Raseri Oven På Corona Løgne: Hvad Stiller Danmark Op Med Nationens Frustrationer?

Hvad stiller Danmark op med nationens indestængte raseri oven på Corona løgnene? Lige meget hvor meget folk taler uden om nu, udsatte vi i Danmark i to år ca 15-20% af befolkningen for grov diskrimination og medicinsk apartheid, baseret på Danmarks historiens største løgn: Løgnen om at vacciner brød smittekæder og forebyggede smitte fra børn og voksne, til de ældre og svagelige.

I denne video taler om jeg om hvor farlig vores manglende nationale samtale, om hele denne vanvidstid reelt er.

Jeg taler også om hvordan at vi kan finde en vej til at tilgive hinanden, og blive helet op og forsonet med hinanden, som folk og nation, igen. ❤️

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Men Hvad kan JEG Gøre?

Et af de spørgsmål man oftest hører når verden virker vanvittig er: Men Hvad Kan …

En kommentar

  1. Ane Mette Thomasen

    Hvordan gør vi oprør mod denne sygelige styring? Hvordan samler man folket til et oprør der virker, så vi som folk kan få de rette energipriser tilbage. Genoprette social tillid og fora? Ser du at det er på vej?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *