Night Glider – Første sang fra mit kommende debutalbum

Dark_Angels_Ascention_by_s1plet

Kære venner. Udover at skrive bøger og debattere samfund, har jeg i mange år sunget og lavet musik. Nu har jeg et nummer med mit soloprojekt “The Haven” oppe på DR’s ‘karrierekanonen’, som jeg håber du vil lytte til, like, dele, og i det hele taget sende rigtig godt af sted.

Nyd sangen “Night Glider”, lige her.

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Så er Min Debut EP På Gaden!

SÅ er min spritnye EP udkommet overalt! Køb ‘Crossroads’ som download eller stream den, via …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *