Fra New Age Til Jesus Kristus – Min Historie

Vi lever i en tid fyldt med løgn, bedrag, manipulation, koblet med medierede frygt kampagner, i et historisk omfang vi ikke har set i denne verden siden 2. verdenskrig. Mange mennesker føler de mangler tryghed, og et indre fundament. Et ståsted, og en klippe at bygge tilværelsen på midt i stormvejret og vanviddet.

OBS såfremt nedenstående video player ikke virker, kan du se den via dette link: https://youtu.be/HMaEMhyfmVk

I denne video, fortæller jeg om mit eget livs rejse ud af mørket. Fra voldsomme oplevelser og heraf følgende dyb usikkerhed i barndom og ungdom. Oplevelser som senere førte mig ind i den kolossale og glitrende New Age Verden, hvor jeg i 30 år søgte efter svar på livets større og dybere spørgsmål.

Og frem til den fantastiske dag tilbage i december måned 2018, hvor jeg endelig fandt svarene, som viser sig at være dybt åndelige, men intet har med New Age universets, reelt Luciferianske ideer og filosofier at gøre.

DEL meget gerne videoen, med enhver som søger efter deres indre klippe, fred, balance, indre styrke og sand og ægte indre hjælp, trøst og vejledning i deres liv. Tak fordi du deler.

P.S. Ønsker du også endelig at komme ud af New Ages (F.eks. ‘åndelige vejledere’, ‘Eckhart Tolle’, ‘Law of Attraction’, ‘Universet’, ‘The Ascension’, Englekort / Tarotkort’, ‘Opstegne mestre’, ‘Alt er energi’, ‘A Course In Miracles’ osv.) glitrende Luciferianske idesæt er du hjertelig velkommen i min lille FB Exit Gruppe ‘From New Age To Jesus Christ’.

Du finder gruppen lige her: https://www.facebook.com/groups/2434205673467784

Du kan også se en hel playliste fyldt med testimonials fra andre tidligere New Agere, som har fundet vejen til Jesus Kristus, lige her: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYZqA0utBE3tRuNIQR7bSueEI9lmPDSaW

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Ugen Der Gak: Uge 22

Ugen Der Gak – Uge 22: Skyggesiden af den sorte svane, Løgne om vejret, Krig …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *