Gud ER Hankøn Til Gengæld Er Satan Polykønnet

Overalt i både danske og engelske medier, kører der aktuelt en større historie om, at visse præster ønsker at gøre selv -Gud- kønsneutral.

Men hvilket køn har den Bibelske Gud egentlig, og er det i orden at udskifte Guds ord, med menneskelig ‘visdom’?

I denne Episode kigger vi, blandt andet, i den selvsamme bibel, som præsterne burde forsvare, efter hvad Biblen har at sige om Guds køn.

Der bliver også talt om hvilke åndsmagter, som de pågældende Præsternes adfærd jf. biblen repræsenterer, og vi får talt om kønnet på et af Satans primære visuelle udtryk: Baphomet. 

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

2 kommentarer

 1. Interessant hvorvidt Gud er en ‘mand’? Når jeg læser skabelsesberetningen:

  ”Gud skabte mennesket i sit Billede; i Guds billede skabte han det, som mand og kvinde skabte han dem.”

  så læser jeg, at manden (Adam) blev skabt ‘i Guds billede. Men da kvinden (Eva) blev skabt i Edens Have så tog Gud noget fra manden, som manden derefter ikke har mere.
  Som jeg ser Guds Ord i Bibelen så tager Gud en del af manden (et ribben) og ser man helheden i skabelsesberetningen så tager Gud også en del af Adams personlighed. En blind vinkel bliver skabt hos manden om du vil.

  Det Gud tog fra Adam, det har Adam ikke mere, men det har Eva nu. Så hvis ‘Adam’ fuldt ud vil leve sit liv i ‘Guds billede’ så må han lade sig supplere af sin kvinde. Deraf ordetsproget ‘min bedre halvdel’ 🙂

  Sagt med andre ord: “Gud skabte mennesket i sit Billede; i Guds billede skabte han det, som mand og kvinde skabte han dem.”
  … og tilsammen udgør de et helt menneske, skabt i Guds billede:)

  Hvis det er ok så vil jeg også gerne dele et interview med dig om det at være og blive skabt i Guds billede. Elias fortæller sit vidnesbyrd (på svensk i ca 20 min, men jeg taler dansk:)

  Det er lidt kontroversielt i nogle kirkekredse at tale om fællesskab med Gud, den enkeltes ansvar i dette fællesskab, discipelskab og specielt den sidste del om hvordan praktisere et sundt lederskab.
  http://teamjesus.dk/elias72.mp3

  Kh Ole:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *