Kære Jesus Kristus TAK Fordi Du Blev Født – Uden Dig Ville Vi Leve i Helvede

Kære Jesus

Jeg skriver til dig her totusind og atten år efter du blev født. Meget er sket siden du kom til verden, og siden du forlod den igen, efter at være blevet pint ihjel på korset for en forarmet og forvildet slægts skyld.
I den tid vi lever i nu, her mere en totusind år senere, kan jeg fortælle dig at mange af de ting du kom for at lære os, stadig er vanskeligt for dit folk. På visse områder har vi dog også formået at gøre fremskridt, siden du tog fra os.

Her i Danmark tog det os f.eks. 1802 år før vi fik helt bugt med slavehandlen, men det lykkedes os.

Tak For Velfærdssamfundet

Og ved du hvad, i Danmark og i Skandinavien forstod folket det vigtigste du prøvede at lære os – at kærligheden er det som binder alting sammen. De fleste danskere tænker ikke over det mere, men at de lever i et velfærdssamfund, skyldes jo de kristne værdier som Danmark er funderet på. Du lærte os at man selvfølgelig skal vise kærlighed for de svageste. At alt liv er helligt og at alle er guds børn, og vores søstre og brødre, uanset religion, nationalitet, baggrund og hudfarve.

Du viste os at vi skal tage os af hinanden, opløfte og opbygge os selv og hinanden, og at vi alle er dele af det samme træ. Dele af den samme helhed. Hele Skandinavien blev rigt både materielt og åndeligt, ved at følge dit og guds budskab om næstekærlighed. Og politisk blev budskabet udmøntet i verdens mest avancerede samfundsmodel. Den Sociale Demokratiske Velfærdsstat.

Andre lande var faret vild i ekstremer, såsom den mere sataniske model omhandlende ren rovdyrskapitalisme (USA mf.) eller totalitær fordeling af goderne (det tidl. Soviet Unionen mf.). Men en del europæiske stater fandt balancen, i midten, i form af førnævnte sociale-demokratiske stat. Men det har de fleste glemt, og taler nu igen om ekstremerne “kapitalisme” vs “kommunisme” – uden overhovedet at skænke det en tanke at de ikke bor i nogen af delene, men i stedet reelt bor i den hidtil mest balancerede og helt tredje statsform, som menneskearten, i form af Skandinavien, har fostret: Den Sociale Demokratiske Velfærdsstat.

Satan er stadig på sagen – også politisk

Men kære Jesus, når så vi spoler helt frem til i dag, hvor jeg sidder og skriver dette brev til dig, er mange af de gamle dæmoner, som du kom for at befri os fra, begyndt at røre på sig igen. De fleste danskere har glemt, at kampen mellem lys og mørke konstant finder sted. Har glemt at satan jo står for alt det som flere og flere er begyndt at dyrke: Egenrådighed, egoisme, grådighed, kynisme, blindhed over for næstens lidelser, åndløshed og dyrkelse af penge og afguder, i vores tid f.eks. i form af reality tv-stjerner, eskapisme og lysende glasplader, som holder dit folk bundet i en evig trancetilstand, langt væk fra deres hjerter.

Kære Jesus, politikerne er endda ved at indføre satanisme, dvs. dyrkelsen af grådighed og egoisme på bekostning af alt andet, herunder liv, de svageste, værdighed, naturens liv og klodens begrænsede resurser – som politisk system. Satans nye regime kalder man i vores tid for ‘neo-liberalisme’. Det går ud på det samme som det altid har gjort, og på helt det samme som da du var her: At nogle få væsner med hjerter af sten udnytter masserne, og alt eksisterende i verden, til at opnå midlertid fysisk berigelse.

Kære Jesus, de fleste her, i vores tid, har aldrig læst i satans bibel, eller brugt din bibel til at sætte sig ind i hvad han står for. De ved ikke at hovedstenen i satanismen er: Tilfredsstillelse af de mest dyriske behov i mennesket, uanset hvilke omkostninger det har, uanset hvor megen lidelse det medfører for næsten. (Dvs. anti-tesen til dit budskab om at kærligheden og næstekærligheden er den højeste lov på jordkloden.) Hvilket igen er selve essensen i neoliberalismen. De ser ikke at neo-liberalismen i virkeligheden er satanisme omsat direkte til et politisk system.

Og Jesus, jeg tænker af og til på, hvordan verden havde set ud hvis du slet ikke var kommet til jorden. Hvis ikke dit lys havde været der til at afbalancere dette sted. Hvis ikke vi var blevet undervist i kærligheden og næstekærligheden. Så havde vi KUN haft den sataniske udfoldelse, kun det mentale apparats golde logikker, uden sit lysnede, hjertelige og kærlige modstykke. Var du ikke kommet, havde vi levet i et 100% helvede i stedet for kun i et delvist helvede, som i dag.

Men som sagt, folk ser ikke rigtig disse ting i vores tid. I stedet er vi i vores tid meget optagede af at tale om tal og noget man kalder for ‘endeløs vækst’. Det er en besynderlig og decideret irrationel og vanvittig ide, om at man, endeløst, kan blive ved med at trække resurser ud af et begrænset biologisk system, vores elskede jordklode. Med andre ord, er der stadig rigtig mange der, blindt og vanvittigt, danser omkring gulvkalven, Jesus.

Folk er stadig forvirrede over forskellen på tro, indre venskab med dig og gud og så religion

Og så er der alt det med religion kære Jesus. Rigtig mange mennesker kan stadig ikke kende forskel på en indre spiritualitet, på det at tro på gud – og så på de dogmatiske mentale idesæt man kalder for religion. De fleste tror stadig at de tre forskellige ting er den samme ene ting. Jeg tror, det er fordi vi i vores tid ikke er vant til at søge indad, og de fleste har ikke fået tænkt over deres indre, dig og din ånd, gud, helligånden, deres egen ånd eller deres sjæl.

Derfor ser vi så mange med “ondt i livet” dvs. mennesker som, uden at vide det, savner fylden og freden der er i et indre fællesskab med dig og med gud. De ved ikke det er det, men kalder det i stedet de ting medier og mentale mennesker (der som regel ved meget lidt om hjertets og kærlighedens helbredende egenskaber) kaldet for ‘eksperter’ – kalder det. F.eks. ‘depression’ eller ‘stress’. Mange mennesker ser ikke at den brik der mangler i deres liv, i deres hjerter, er hjertets fællesskab med dig og med gud og med sandhedens ånd.

Der er heldigvis også stadig håb og lys i mørket

Men kære Jesus, samlet set brænder lyset dog stadig i mange danskeres hjerter her totusind og atten år senere. Der er f.eks. kommet noget vi kalder for venligboere, og mange danskere ved godt – i deres smukke hjerter – at tiden er inde til et opgør med neoliberalismen. Jeg tror ikke de tænker over at det endnu engang er kærligheden mod mørket, gud mod satan, der udspiller sig, men de ved godt at neoliberalismen medfører en hel masse lidelse.

Og i danskernes hjerter er det ved at være nok med al den mørke. Danskerne er ved at være trætte af: Egoismen, grådigheden, stressen, depressionerne, krigene, manipulationerne, løgnene som er overalt, korruptionen, brokkekulturen, sygdomsidentiteterne, medierne, eksperterne, udnyttelsen, politikere, konglomerater og banker der gør sig selv til guder på bekostning af alle andre livsformers lidelse og udryddelse, imens de selv dyrker overdådig luxus osv osv. Med andre ord er folk trætte af alle produkterne af den sataniske ‘fuck all – me first’, og ‘vær slaver for eliten, eller dø’ logik.

Vi savner dig helt vildt Jesus, kig snart forbi igen!

Jeg tror faktisk, og synes jeg fornemmer, at danskerne begynder at længes efter alt det du tilbyder os, igen: Kærlighed, fred, lys, omsorg, kærlighed for næsten, indre forbindelse med gud, med dig og med sandhedens ånd.

Og Jesus, jeg tror du vil komme tilbage til jordkloden. Men denne gang igennem menneskers hjerter. Som lyset der bryder igennem stykker af forbrændt kul, og åbenbarer kullet som værende glødende hjerter forbundet for evigt med guds, dit, helligåndens og dermed kærlighedens velsignede lys.

Jeg glæder mig med hele mit hjerte til at se det ske. Vi savner dig, og vi har brug for dig.

Tillykke med fødselsdagen og rigtig hjertelig og glædelig jul, min herre og frelser.

I kærlighed
Din ven
Dan

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

3 kommentarer

 1. Tak for dit skriv. Jeg synes du skyder en lille smule ved siden af, du konkluderer uden at begrunde. Fx omkring neoliberalisme. Det du beskriver er meget mere end neoliberalisme. Og du begrænser dig selv ved at bruge dette ene begreb.
  Se Altiyan Childs’s video om:: x factor winner reveals world’s secret religion. Gennemdokumentetet. Der er SÅ meget der passer bibelsk og i vor tid.
  God vind og Jesu Kristi velsignelse i dit arbejde.

 2. Hej Dan. Tak for din kamp for friheden, både i vores land, men også den frihed som Jesus kan give os. Jeg forstår, at du vil sandheden og at løgn, bedrag og korruption skal afsløres, det værdsætter jeg som det vigtigste. Her er et vers fra : Efeserbrevet 5, 11-13
  Hold jer fra lyssky foretagender, som intet godt fører med sig. Afslør dem hellere. Man vil jo skamme sig over bare at nævne, hvad visse folk laver i det skjulte. Men når alle disse ting kommer frem i lyset, afsløres deres sande natur, for det er lyset, der gør, at man kan se tingene, som de i virkeligheden er. Du skriver : At alt liv er helligt, Hvad mener du med det ? Og så skriver du videre : og at alle er guds børn. Det er ikke alle der er Guds børn. Bibelen fortæller klart Romerbrevet 8:14 (BDAN)
  Alle, som bliver ledt af Guds Ånd, er Guds børn. Galaterbrevet 3:26 (BDAN)
  Gennem jeres tro på Jesus er I alle blevet Guds børn. Romerbrevet 8:16 (BDAN)
  Det er Guds Ånd, der bekræfter over for vores egen ånd, at vi virkelig er Guds børn. 1. Johannesʼ Brev 3:10 (BDAN)
  Men de, der ikke lever efter Guds vilje og ikke elsker andre kristne, er ikke født af Gud. På den måde kan man skelne mellem, hvem der er Guds børn, og hvem der er Djævelens børn. DEM SOM TROR OG TAGER IMOD GUDS NÅDE OG TILGIVELSE I JESUS KRISTUS, ER GUDS BØRN, DA DE BLIVER FØDT AF GUD. GUDS LIV KOMMER IND I HJERTET. Og så skriver du videre : , og vores søstre og brødre. Er vi kristne, så er det kun de andre kristne som er vores brødre og søstre. Romerbrevet 12:10 (BDAN)
  Elsk hinanden som kristne brødre og søstre. Og så skriver du videre : , uanset religion. Hvis du mener, at vi selvfølgelig skal vise kærlighed for de svageste uanset religion, så er det sandt. Religion er en massebetegnelse for måden hvorved man kan retfærdiggøre sig selv i forhold til Gud eller en højere magt. Det er den forkerte vej, for der er kun én vej til Gud og kun én måde hvorved vi kan blive retfærdiggjort og der er kun én sandhed. Og det er Jesus Kristus. Johannesevangeliet 14:6 (BDAN)
  Jesus svarede: „Jeg er Vejen og Sandheden og Livet. Ingen kan komme til Faderen uden gennem mig. SANDHEDEN ER ALTID ALTAFGØRENDE, så derfor kommenterer jeg lige. Jesus siger i : Johannesevangeliet 8:32 (BDAN)
  I vil lære sandheden at kende, og sandheden skal sætte jer fri.”

 3. Dan, du er både en guttermand og en modigt menneske. Vel intet under, at jeg er den første til at kommentere i Jantelovens hovedland. Bortset fra det, så må vi jo håbe at Jesus kan dansk 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *