Når Din Verden Står I Flammer – Zoom Ud Og Se Sandheden

nature-balances-herselfHvem er vi egentlig? Hvad går det hele ud på? Hvorfor lider så mange, hvis ikke alle, i løbet af dette liv og hvor er vi alle sammen på vej hen? Dette er spørgsmål jeg har stillet mig selv ofte på det sidste, ikke som noget nyt, men som et tilbagevendende spørgsmål, der igen og igen, i forskellige maskeringer igennem årene, af forskellige årsager og i vidt forskellige situationer presser sig på i min bevidsthed. Og, er det mit indtryk, også i mange andre menneskers bevidsthed. Jeg vil ikke påstå jeg har alle svarene, men jeg syntes det er vigtigt at vi tager snakken alligevel, af og til. Simpelthen kigger dybt ind i os selv, og spørger om alle tiders største spørgsmål; hvad fanden foregår der egentlig lige her, på dette mikroskopiske koordinat af universets endeløse stjernekort. På det sandkorn i kosmos vi kalder jorden, omkring os i vores besynderlige kulturer og inderst inde i det måske største mysterie – i dybderne af os selv?

Først er vi nødt til at zoome ud, gevaldigt ud. Slippe det vanlige horisontale udsyn, fyldt med Ford Ka’er, arbejdsmarkedsregulationer og slagtilbud på Cola stevia, der næsten er ligeså god som den gamle stærkt fedende en af slagsen. Vi er nødt til at lægge skrigende børn, skrigende reklamer med blankpolerede kroppe iført kokusolie og fornuftige pensionsordninger, samt købte, betalte og total kontrollerede politikeres maskinelle mantraer om endeløs ødelæggende vækst, til side. Hold kæft alle sammen. I har ædt rigeligt af vores liv og bevidsthed allerede, og jeres tid som folkeforførere og løgnagtige snoredukker lakker mod enden. Vent og se.

Så ok, kæft til Matrix, ro på og så gør vi det: Zoomer ud. Kom så min ven, leg med, du kan godt. Zoom ud..ud over byerne først.. så ud over Danmark.. så ser du EU, med titusinder af sjæle der desperat flygter nede på strandene mod syd, fra den død du har tilladt vores regering at servere for dem. Så videre ud.. nu ser du amerikas kyster også.. og der ser du staldene med millionvis af levende firbenede sjæle. Køer ser du. Levende besjælede væsner, nedsænket i metalbure, stående i deres egen afføring, og pumpet med kemikalier og medicin, direkte ind i de kroppe sjælene blev født ind i, unaturlige, ofte genmanipulerede, kroppe. Du ser og mærker deres frygtbevidsthed, som gennemsyrer deres celler, og hvert eneste stykke af dyrenes kroppe, når vi skærer dem ud i stykker af ådsel og putter dem på tallerkener. Blod, genmanipulation, rendyrket frygt, stående i sit eget lort, garneret med medicin og stråforkortede genmanipulerede fødevarer. Gerne med ketchup til, tak.

Vi drejer på telelinsen igen, og denne gang kommer røngten funktionen på. Du får lov at se lidt dybere. Ind i nervesystemet, i selve ederkoppens net. Du ser ganske få endeløst rige famillier, med navne som Rothschild, Rockefeller, Cavendish, Bruce, De Medichi, Krupp, Sinclair osv..som igennem blot 6 store mediekonglomerater, kontrollerer den ene ting som hver eneste dag tålmodigt og endeløst skulpterer, farver, drejer og finstøber massernes og din bevidsthed – massemedierne. Med andre ord, systemet der giver uendelig taletid til alle de råbende afsindige og uvirkelige fastelavns idioter vi bad om at holde kæft for nogle få liniers tid siden. Du forstår at ‘økonomien’, kriserne, krigene, hele lortet, er et kollosalt og kontrolleret optisk bedrag, foranstaltet af banker, våben og olieindustrien, som så igen alle, ikke i total, men i overvejende grad, er knyttet op til de få familier, der igennem århundrede har spillet på, og investeret i, begge sider af hver eneste krig, og dermed fordoblet sin profit, samt kontrolleret selve historiens gang. Du ser at det hele er et kæmpe, rygende, og lidende rædselskabinet, som kun er muligt fordi at du stadig tror på de endeløse frygtpolitiske myter og røverhistorier især om “de andre”, som du falder på røven over hver evig eneste gang, præcis som vi har gjort det, ud og ind, i årtusinder. Fordi at sandheden, beskrevet her, og andre ufine steder, lyder for syret, og journalisten, der blot gentager de oneliners hun er trænet til, i stedet for at tænke kritisk og i helheder, ser alvorlig ud i dag. Derfor har hun, lissom, ret. Så skidt med virkeligheden, vi køber illusionen, igen, og tager ja hatten på. Som vi som aber er trænet til.

Klick.. telelinsen drejer igen, og denne gang ser du hele jordkloden. Men på en ny måde du aldrig har gjort før. Først opdager du noget pudsigt. Den har en atmosfære, ja det vidste du jo, men du opdager en anden feature ved den i dag. Atmosfæren på jordkloden ligner til forveksling, nøjagtigt, den beskyttende hinde som der er omkring enhver levende celle. De celler som også du består af, de over 50 milliarder celler som du lige nu og her består af, og hvoraf nogle hundrede millioner, arbejder sammen – i dette sekund – om at afkode denne tekst. Hver eneste af dem har, præcis som jorden, en beskyttende hinde, og under den en lille verden af liv. Du bliver nysgerrig, og får lyst til at lytte til NASA’s nylige optagelser af hvordan jordens elektromagnetiske felt egentlig lyder, LYT PÅ NASA’s HJEMMESIDE HER og overraskes over at selve jordkloden lyder som frodig levende skov og syngende frøer, som en kæmpe jungle faktisk. Den lyder faktisk præcis som det den er navngivet for årtusinder siden, som Gaia, livets moder. Det gør ingen af de andre planeter i vores solsystem.

gaia___desktopography_2012_by_bosslogic-d5j53kx

I næste nu får du mulighed for at observere hele menneskearten, og opdager Heartmath Institutes banebrydende forskning om dit hjerte. Forskning som i dag er i stand til at dokumentere at dit hjerte lige nu udstråler et elektromagnetisk felt, som går ca. 2.5 meter ud fra din krop, og, fuldt dokumenterbart, udveksler informationer med alle andre levende felter, fra både mennesker, dyr og planter, der også har elektromagnetiske felter. Med andre ord kommunikerer alt liv sammen, også uden ord, og selve din hjerterytme-variation, der påvirker din opfattelse af selve livet, påvirkes af dem omkring dig. SE DOKUMENTATION. Det giver anledning til et af de første svar på de indledende spørgsmål: Hvad end vi laver her, er vi i hvertfald ikke alene om det. Og ideen om ‘dem og os’, er, fundamentalt, simpelthen løgn. For du mærker og påvirker dem omkring dig, og de dig. Heartmath har udover disse allerede beviste kendsgerninger, en hypotese om at vi, udfra nøjagtig samme princip, hertil også udveksler informationer med jordens elektromagnetiske felt, og at vi påvirker det, og vise versa. Præcis ligesom vi gør med alt andet levende. Det bliver spændende når de får svar på den forskning også.

Mod slutningen af din ‘zoom-rejse’ hører du om Dr. Lisa Miller. Hun er Professor of Psychology and Education og Director of the Clinical Psychology Program ved Columbia University. Hendes hold af forskere lavede en undersøgelse hvor man tog to grupper af mennesker der igennem livet havde kæmpet med dyb depression og scannede deres hjerner. Den ene gruppe var blot helt ‘almindelige’ depressive personer der gjorde som samfundet gav besked på, så som f.eks. hold din kæft og spis din medicin og ikke så meget andet. Scanningerne viste at helt bestemte dele af deres hjerne igennem årene var forvitret, reduceret og slidt. Den anden gruppe bestod af mennesker der havde brugt deres lidelse som anledning til at søge dybt i sig selv, ind i sjælen og ind i en dyb indre spiritualitet. Deres hjerner var i de samme områder stærke og frodige. Og så opdagede man noget andet interessant. De mennesker der havde brugt smerten til at søge ind i livets dybder, udsendte alle alphabølger med den bagerste del af hjernen. En særlig frekvens som ikke alene er associeret med indre ro, dagdrømme og menneskeligt overskud, men også er 100% identisk med.. ja du gættede det…den frekvens som selve moder jord vibrerer og sender på. Hele tiden. SE DOKUMENTATION HER. Det giver et svar mere omkring det med lidelse og viser at lidelsen ikke formålsløs, men kan føre mennesket til en dybere forbindelse med selve planetens livskraft og frekvens. At der er en dybere mening og formål med det der sker med os, hvis vi vælger at åbne os for det. 

Samlet dannes billledet, et helt andet billede end vi normalt får lov at se. Et udsyn over milliarder af levende bevidstheder indkapslet i kroppe, der set udefra ligner jordens celler, og hertil selv består af milliarder af celler, løber rundt på en enkelt gigantcelle, med sin helt egen beskyttende membran, som mennesket i sin ukuelige dumhed også leger farlige lege med igennem HAARP programmet. De udveksler informationer med hinanden, med alt liv, og mest sandsynligt også med det summende levende elektromagnetiske felt der lyder som en frodig jungle – selve moder jord. Og deres eksistens, selv deres lidelse har en mening. Men de ved det ikke endnu. De er fantastiske, de er alle dele af bevidsthed i udveksling, de, og dermed du, er et smukt og endeløst mysterie. En del af en levende planet, som de er direkte og intimt knyttet til på alle tænkelige planer. Og det eneste der holder dem fra at forene sig bevidst med al skønheden, med livets dybere mysterier, med udforskningen af energierne, af felterne, af alle arters dans og svimlende fællesskab – er en ond drøm, skabt af ganske få sorte bevidstheder som beruses af deres magt og manipulationer over en hel arts bevidstheder. Det eneste der holder dem adskilt fra næste skridt i den menneskelige evolution er løgnen, som de kunstigt og intravenøst fodres med gennem elektroniske signaler, som Neo i The Matrix.

Virkeligheden er smuk og fantastisk, og du er en del af noget fantastisk, som hver eneste dag kalder på dig og inviterer dig dybere ind i en opdagelsesrejse, der får hele den gamle golde frygt verden til at virke som det den er: Et konstrueret fængsel, bygget bevidst og i detaljer til at fængsle en eneste ting under hele dens rejse her på jordkloden.

Din sjæl.

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, øverst til højre på sitet.

Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *