Forstå spillet en gang for alle

puzzle_pieces_id150248_size500oKan man få et dybere indblik ind i hvad der i virkeligheden sker i vores verden, hvordan du kontrolleres og fastholdes i primitive frygtmytologier og guides imod den globale fascistiske union skridt for skridt, uden knapt at bemærke det selv? Og kan det lade sig gøre, blot ved at se et interview med en klog mand, på lidt under to timer? Se, lyt og vurder selv.

Alan Watt er en de mest interessante researchere og fritænkere. Han har formået at holde sig fri af de fanatiske elementer, som ellers florerer mange steder på såkaldte konspirationssider. (Jeg foretrækker til enhver tid begrebet ‘selvstændigt tænkende menneske’, frem for konspirationsteoretiker. Et ord der ligesom ‘kommunist’ begrebet, kun har til formål at aktivere fordomme, og afspore ellers relevante argumenter, der strider med mainstream mediernes / propagandaens version af virkeligheden)

I stedet foreslår han helt simpelt at folk selv begynder at gøre, hvad vi har været afledte fra i årtier. Åbner nogle ægte, gammeldags, bøger, og begynder at tænke og researche selv.

Læn dig tilbage, og lad dig inspirere af denne mand.

Kan du lide mine artikler eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.

OBS Videoen er på engelsk.

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Dansk Influencer: Kampen For Frihed Har Aldrig Været Vigtigere End Lige Nu

Tekst Af Rikke Hauge: Hvis bare folk forstod, at vi er i krig og hvem, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *