En Ny Tid – En Ny Blog

consciousnessKære alle

I den kommende tid vil i opleve at denne blog kommer til at handle om andet og mere end politik og medier, som hidtil har fyldt meget. For min blog www.danjohannesson.dk er fra start skabt for at fortælle om mine bøger, om den musik jeg skaber, og om det som mine bøger ofter beskæftiger sig med; Den dybere mening med vores liv. Med spiritualitet, med bevidsthed, med alternativ behandling, med inspiration, med humor, med eventyr, fantasi, lys og med kærlighed.

I lang tid har siderne her handlet meget om de “mørke pletter” på den moderne tids indre landskab. Om skyggerne i vores alles bevidsthed. For det er vigtig at vi ser, vigtigt at vi ved, og vigtigt at vi mærker hvor vores fælles mørke er, og hvor mange kræfter der ønsker at fastholde os, og få os tættere på mørket. På mere mørke til bevidstheden og sjælen, mere adskilthed, og mere heraf følgende smerte og lidelse.

Jeg vil stadig skrive om disse ting, men i mindre grad, Til fordel for førnævnte emner. Også min hjemmeside og de kommende artikler, vil du opleve forandres i mod disse ting.

Da min personlige rejse hertil fører mig mere og mere i retning af kunsten, og af at hjælpe andre gennem foredrag, coaching og heartmath, som jeg har set fantastiske resultater af, hele liv totalt transformeret af – da alt det sker, og vokser, vil alt dette også spire mere her på disse sider.

Du kommer til at høre mere om de filosofier bøgerne taler om, du kommer til at høre mine sange, du kommer til at blive inviteret til mine foredrag, og jeg får brug for al den hjælp jeg kan få, med at få mennesker til at komme og lytte – til begge dele. smile-humørikon

Og det jeg vil dele med dig, er inspiration. Til hvordan du, nøjagtigt og præcist kan begynde at læse mediestrømmen. Til at få konkrete redskaber til at finde mere indsigt i dig selv end du drømmer om. Og til gradvist at turde være og leve DIN største sandhed. Til at finde indre ro i en stormfuld verden. Til at lære om energi, i dig selv og mellem mennesker, (som du kan lære at se med det blotte øje) og hvordan vi konstant kæmper om denne, i tætte relationer, i vores arbejdsliv, og på globalt plan. Og hvordan at det meste af verden fastholdes i fiktioner og frygt, for at kontrollere det som definere ALT på denne jord – menneskets bevidsthed. (Noget min næste bog i Virkeligheden Bag Virkeligheden serien kredser om i dybden.)

Som inspiration til alt dette vil jeg gerne invitere dig til at se denne korte video med komikeren Jim Carey og Jeff Libermann. Deres fortælling i denne video, ligger op og ned af den fortælling, den sti, jeg fremover vil invitere dig mere og mere nedad her.

Som Robert Englund siger i min bog glasplaneten: Vær og Lev Din Egen Sandhed.

Jeg håber du vil fortsætte rejsen sammen med mig, også af disse stier?

Hav en god aften.
Kh. Dan

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *