Dansk fritænker får lukket munden af mediekonglomerat

Det er altid dybt frustrerende når mennesker som blot ytrer deres meninger og perspektiver, eller arbejder med lovlig aktivisme får knægtet deres ret til at tale frit på de sociale medier. Alligevel er det en tendes vi ser ske af og til i disse år.

Senest har den danske fritænker og aktivist Marc Real fået slettet sin profil på Facebook og Messenger. Det betyder at det netværk han har haft derovre pludselig ikke længere kan modtage hans opslag og oplysninger.

Derfor har jeg lovet Marc at give en lille håndsrækning, ved at lave denne post du læser nu, samt en video om problemet / sletningen ovre på Facebook.

Du Kan Finde Marc På Et Andet Socialt Medie Lige Her:

Marc er flyttet til ‘et nyt sted’ på internettet i form af det sociale medie ‘MeWe’. MeWe har en helt anden privatlivspolitik end FB, og man har vitterlig et helt og ægte privatliv derovre, ligesom man kan ytre sig frit (naturligvis inden for lovens rammer).

Du kan følge Marc, samt anmode om venskab osv. lige her: https://mewe.com/i/marcreal 
Marc har også en YouTube Kanal, den kan du finde lige her: https://www.youtube.com/user/Polo4Real

Ønsker du også at blive venner med mig på MeWe (nu du alligevel er derovre) er linket til min profil: https://mewe.com/i/danjohannesson1 

Samtidig vil jeg også bede dig om at melde dig til mit nyhedsbrev, så du og jeg fortsat kan være i kontakt / jeg fortsat kan ytre mig med videoer mv. såfremt at min profil også lukkes på FB en dag.

Tilmeld Dig Mit Nyhedsbrev!

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her, hvis du vil være sikker på også i fremtiden at høre mere om min musik, bøger, artikler, vidoer osv.
OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Corona lærte mig om hvordan løgn, mørke, magthavere og forløjede medier kan besejres

For nyligt læste jeg nogle spændene kommentarer og tanker på nettet, bl.a. om hvorvidt Reiner …

3 kommentarer

 1. Marianne simonsen

  Tak❤

  • Ja det er et interview jeg fik lavet i skaga.fm som prøvede hele 4 gange at få min borgmester til at deltage i et debatprogram online med mig.
   Det turde han ikke, føj 😉
   Mvh
   Marc Real

   #makeitReal 🙏🏼♥️
   #sammenervistærkere 👊🏼😎👍🏼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *