Glasplaneten Paperback

Glasplaneten“Alle er faldne på en eller anden måde, mærkede af deres tid og den frygt-manipulation de opflaskes med, og detaljerne om hvordan ting foregår på planeterne – fx de spøjse toiletbesøg hos hionerne og den morbide underholdningsbranche i vor verden – gav mig en tydelig fornemmelse af og forståelse for de to kulturer.

Humoren fik mig til at grine, og det sved i mig når liv gik tabt. Jeg blev revet med, hvilket er præcis dét, en god bog skal kunne.”

– Jannie Solaas, Forfattervaerk.net

Anmeldelse på Williamdam.dk: 4 stjerner

bestil_big

 

Hvad er din rolle her på jorden? Hvilke kræfter driver dig igennem din hverdags indre og ydre kampe?

Følger du mere eller mindre viljesløst mediernes og tilfældighedernes spil, imens at de ting du inderst inde føler er væsentlige, for et glædesfyldt liv – din indre sandhed –  igen og igen sættes på stand by, eller gemmes helt væk?

I så fald er du ikke alene, og i den spirituelle Sci Fi roman Virkeligheden Bag Virkeligheden 1.del Glasplaneten, er netop spørgsmålet om at turde finde og udleve din egen dybeste sandhed, noget flere af bogens karakterer kæmper med i deres indre. Glasplaneten handler om menneskelig transformation, og beskriver hvilke kræfter, i form af frygt, medier og en følelse af magtesløshed, der ofte trælbinder det moderne menneske i en ond cirkel, hvor vores inderste potentialer, undertrykkes og aldrig fuldt udfoldes. Bogen beskæftiger sig også med hele jordklodens nuværende transformationsproces, hvor polariseringen imellem kærligheden og frygten, aldrig tidligere i historien har været så stærk.

Ønsker du at få et indblik i hvilke kræfter der driver selve din indre og ydre virkelighed, og hvordan dit liv kan transformeres gennem selvkærlighed, er dette en roman, der tilbyder dig svarene, pakket ind i et dystopisk og eventyrligt fremtidsunivers.

GlasplanetenForlagets beskrivelse:

I fremtidsbyen Shangri La, får en udbrændt journalist, Thomas Spinner, et nervøst sammenbrud, under et ophold på det lokale sex hotel. En spinkel alien pige fra et fjernt solsystem, opfordrer ham til at vågne op fra sin drøm, og begive sig ud på en intens spirituel rejse, gennem et net af løgn, bedrag og dybe indsigter, fra hinsides sløret af virkeligheden selv.

Ifølge missionsprotokollen for historiens anden hovedperson, den alkoholiske likviderings agent, Raymond Byrne, er den berygtede terrorleder Robert Englund og hans terror gruppe RETURN, samtidig flygtet, til den eneste planet jorden har fået kontakt med, den såkaldte Glasplanet – angiveligt for at få adgang til nye og avancerede våbenteknologier. Raymonds ordrer er klare: Tag til glasplaneten, og dræb alle medlemmer af den frygtede organisations inderkreds.Bestil Bogen

 

“Jo længere jeg kom ind i bogen, des vanskeligere var den at lægge fra mig. Jeg måtte lige læse endnu et kapitel og endnu ét og endnu ét.” – Jannie Solass, Forfattervaerk.net

De to mænds veje krydses, og mens den ene mand forsøger at opnå kontakt og en dybere forståelse af den dæmoniserede terrorist Robert Englund, og hans farlige tanker, kæmper den anden en nådesløs kamp for at dræbe terrorlederen, før han kan nå frem til en hemmelighedsfuld åndelig ceremoni, dybt inde i glasplanetens ukontrollable jungler.

Glasplaneten er en spirituel rejse i underholdende og actionmættet indpakning, som det kendes fra populære science fiction bøger, ufo bøger, og film. Som du dykker dybere ned i historien, vil du dog opdage, at det også er en medrivende bog om personlig og global transformation, der giver væsentlige hint’s til hvordan nutidens frygtdrevne ydre virkelighed, kan nedbrydes lidt efter lidt, ved at slippe den dybeste frygt, inden i mennesket selv.

Glasplaneten“En af dens styrker er således beskrivelsen af verden engang i begyndelsen af 2100 tallet, samlet i “World Union” og stærkt kontrolleret, om end også dekadent og fuld af magtmennesker. Det er moralsk satire, der blandt andet leder tankerne hen på Kristian Masseys ‘År 2035′.” – PROXIMA – Dansk Science Fiction Tidsskrift nr. 95

“Det er sjældent, jeg støder på det, men alt, hvad du skriver i din bog, vækker dyb, dyb genklang i mig, og det er så rart at vide, at vi er flere, som kan se både vanviddet og kærligheden.”
– Kira Madsen, Læser (Anvendt m. tilladelse)

Anmeldelse på SAXO.com: 4 stjerner
bestil_big

 

ISBN 13: 9788792828040
Forlag: ViraBooks
Indbinding: Paperback (Info)
Pris: 192,50
Udgave: 1
Oplag: 1
Trykt i: 2012
Serie: Virkeligheden Bag Virkeligheden
Nr i serie: 1, 1. del
Mål: H: 215mm B: 141mm D: 28mm V: 548g
Sider: 392
Sprog: Dansk Sprog: Dansk

Bestil Bogen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *