MANUSKRIPTET – Sandheden du ikke må kende

They Live
Hvad nu hvis alt hvad du ser i nyhederne, alt hvad dine politikere fortæller dig, lærerreformen, lægereformen, politireformen, ALT hvad du har set de sidste 10-12 år og alt hvad du fremover kommer til at se, fulgte et helt fast manuskript?

Hvad hvis du kunne lære at forudsige nyhedstrømmen, men næsten usvigelig sikkerhed, og aldrig mere ville blive overrasket, af næsten ligegyldigt hvad du bliver vist i nyhederne? Fordi du allerede vidste det var på vej? Fordi du havde lært at læse “matrix koden” fordi du havde fået “nøglen” til at læse store dele af virkeligheden, og mediestrømmen, på forhånd? Og hvad nu hvis jeg fortæller dig at denne nøgle, den kan du få, lige her, ved at læse denne artikel? Ville du så turde læse den? 

Som altid er og bliver nøgle ordet, hvis du vil kunne læse flydende matrix eller ‘verdens (dybt kontrollerede) gang’: Centralisering og reduktion af civile og demokratiske rettigheder.

For overblikkets og enkelthedens skyld, overvej blot dette:

Hvad skal du BRUGE for at skabe et samfund som er underlagt et 100% centraliseret regime / system – eller bedre formuleret hvordan er organisationsstrukturen, i et totalitært centraliseret regime?

Skal et udemokratisk centraliseret regime fungere optimalt, er det smartest hvis du har følgende struktur: Ganske få nationale regioner (Kommunalreformen & Regionssammenlægningen) Ganske få store politidistrikter, med ganske få politidirektører, få superhospitaler, med få direktører, læge og sundhedssektor, styret af ganske få administratorer, en folkeskole, kontrolleret af ganske få administratorer osv. Med andre ord præcis de reformer vi har set mellem 2001 – 2014.

Få kæmpe enheder, alle steder i det danske samfund, renset for demokratiske processer, hvor en, eller ekstremt få, (udskiftelige) figurer, har overordnet magt – sikrer at det totalitære gennemcentraliserede samfund kan kontrolleres af meget, meget få mennesker.

Det skyldtes at hvis der vitterlig kun ER en 5-6 politidirektører f.eks. så er det blot at udskifte EN enkelt mand, så er en hel LANDSDEL igen, underlagt regimets kontrol. Dette princip gælder hele vejen rundt. Få kæmpe enheder, renset for demokratiske processer, hvor en, eller ekstremt få, (udskiftelige) figurer, har overordnet magt – sikrer at det totalitære gennemcentraliserede samfund kan kontrolleres af meget, meget få mennesker.

DET er såmænd målet. Et rimeligt spørgsmål er i denne sammenhæng naturligvis: Jamen hvor ved du dog det fra Dan? Og her vil jeg blot bede dig om at zoome lidt ud og simpelthen IAGTTAGE, hvilken “kurs” alt i den vestlige verden reelt har. Kort efter vil enhver, uundgåeligt, kunne se DESTINATIONEN: Et 100% centraliseret overstatsligt totalitært samfund efter amerikansk / neoliberalt forbillede.

Når først denne DESTINATION er kendt, dvs. når du begynder at kigge på alle nyheder igennem dine nye smarte “TOTAL GLOBAL CENTRALISERING AF MAGT – BRILLER” bliver alle de politiske begivenheder vi, i disse år ser udfoldet, dybt forudsigelige og hele matrix manuskriptet, bliver skærende klart og let at læse. Når man ser love mod internettets frihed gennemført, ved man hvorfor, når man ser stækkelse af pressen, så som Den ny offentlighedslov, ved man hvorfor, når politikerne virker som om de har fordækte planer ved man hvorfor, og endda hvad de går ud på, når vi hører om det nye globale indre marked (TTIP) hvor firmaerne kommer til at bestemme over nationalstaterne, (se dokumentation) ved man hvorfor, når du hører om at det kontantløse “digi-penge” samfund er på vej, som Søndagsavisen er begyndt at sige (dvs. nul bevægelsesfrihed, eller privatliv), ved du hvorfor, når USA indfører statsterror som deres vanvittige NDAA love, ved man hvorfor osv.

Mystikken forsvinder – og du kan pludselig læse MANUSKRIPTET.

theyliveb

Man kan naturligvis være lige så kritisk man vil over for disse tanker, og dette manuskript, men det ændrer ikke ved, at når først du kender DESTINATIONEN, vil du endeløst, hver eneste dag, med meget meget stor sikkerhed, kunne forudsige nøjagtigt hvad der mest sandsynligt nu snart vil ske. Og næsten ingen love, og næsten ingen nyheder, vil længere overraske dig.

Men prøv selv at se verden igennem denne linse. Vid dog blot at du herefter aldrig vil kunne se på nyhedsstrømmen, eller verden, på helt den samme måde.

Indtil da.. tænk over ovenstående, og prøv det selv af. Jeg er spændt på hvordan du oplever verden, nyhedsstrømmen, alt, derefter.

Kan du lide mine artikler eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

8 kommentarer

 1. Hvis Matrix-koden (virkelig) kan knækkes, så burde det jo være muligt at tjene ret store beløb ved at kende markedernes udvikling.

  Disse penge kunne man så bruge til subversive formål. Bygge nogle Nebuchadnezzar’ere for at holde os inden for Matrix-analogien, tænkt metaforisk snarere end fysisk.

  Start transmitting!

 2. Henrik Jørgensen

  @Dan: Jeg har meget begrænsede ressourcer men jeg vil gerne undvære hvad undværes kan for at støtte op om en bog der tager fat i dette emne, det er højst nødvendigt!
  Det er mange år siden de omtalte linser blev placeret foran mine øjne og ganske rigtigt kan man forudsige næsten alt hvad der sker politisk i verden og billedet det tegner er uhyggeligt, men prøver man at tale med andre om det vil de fleste beskylde én for at være en “conspiracy nut” fuldstændig uagtet at mange konspirationsteorier jo senere har vist sig at være sande. Som eksempel kan jo nævnes PRISM.

 3. Billy Sørensen

  Mangel på dokumentation, hvor er kilderne og hvor er henvisningerne til disse, tager ikke en eneste linje seriøst og vil opfordre alle til at sætte spørgsmål ved indholdet !

  • Hej Billy
   70% af al dansk lovgivning er oversættelser af EU diktater. USA har vedtaget NDAA loven, der lovliggør fængsling og likvidering af enhver borger i verden, dig inkl. uden retssag, EU’s parlament kan ikke lave love, det kan kun de ikke valgte kommisærer. Der er indsat en EU præsident, ingen valghandling fandt sted.
   USA’s regering sidder fast og er undergravet af lobbyisme, EU er ligeledes udsat for massiv indflydelse af de store banker og konglomerater, gennem lobbyisme.

   Jeg henviser til en hel del kilder og konkrete data du selv kan researche på, i mine øvrige artikler.

   Du behøver ikke tage en eneste linie her seriøst, for at nå frem til mine 100% validerbare konklusioner. Du kan nøjes med at åbne avisen, eller tænde dit fjernsyn, og zoome lidt ud på hvor verden bevæger sig hen, gennem ensrettet lovgivning og svækkelse af demokratiske og civilretslige rettigheder, samt massiv centralisering overalt i EU og US. Alene DK er blevet totalt centraliseret fra 2001 – 2013. Regionssammenlægningen, Kommunalreformen, politireformen, forsvarsforligne, sygehus reformen, lærerreformen, lægereformen mv. har ALLE denne fællesnævner: Øget centralisering, mere magt på færre hænder, tættere på regeringstoppen. Læs et par aviser, så er det såmænd dokumenteret i hoved og bag, nonstop siden 2001.

   Så – følg nyhedsstrømmen – og alt hvad jeg siger her, er valideret igen og igen. Det arbejde må du som borger i et demokratisk samfund, selv tage ansvar for. Mit bidrag er blot at samle bevægelserne “til bunke”, og opsummere hvad der egentlig foregår.

   Mange hilsner
   Dan

 4. Hej Dan. Har smidt en mail afsted til dig 🙂

 5. Allan Gerner Christiansen

  FUCK DANMARK – LÆNGE LEVE DEN FASCISTISKE NEOLIBERALE CENTRALUNION, SLAVE.

  Danmarks Demokrati er dødt – Længe Leve Teknokratiet!

  De beskriver noget som, jeg i en del år har kunne fornemme/se komme snigende. Men jeg har ikke været i stand til at udtrykke det, og slet ikke så tydeligt som du– det er genialt uden omsvøb og til at forstå –Mange tak!!!

  Jeg kunne godt tænke mig, at høre dine holdning og tanker om den info man for ved at se/læste:
  http://www.youtube.com/watch?v=tnF3DVPWSfA&list=PLB86FB16CD021012C
  +
  http://www.youtube.com/watch?v=3qrOk082U88

  Som er et Interview med ingeniør Frank Rasmussen om geoengineering

  Det måske ikke almindeligt ,at dine læser beder dig om ,at forholde til andet end dine artikler bøger etc. Men netop disse link ramte mig på samme som din side, da det viser, at der mennesker, måske de som du beskriver, der bruge den totale magt de har. Samt deres grusomme plan om hvad den magt, skal bruges til og at de er igang!! Se dem så vil du/i forstå hvad jeg mener.

  • Hej Allan

   Tak for din kommentar.

   Historierne om illuminati, og Chemtrails er særdeles udbredte på youtube og online i det hele taget. Jeg er ikke 100% afklaret ifht. disse spørgsmål. At der findes en skyggeregering, eller en magtelite over vores toppolitikere, er ikke desto mindre virkeligt, og veldokumenteret. Her tænker jeg særligt på Bilderbergmøderne, der har fundet sted i årtier, møder som selv mainstream pressen nu er nødt til at dække. Senest har information bragt en artikel om at Bjarne Corydon, deltog ved Bilderbergmødet 2013, umiddelbart efter han havde fået smadret det danske arbejdsmarkeds forhandlingssystem.

   Kæmpe internationale konglomerater er hertil kendt for at udøve stor magt, og kontrollere det økonomiske og politiske klima i vesten, og på jorden i øvrigt.

   Så at der sidder nogle gutter i kulissen og gennem økonomisk, politisk og voldelig magt styrer større begivenheder er, i min optik, uden for diskussion. Diskussionen går mest på hvad deres dagsorden er, og hvilke, afgrænsede, lommer af samfundet, de endnu ikke kontrollerer, direkte, eller indirekte.

   Nettet flyder over med illuminativideoer, chemtrail videoer, og mange andre ny – mytologier. At en stor del af disse, ikke har rod i sandheden, er jeg omvendt heller ikke i tvivl om.

   Jeg tror at man er nødt til at mærke godt efter, i sin fysiske krop, hvorvidt udsagn føles sande eller ej. Sandheden, har sin egen “følelse”, og med træning, kan man blive bedre og bedre til at fornemme, hvornår man føres bag lyset, og hvornår udsagn rummer større eller mindre sandhed.

   At en global dagsorden, omhandlende centralisering, og nedbrydelse af individuelle, civille og demokratiske rettigheder er under fuld udrulning i disse år, er, i min øjne, dog ganske sikkert. Det er ikke et spørgsmål om “konspirationer”, eller lignende, men simpelthen et spørgsmål om at iagttage hvad der konkret er foregået, og stadig foregår i Danmark i disse år. Det er, blandt andet, det jeg forsøger på min blog, ligesom jeg i mine bøger, graver spadestikket dybere, og bevæger mig helt ind i menneskelivets, også åndelige, kulisser.

   Er du nysgerrig på at lære at afkode mediestrømmen, og dermed lære at læse “matrix kode”, kan du nemt lære det, blot ved at læse min artikel “Manuskriptet Sandheden du ikke må Kende.”
   http://www.danjohannesson.dk/1663

 6. Ret ind soldat – eller bliv fyret. Så enkelt er det. Og med den nuværende dæmonisering af ledige, er det pludselig, næsten det samme som at stigmatisere folk offentligt – så enkelt er det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *