Din indre storm er smuk, slip den fri

Hvad er det der gør at en historie finder vej ud i verden? Hvor er det den kommer fra? Og hvad er det den vil os?

Bladene rasler i vinden,  i endeløst skiftende former driver skyer over efterårshimlen. Snart kommer regnen, og tager de sidste gule, røde og kobberfarvede nuancer med sig ned i jorden hvor mørket og forvandlingen venter. Transformationen finder sted endeløst, udenfor, indenfor. På øjets spejl og i sjælens brusende indre verden.
En symfoni, endeløst gentagende og dog alligevel unik i hvert eneste passerende sekund. Det er historien om vores verden. Historien som med sine til tider blide, til tider voldsomme, strøg løfter, ryster og vækster os igennem vores liv.
Den største fortælling, den om universets mange sole, kærlighedens mysterie og alle verdeners rejsende sjæle lever i os alle, om vi ser den eller ej. Den sitrer under vores hud, den ånder i rummet mellem vores krops celler. Det er altets historie, kraften og lyset i utroligt, endeløst flor.

I alle former ånder og udtrykkes den. Der rækkes ud igennem os, igennem alle vores medskabninger. Kan du se det? Kan du mærke det? Når din indre storm hersker over dit sind, dine tanker. Når solens lys i dig stråler igennem dine øjne, når stjernerne som evige kærter forfører dig, blidt omfavner dig før søvnen løfter dig, transporterer dig, helt ind i din indre fortælling.

Når vi skriver er det det´vi ved, og det vi gør. Også selvom vi måske ikke syntes vi ved det, har erkendt det med vores hjerne. Vi giver slip. Vi lader fortællingen få lov til at komme til sit udtryk. Forbeholdende slippes, slipset løsnes og stykker af den hele fortælling bevæger sig igennem os og ned i papiret, kunstværket, arkitektegningen, spanden med mørtel. En stor hemmelighed, som deles af alle der har søgt at skabe ligger i dette. Fortællingen er der, hele tiden, endeløst strømmende, i alle dele af hele skabelsen. Som en fantastisk hvid og gylden flod igennem hvert eneste øjeblik af al tings eksistens fortælles der.

Læg dig ned i floden, slip bunden med dine fødder og driv igennem strømmen sammen med alt andet. Opgiv modstanden, hengiv dig – slip din indre storm, sol og stjernehimmel fri så indre og ydre forenes, som det har længtes efter igennem al tid. Sådan fortæller du, sådan rejser du, og på den måde er du aldrig alene, men sammen med alt.

Din indre storm er smuk, slip den fri

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Corona lærte mig om hvordan løgn, mørke, magthavere og forløjede medier kan besejres

For nyligt læste jeg nogle spændene kommentarer og tanker på nettet, bl.a. om hvorvidt Reiner …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *