LEVENDE MUSIK TIL FESTEN!

‘Levende Musik Til Festen’ – Så enkelt kan det i virkeligheden siges.
Dupont & Dupont er en Odenseansk duo, som spiller glad festmusik til DIT arrangement!
 
Vi spiller overalt på Fyn og i trekantsområdet til både bryllup, fødselsdag, konfirmation, firmafest, julefrokost, værtshus / kro arrangementer, byfest, markeder, festivaller med mere.
 

I det hele taget stiller vi op til stort set alt, der minder om festlige lejligheder og spiller skøn musik, der gør dig og dine gæster glade.

OBS Hvis ikke videoen virker i nedenstående player, kan du se den lige her: https://youtu.be/ZlVSx979v-o

 

 
Vores repertoiare spænder vidt over Rasmus Seebach, Thomas Helmig, John Mogensen, Kim Larsen, Lars Lilholt, Shu bi Dua, TV-2, Tøsedrengene, Danseorkesteret, U2, Eurythmics, Depeche Mode og Pet Shop Boys (og 80’er hit’s i det hele taget).
 
Alt den musik du kender og kan synge med på.
 
Dupont & Dupont består af to garvede musikere: Mikkel Ollerup Thomsen (keyboard / kor) og Dan Johannesson (vokal), der begge har mange års erfaring med optræden og underholdning.
 
LYT TIL ET PAR SMAGSPRØVER HER:
 
Du kan lytte til et par små skønne smagsprøver på Dupont & Dupont lige her: https://soundcloud.com/user-791708805/sets/dupont-dupont-smagsprover-pa-musikken
 
BOOKING:
Du er altid hjertelig velkommen til at skrive en messenger besked til os via: m.me/dupontogdupont og få et uforpligtende tilbud på netop dit arrangement.
 
Du er også velkommen til at ringe til os på 2122 2232 – så finder vi ud af det!
STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

En kommentar

  1. Meget forpligtet til at dele. Jeg er glad for de data, jeg læser fra dig. Tak for at dele dette med os! Dette er en god artikel.,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *