Efter NSA skandalen: Nu skal du overvåges overalt fra rummet af

Big Brother Is WatchingNetop som vi troede at overvågnings samfundet havde toppet, med NSA skandalen, kommer der spændene ny teknologi, og gæt hvad den tilbyder os: Endnu mere overvågning. Nu kan man overvåge 40% af jorden i knivskarp kvalitet fra rummet. 1-2 stk af samme slags satellit, og vi kan alle blive overvåget, fra vi går ud af døren til vi kommer hjem igen. Hvor vi så overvåges videre af vores mobiltelefoner, køleskabe, internet adfærd osv.

Du er godt klar over at Den Nye Verdensorden ER kommet ikke? Og at den kun bliver mere og mere intens og kvælende, med mindre vi simpelthen forlader alle eksisterende strukturer. Forlader politikerne og konglomeraterne med deres kemi, kynisme og ufattelige grådighed. Og i stedet bygger vores eget, nye samfund. Et samfund hvor deres love ikke gælder, fordi vi simpelthen melder os ud af deres stater osv, og sammen skaber noget andet.

Husk voldelig revolution, vil kun spille kortene lige i vores magthaveres hænder. Den eneste måde at vinde på, er at forlade deres system. HELE systemet, og sammen skabe et nyt, gennemsigtigt samfund, hvor både naturens og menneskets behov tilses, med samme værdighed og respekt, for livsprocesserne og skabertrangen.

Alternativet er, som du kan se i artiklen om den nye DARPA overvågningssatellit i kombination med alle de andre ting du kan læse om her på siden – et ægte levendegjort helvede.

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Dansk Influencer: Kampen For Frihed Har Aldrig Været Vigtigere End Lige Nu

Tekst Af Rikke Hauge: Hvis bare folk forstod, at vi er i krig og hvem, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *