Den Sidste Generation Der Kan

Der ER løsninger.. men de kræver nytænkning og mod. Er vi den sidste generation, der kan nå at ændre verden til det bedre, før vores korrupte centraliserede regimer, giftige mad, destruktive vækstfilosofi, ødelæggelse af økologiske systemer, endeløse sygdomme som følge af kemisk og livsfjendtlige fødevarer og ufattelige skødesløshed med vores eneste kilde til liv, vores moder jord – kvæler størstedelen af vores art i apati og fysisk selv udslettelse?

Og i så fald – hvordan kan vi gøre det? Hvad er opskriften på forandringen? På den forvandling som de fleste af os med føler er en stadig mere presserende nødvendighed? Hvad er opskriften, med andre ord, på en fantastisk, levende og glædesfyldt verden?

Det er det spørgsmål The Last Generation That Can, tager op, og kommer med meget inspirerende bud på. Dette er en af de første film, der kommer i kølvandet, på de mange absolut nødvendige bevidstgørende, men også smertefuldt deprimerende film, om jordens egentlige tilstand, korruptionens, og forrådnelsens omfang.

Jeg håber, du, trods den lidt dramatiske speakerstemme, vil se den, og at du, som jeg, vil føle dig opløftet og inspireret, til også at gøre din del. Fordi du med stor sandsynlighed tilhører, den sidste generation der kan.

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Dansk Influencer: Kampen For Frihed Har Aldrig Været Vigtigere End Lige Nu

Tekst Af Rikke Hauge: Hvis bare folk forstod, at vi er i krig og hvem, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *