Er Det Kun Mig Der Savner Et Nyt Nyheds Medie I Danmark, Eller Gør Du Også?

68347668-inspiring-wallpapersFor nylig oplevede jeg for første gang at blive direkte censureret på en stor dansk, efter eget udsagn uafhængig, avis, i kommentartråden. Ikke fordi jeg talte grimt om andre, var racistisk eller var hård i tonen på nogen som helst måde. Jeg blev bare lukket ned, og kan nu ikke længere logge ind, eller oprette mig under et nyt navn. (Da jeg simpelthen fik spærret min IP adresse.) Jeg skrev til debatværten, og fik oplyst at det skyldtes at jeg var “konspiratorisk” og at det var irriterende for de andre læsere og imod avisens retningslinier. Med andre ord blev jeg spærret fordi jeg, som fritænker, ser anderledes på verden, og beskriver den anderledes end avisen brød sig om. Det var for mig en uhyggelig bekræftelse af en snigende mistanke. Demokratiet og de medier der skulle holde det levende og nuanceret, hverken kan eller vil, for alvor, leve op til deres ansvar, og lade nye og alternative tanker få lov at komme til orde. Og det fik mig til at tænke – måske er tiden moden til at lave et nyt slags nyhedsmagazin i Danmark, som gør netop det? Hvad tænker du, og ville du støtte mig hvis jeg laver det?

Hvis du kunne få adgang til et nyt nyheds / inspirationsmedie i Danmark. Et Onlinemagazin, som, ikke sprøjtede nyheder ud i lind strøm, men i stedet i dybden, lavede nogle få nye kvalitets artikler hver uge, som beskæftigede sig, balanceret, både med tidens problemer og med tidens mulige løsninger. Ville du så være interesseret? Et online magazin hvor emner som NWO, Propaganda, Medier og manipulation, New Thought, Samfund, Politik, Spiritualitet, Miljø, Helse, Økologi, Selvforsyning, Liv i Rummet, Kultur, Musik, Film, Selvudvikling mv. ville fylde siderne.

Et sted hvor ALT ville blive lavet ud fra et opvågnet / fritænker perspektiv, langt fra de sort / hvide mainstream frygt narrativer og Ritzau’s copy pastes du i dag normalt spises af med. Et sted hvor alle sager omhandlende politik, krig, massemedier mv. aldrig ville have en vinkel om frygt og onde “fjender”, eller bevidstløst tale om at “bringe frihed” (gennem krig og død) eller lign. vanlige slogans, men i stedet altid ville starte med spørgsmålet “Who Benefits”?  Dvs. vinklingen i stedet vil fokusere på hvem der i virkeligheden vinder økonomisk på at skabe den pågældende frygt i befolkningerne? Og hvem tjener penge hvis krigen kommer i gang, og på hvad? Så i stedet for at hoppe på frygtvognen, vil jeg forsøge at kortlægge hvem der har økonomiske interesser i den næste store konflikt. Artiklerne ville således ikke handle om f.eks. at “Iran er farlige”, men om hvem der tjener pengene på, og har dybe interesser i, at manipulere dig til få den holdning.

Tanken er et helt nyt slags holistisk tænkende nyheds og inspirationsmedie, hvor de traditionelle mediers enkeltsager, sættes ind i en kontekst af større forståelse for hvem der kontrollerer denne verden i virkeligheden. Og hvor du derudover også vil kunne finde massere af opløftelse og inspiration, og ideer til at skabe et nyt samfund, uden for “matrix-boblen” af frygt og manipulation som du i dag fodres med. Et sted hvor du ville kunne inspireres, få ægte nye indsigter, træne din evne til at afkode massemediernes og politikerens manipulationer og et sted hvor du tilbydes inspiration til at lære dig selv, og dine dybere egenskaber som sjæl, menneske og bevidsthed – bedre at kende. Alt naturligvis funderet på 100% kildekritik, og tilknyttet linkede kilder.

Lyder det som et nyheds / webmagazin du vil være interesseret i? Og ville du være interesseret i at støtte mig og hjælpe mig med det, hvis jeg laver det? Her tænker jeg især på de to mest presserende ting ifht. den praktiske drift. 1. Støtte mig ved at være fast månedlig abonnent, f.eks. til 39 kr. om måneden for adgang til alt indhold? 2. hjælpe mig med at få mange flere abonnenter? For på den måde vil det, hvis der kommer mindst 1000 abonnenter, være muligt for mig at kunne leve af arbejdet, og dermed, stabilt, kunne levere godt indhold af en høj kvalitet.

Lad mig høre jeres tanker, er Danmark parat til dette, og er der ikke et voksende behov, og en ægte dyb længsel efter dette? Eller er det kun mig der har det sådan?

Og ville du, ærligt talt, abonnere på det?

Hvis dit svar er JA, håber jeg du vil skrive det til mig i kommentartråden, og at du vil tage første skridt som er at skrive dig på mit nyhedsbrev, det kan du gøre lige neden under artiklen her. På den måde har jeg en chance for at få fat i dig igen, hvis det viser sig at blive virkelighed hen af vejen.

Jeg er spændt på at høre hvad du synes.

Kærlige hilsner
Dan

Tilmeld Dig Mit Nyhedsbrev!

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

7 kommentarer

 1. Mitt vitnesbyrd om hvordan jeg ble Illuminati-medlem. Jeg vil gi beskjed til menneskene som vil være med på den store illuminaten, om hvordan jeg ble hjulpet av et stort illuminert medlem. Hans navn er Felix. Hjelper meg med å gjenvinne livet mitt fra dødsstadiet. etter å ha blitt sparket i cirka 5 år og seks måneder. Etter å ha blitt lurt av så mange medlemmer av Illuminati. Jeg har vært håpløs, økonomisk nede gjennom årene. Men en dag, mens jeg surfer gjennom Internett, kom jeg over stillingen som Great Illuminate-medlemmet, herr Felix, og sa at du kan være berømt, rik og vellykket i livet av å være medlem av den store Illuminati, umiddelbart kontaktet jeg og Jeg forklarte ham alt, og han anbefalte meg og hjalp, og jeg betalte for medlemsregistreringsskjemaet som skal brukes til å initiere meg, og jeg ble innledet til den nye Illuminati nye verdensordenen. etter og også ga de meg alle retningslinjene og fortalte meg at alle nye medlemmer blir belønnet med summen av $ 1.000.000 amerikanske dollar kontanter etter igangsetting. Ved hjelp av Herr Felix. Jeg ble innledet for fullt som et komplett Illuminati-medlem. Hvis du har mislyktes i svindlere før, eller dette er første gang du ser etter hvem som skal hjelpe deg å bli medlem, er mitt råd for deg å prøve Herr Felix. Han er din beste sjanse for å bli det du noensinne ønsker for ditt fremtidige liv. Kontakt ham E-post: felixmorganilluminati@gmail.com eller WhatsApp +2348056051569.

 2. Hej Dan.

  En ven sendte mig linket til denne forespørgsel, og jeg vil bare nævne at vi skabte et uafhængigt medie der udkom første gang d. 19. januar 2017, kaldet KONSPIRATION. Vi skriver om de kontroversielle ting som folk sjældent hører om, og har nu fire blade bag os. Kig forbi hjemmesiden http://www.konspiration.nu, og bliver du glad for det du læser, så køb gerne et eksemplar i en af de ca. 1.600 butikker landet over der forhandler bladet. Du er også velkommen til at sende artikler ind til den email jeg har opgivet.

  Hilsen Josef Hanji, chefredaktør hos Nexis Media.

 3. Hej. Jeg er ikke den bedste læser og får mest info om verdenen via youtube, tv og foredrag rundt omkring. Og der er i den grad, brug for en kontrast, til mainstream nyhedsmedierne, som stort set, skriver om de samme ting, uden at bringe noget nyt. Som et gammelt politisk parti, som ikke tør tænke nye tanker. Jeg kan ligeså godt sige, at jeg ikke får læst de lange indlæg, men jeg vil gerne støtte dem, som ønsker, at “tage kampen” op, med de etableret medier. Og et stykke hen ad vejen, kan jeg godt forstå, at der er denne gråzone, når det kommer til, at turde bringe såkaldte “konspirationsteorier” på banen. For der er jo “problematikken” med injurier og “manglende” beviser, for ditten og datten.. Og det ER jo for så hvidt, godt nok, at der findes injurier begrebet. Og netop derfor, har såkaldte alternative nyhedsmedier, i allerhøjeste grad, deres berettigelse 🙂

 4. Du kan selvfølgelig bare oprette/kører en proxy (VPN) med en anden IP adresse.
  Dog kan jeg godt forstå det er principelt og derved er mit foreslag ikke så relevant.
  Hvilket medie blev du IP-banned fra?

 5. JANE VON RATHSACH

  Tysk minister arbejder ihærdigt på at styrke Merkel og EU ved at foreslå mere end CENSUR men kæmpebøder til medier, som deler det såkaldt utilpassede eller politisk Ukorrekte.
  KRIMINALISERING af ytringer er forstadier til nazisme og fascisme. Vi ser det i Tyrkiet med Erdogan, som vil drive STIKKERI i Europa.
  Tyrkere i Danmark er registreret, som Erdogan fjendtlige og vil næppe kunne komme ubesværet ud og ind i Tyrkiet.
  Dette angår særligt de tyrkere som beklageligvis opretholder dobbelt statsborgerskab.
  DEN KORTE AVIS BEHANDLES SOM IKKE JOURNALISTIK & http://WWW.NEWSPEEK.INFO BETRAGTES AF DE SKRIFTKLOGE
  Danmark og hele den Vestlige verden er overdøvet af løgn, fortielser og fordrejninger i et nedladende sprog, som også implicerer TV.
  Senest reportagerne fra Wilders Holland og Brexit. Skammeligt at der ensrettes til radikale Vestager Østergaard Stampe logik i EU sprog.
  BILDERBERG OG SOROS BURDE DEBATTERES OFFENTLIGT SOM DE SKADEVOLDERE GLOBALISERINGEN FORVOLDER.
  Vesten med Islam i civiliserede og sekulariserede samfund forsumper, under påvirkning og indoptagelse af Islam i vor hverdag.
  Vi er mange som hader detnne syge og forræderiske udvikling, orkestreret af vore egne politikere. Afstemningen i 1973 med olie aftalerne satte en glidebane mod IS. Barcelonaerklæringen 1995 underskrevet af Nyrup var forræderi.
  Danmark har ingen politiske partier, som inderligt og progressivt vil Danmark først.
  Asger Aamund er kritisk. Lars Tvede tilsvarende. Tilsvarende ganske få hæderlige og dygtige journalister.
  TVNews med Lotte Mejlhede er en katastrofe.
  Danmark fortjener en MASSIV OPBAKNING til http://www.nyeborgerlige.dk ganske enkelt for at tømme folketinget for kolbøtter.
  OVENSTÅENDE KAN VI IKKE LÆSE ELLER SKRIVE FRIT UDEN AT VISSE VENLIGBOERE OG GADENS PROLETARIAT RÅBER FASCIST RACIST NAZIST ISTEDET FOR FÆDRELANDSKÆRLIGHED OG MODERBEFOLKNINGENS OVERLEVELSE

 6. Ja, jeg kunne godt finde på at abonnemere på den avis, men kun hvis tonen bliver holdt ordenligt og sobert.og hvis jeg ikke behøvede at bruge energi på at sidde og fakta checke da kilde referencerne var på plads.
  Og til sidst hvis mediet ikke blev for ensidigt i sin udformning ( som f.eks avisen.dk)

  Så var jeg på…

 7. Ja tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *