Ny dansk offentlighedslov kommer ikke i høring

Den nye danske offentlighedslov, som i den nærmeste fremtid fremlægges til afstemning, bryder med alle traditioner, og kommer ikke i høring. Det erfarer Journalisten.dk i dag d. 31 januar 2013. Loven er af fuldstændig afgørende betydning for dig som borger.

For hvis den gennemføres, kommer du ALDRIG igen, til at høre om nogen som helst politiske ulovligheder og rævekager, politikerne kan gøre NØJAGTIG som de vil, fordi at loven vil forhindre danske journalister i at undersøge embedsmændenes papirstrømme, og dermed afsløre politikernes ulovligheder. Med andre ord, kommer vi alle, et skridt tættere på det fascistiske samfund.

Sager som Birthe Rønn Hornbecks udlændinge ulovligheder, Erik Ninn Hansens asylsag, og ja, enhver anden af de mange politiske ulovligheder, du normalt hører om i pressen, vil aldrig igen se dagens lys. Konsekvensen er at alt kan gennemføres, alle dine rettigheder pisses på, og enhver politisk ulovlighed, frem over vil gå fuldstændig under radaren. Med andre ord: Bye bye demokrati, (til de tungnemme.)

Spørgsmålet er, som det snart er i hver eneste af disse indlæg, om du er parat til definitivt at kysse dine demokratiske stat og dine resterende civile rettigheder permanent farvel?

Læs mere om sagen hos Journalisten.dk
Kan du lide mine artikler eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke anmeldelserne af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Dansk Influencer: Kampen For Frihed Har Aldrig Været Vigtigere End Lige Nu

Tekst Af Rikke Hauge: Hvis bare folk forstod, at vi er i krig og hvem, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *