Men Hvad kan JEG Gøre?

Et af de spørgsmål man oftest hører når verden virker vanvittig er: Men Hvad Kan JEG Gøre?
I denne korte video, giver jeg mit svar på dét spørgsmål.

Følg Min Side Hvis Du Kan Lide Videoen – Og Tak Fordi Du Deler.

Kh. Dan Johannesson
STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Gud ER Hankøn Til Gengæld Er Satan Polykønnet

Overalt i både danske og engelske medier, kører der aktuelt en større historie om, at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *