet, er dette din chance for at vågne op, og spille din rolle. Del, tal med venner og familie, gå sammen i borgerforeninger, skriv direkte til dine politikere, utrætteligt. Og mind dem om, at de for fanden er ANSAT AF DIG. Til at varetage DINE interesser, og at det ALDRIG har været meningen at det skulle forholde sig omvendt, som det gør i dag, hvor du er slave af dine politikere, der igen styres af konglomeraternes og kapitalens rå interesser, der blot opfatter dig som et nødvendigt onde i en stor kødhakker af forbrug, endeløst arbejde, bevidst fordummelse og idiotisk masse medieret afledning.

POLITIKERNE ARBEJDER FOR OS, IKKE OMVENDT! – VI ER FRIE MENNESKER OG DERES ARBEJDSGIVERE – HVIS DE IKKE VIL TJENE OS AFSÆTTER VI DEM. Så enkelt må minimumskravene i et moderne og funktionelt demokrati formuleres.

Hvis ikke du vågner nu, og begynder at handle, vil jeg blot bede dig se videoen én gang til. Så ved du i det mindste hvad du har sagt ja til.

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

5 kommentarer

 1. REF.: http://itccs.org/
  Defend Thought Crime Prisoners: Free David Compan! An Urgent Action Notice from the International Tribunal into Crimes of Church and State (ITCCS)
  Posted on January 10, 2014

  January 9, 2014

  London, England

  Rapporten meddeler at engelsk lov beskytter regeringens og i dette tilfælde regentens kriminelle handling ved at isolere en person uden retskendelse eller adgang til rettigheder.
  Det samme skete i Canada for nogen måneder siden, hvor ITTCS fik manden frigivet efter kort tid se her http://itccs.org/2013/09/

  Lovgiverne er kriminelle og lovgivningen umyndig. Dette gør dens anvendelse ugyldig, hvilket netop er hvad ITTCS går ind og påpeger. Fejlen begås ved at loven fornægter individet suverænitet, hvilket er en universel fejl.
  Det ved såvel lovgivende som dømmende aktører. Deres handling er således bevidst kriminel og kan altid afvises. Det er derfor både pinligt at se de ‘gemmer vidnet’ og krystal klart at de som ledere udviser inkompetent barnlig adfærd. Klassisk magt er i afmagt. Magt, der griber til useriøs handling for at beskytte sig selv, er svag og slet ikke en magt.

 2. TOTALT FEED UDVALG AF TYT OG RT KLIP 🙂

 3. Hej Dan,

  Problemet er, at det er meget svært at råbe folk op.
  Hvis man skriver til en politiker, hvad jeg faktisk tror mange gør, bliver det ignoreret, og sikkert bare slettet. Politikerne kører jo en helt bestemt agenda, og fejer alt af vejen, hvad der kan virke truende på deres position.

  Jeg hørte engang en lytter som ringede ind til et radioprogram. Da han begyndte at nævne 11.sep. og at han var skeptisk overfor den officielle version, blev han straks cuttet af.
  På Information, har de fjernet et indlæg hvor jeg skrev at Bjarne Corydon sikkert havde lavet Dong-aftalen med Goldman Sachs til Bilderberg mødet i sommer. Der var nemlig én fra Goldman Sachs tilstede.

  Vi tror vi er frie til at skrive og dele oplysninger med hinanden, men med overvågningen følger jo også at nogen bare kan slette folks tekst hvis det ikke passer ind i main-stream holdninger.
  Folk er nødt til at gå uden om de store officielle nyhedskanaler, for at videregive den information, de mener er nødvendig – præcis som du gør her på din hjemmeside.
  Langt de fleste folks virkelighed er jo hvad DR´s nyheder viser med efterfølgende sport, som er med til at zombificere folk.

  Desværre tror jeg at det, der kan få folk til at vågne op, er hvis økonomien for alvor begynder at gå helt ned ligesom i Grækenland.

  mvh.
  Katrine

  • Kære Katrine

   Tusind tak for dit perspektiv. Jeg er desværre helt enig. Denne følelse af at mainstream medierne er enten blinde for meget væsentlige spørgsmål, eller bevidst sørger for at reelt kritiske spørgsmål kvæles, er en følelse jeg kender rigtig godt.

   Jo mere jeg ser TV og Radio, læser aviser mv. Jo mere fremstår hele mediestrømmen som en slags “båndsløjfe” af kontinuerligt tilbagevendende temaer, der alle har det til fælles at de enten indpoder klare moralske normer og værdier, absolutte ligegyldigheder og afledning, eller injicerer frygt i masserne. Det opleves som et kvælende propagandasystem, hvor de medvirkende journalister og aktører gennem deres uddannelse er skolet i en logik og metode, der sikrer bevarelsen af de systemiske strukturer og processer. Med andre ord, bevarelsen af propagandamaskinen, af status quo.

   Der er dog flere mulige udveje, blandt andet øget civil courage, opblomstring af græsrodsbevægelser, øget villighed til at understøtte de igangværende bevidsthedsprocesser i befolkningen, og endelig en tilbagevenden til at lytte til sit hjerte, og ikke sin frygt, når der skal skelnes mellem sandhed og løgn.

   Fælles er dog, at det hele begynder hos os selv. Men lad os hjælpes ad – alle sammen. Vi kan og skal have fortsat den globale bevidstgørelses og transformations proces, som foregår lige under overfalden, uanset om politikere og medier vil erkende det eller ej.

   Tak fordi du kom forbi, kig ind igen en anden gang.
   De bedste hilsner
   Dan

 4. Hmm det er jo et Dave Ike skrig om igen det her og folk sover stadigt… De vågner aldrig som det ser ud nu. Schlytter regeringen fik godt nok gjort os grundigt til “singler” og kun-mit tænkende maskiner. Du kan råbe og skrige, men jeg tror aldrig du får vækket folk.

  Åh hvis du kan li at skræmme folk så fortæl om projekt (eller operation) Absalon :-).

  Mvh
  Klavs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *