Dyrets Mærke – Dansk Billetgigant udvikler vaccine-overvågning

All Seeing Eye

Så begynder vi at nærme os introduktionen til 3 fase, i rejsen henimod ‘Den Nye Verdensorden’ i form af at varme dig op til at acceptere det som biblen kalder ‘Dyrets Mærke’ (satans mærke).

Det tiltag ‘Billetgiganten’ (Ticletmaster) nu har annonceret, i form af at indføre vaccine overvågning ved koncerterne, baner nemlig vejen for den biometriske chip (dyrets mærke, der både fungerer som vaccine pas og betalingskort) – som nu lige pludselig, kun er et lille bitte hop væk.

Parrallel samfundet mellem de systemtro vaccinetagere, med deres digitale mærke (sandsynligvis ID2020 eller lign. nanomærke) begynder at fremkomme.

Og dem som fravælger dyrets mærke, bliver gradvist mere og mere frosset ude som andenrangsborgere, indtil det sociale pres, og alle fristelserne fra den glitrende verden de ikke længere kan deltage i, får dem til at bukke under, og tage imod Dyrets mærke.

Ligesom de jo også, ‘naturligvis’ presses til at sige ja til de mange faste vacciner, der skal træde i stedet for vores Gudsgivne immunforsvar, i årene der kommer / resten af dit liv.

“Det får alle, store og små, rige og fattige, frie og trælle, til at sætte et mærke på deres højre hånd eller deres pande, så ingen kan købe eller sælge undtagen den, der bærer dette mærke, dyrets navn eller dets navns tal. … Dets tal er 666.” (Johannes Åbenbaringen kap. 13: 16-18)

Yeyyyy…

Og ja. Som altid vil et par stykker ca. nu sige, ‘det tror jeg ikke på’ og som altid må vi jo så bare vente en 8-16 måneder, og så vil du kunne se at DET BLIVER SÅDAN, uanset om det lige nu ‘lyder la la, sølvpapir og lol i det’.

Nøjagtig ligesom med alle de andre ting vi har advaret dig om, igenenm de sidste 10+ år, som nu ER sket.

Læg til sidst det digitale vaccinepas / betalings mærke (som også gør at du bliver en ‘node’ i den digitale verden, som ALTID kan ses på overvågningssystemet) – læg det SAMMEN med indførelsen af de totalitære love / samfund, som lige nu vokser op OVERALT på jordkloden (som bekendt DK inkl) + det digitale sattelit overvågede overvågnings samfund.

Og SÅ begynder du at have det komplette scenarie til Den Nye Verdens Orden.

Jeg vil foreslå at du allerede nu begynder at gøre det biblen opfordrer dig til, på dette sted på tidslinien: Find ud af, i din ånd, sjæl og hjerte – om du vil følge dyret, og tage imod dets mærke, eller om du ikke vil. (Og vær obs på at der er gigantiske konsekvenser af dit valg, tjek evt. biblen for detaljerne).

For snart er intet, i hele verden, vigtigere, end netop dét spørgsmål.

P.S. Bemærk det billede jeg har brugt i denne artikel, som kommer direkte fra Gaffas artikel om Ticketmaster. Dem af jer der har set mine okkulte crash kursus videoer VED at det er symbolet på The All Seeing Eye, som typisk dukker op når Frimurerne / Luciferianerne, denne verdens sande magthavere, taler til os.

Du kan læse selve artiklen om Ticket Masters vaccine overvågnings tiltag lige her:

FOTO / Morten Rygaard www.mortenrygaard.com

https://gaffa.dk/nyhed/146218/billetgigant-udvikler-vaccine-overvagning-for-at-bringe-live-scenen-tilbage

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *