Indblik I Den Øverste Del Af Denne Verdens Magtpyramide

RonaldBernardImage
Den tidligere top bankmand Ronald Bernard, har tidligere været fremme og afsløre præcis hvor ekstrem kriminalitet der begås i toppen af denne verdens såkaldte “elite”, hvor det blandt andet kom frem at toppen primært er Luciferianere (en slags intelligente satanister, der ved hvordan man påvirker masserne igennem løgn og manipulation) – som typisk er pædofile, og også gerne ofrer børn, til de ting åndelige energier, som de i modsætning til “pøblen” opfatter som yderst virkelige.
 
Nu er 2 del af interviewet med Bernard tilgængeligt, og det fokuserer på hvordan at al lidelse på jorden reelt er mere eller mindre ‘konstrueret’, fordi det simpelthen er en god forretning for de kriminelle luciferianske pædofile øverst i pyramiden.
 
Jeg håber ikke du vil snyde dig selv for dette eksplosive interview.
Kan du ikke åbne videoen via playeren, kan du se den via dette link: https://www.youtube.com/watch?v=3C-KHt9vi5k&t=339s 

OBS:

Fik du ikke set DEL 1 af interviewet, kan du se det lige her: https://youtu.be/cRuKmxQSPSw 
OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Dansk Influencer: Kampen For Frihed Har Aldrig Været Vigtigere End Lige Nu

Tekst Af Rikke Hauge: Hvis bare folk forstod, at vi er i krig og hvem, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *