Danmarks Demokrati er dødt – Længe Leve Teknokratiet!

moerklægningsministerietTirsdag d. 4.juni 2013 – dagen hvor dit demokrati endegyldigt holdt op med at eksistere. En dato hvor vores lille land påbegynder det mørkeste kapitel i danmarkshistorien, siden 2. verdenskrig. En sort, skamfyldt dag, hvor det er svært at afgøre præcis hvor man skal rette sin frustrationer hen. For jo, politikere i lommen på EU gjorde det beskidte arbejde, men det var de evigt afledte, småfulde, sovende flæskesværsdanskere som lod det passere.

Jeg har sagt det før. Danmarks befolkning vil acceptere massemord, tortur, nazisme og enhver anden form for national sindssygdom, så længe det blot indføres langsomt nok, der stadig er tyske dåsebajere i køleskabet, og Linses patter, samt X Factor i fjernsynet.

At demokratiet d.4 juni 2013 således blev afskaffet, var i virkeligheden langt mere sandsynligt, end man umiddelbart skulle tro. For dansken har de senere år, helt ladet sig opsluge og aflede af banale diskussioner og groteske småligheder. Vi er optaget af polske håndværkere, småsvindlere og en tilsyneladende evigt voksende frygt for alt der ikke stinker af snagende smålighed, primitiv zombietænkning, og branket flæsk. Dvs. alt der ikke stinker dansk.

For stanken breder sig i bageriet, og det er ikke af frisk brød. Den dag i dag kan man stadig opleve, at fire ud af fem personer, endnu ikke har hørt om “Den Nye Offentlighedslov”. På trods af at adskillige større danske medier har dækket sagen, at TV2, Danmarks Radio og flere af landets landsdækkende aviser har skrevet til justitsminister Morten Bødskov, og sagt at denne lov vil ødelægge demokratiet, og på trods af at International Press Institute (IPI) og Canadian Centre for Law And Democracy, har sagt det samme, og endda advaret imod at andre demokratiske regeringer, kan finde på at smadre også deres demokratier på samme måde, som vi nu gør det i Danmark.

På trods af alt ovenstående, siger fire ud af fem stadig, “hvaf en lov?” og patter bøvsende videre på tyskerdåsen.

Svaret på spørgsmålet “Hvaf en lov?” er følgende: Den Nye Offentlighedslov. En lov der blev vedtaget d. 4. juni 2013, som betyder at den danske presse ALDRIG mere får lov at følge politikernes papirstrømme. En lov der betyder at du ALDRIG igen kommer til at høre, om nogen som helst af de mange ulovligheder, som politikerne på Christiansborg som bekendt har en lang tradition for at begå. En lov som giver FRIT SPIL til alverdens løgne og krumspring.

Demokratiet er dødt

Illustration af Peter Hermann

Ikke engang hvor mange mennesker der i virkeligheden ville falde ud af dagpengesystemet ville vi kunne få at vide, under den nye lov. Absolut INTET – andet end hvad Christiansborgs politikere selv ønsker, vil du fremover kunne få at vide. INTET.

Men OK, hvad betyder det mon så for dig? Hmm.. Jamen det betyder jo f.eks. at du nu ikke længere har nogen egentlig retssikkerhed, for ethvert ministerium, kan sylte dig, fejlbehandle din sag, eller for den sags skyld fængsle dig, eller spytte dig i hovedet, uden på nogen måde at skulle stå til regnskab.

Som regel kommer der utroligt nok, når jeg har sagt ovenstående, faktisk lidt stilhed, og så det vanlige ego centrerede svar: “Hva’ kommer det til at betyde for mig..?” – simpelthen fordi at dansken typisk ikke har forstået at hans A-kasse, SU, Hospitaler og Danmark som helhed, er resultatet af et langt, nu glemt, “VI – Projekt”, ikke resultatet af vedkommendes egoisme, samtalekøkken, eller Linses patter.

Men OK, hvad betyder det mon så for dig? Hmm.. Jamen det betyder jo f.eks. at du nu ikke længere har nogen egentlig retssikkerhed, for ethvert ministerium, kan sylte dig, fejlbehandle din sag, eller for den sags skyld fængsle dig, eller spytte dig i hovedet, uden på nogen måde at skulle stå til regnskab.

Det betyder også at ENHVER ulovlighed, din regering har lyst til at begå, nu frit kan gennemføres, uden du nogensinde vil finde ud af det. Der er 100% frit spil.

Vi har set den type samfund før. De hed: Soviet Unionen, Østtyskland, Uganda, Cuba osv.

Jeg ved at nogen med stor sikkerhed nu vil indvende, “mjae nåe jae, men vi stemmer da stadig og sån..” og dermed afslører netop den sløve autotænkning, som har muliggjort at vi d.4 juni 2013 fik smadret vores demokrati. Husk det nu: Demokrati består ikke alene af en valghandling hvert 4 år. Og den ene valghandling vi er så begejstrede over, har jo nonstop siden 2001 vist sig at være en SIMULERING. Ligegyldigt hvem vi har stemt på, føres der den samme neoliberale politik, efter det udemokratiske, teknokratiske, EU’s diktater. (Neoliberalisme: Politik hvor mennesket ses som en simpel resurse, hvis primære funktion det er, at akkumulere mest mulig profit til systemets elite, under de dårligst mulige løn og ansættelsesforhold for borgeren / slaven selv. Demokrati har hertil ingen plads i den neoliberale ideologi.)

Så den med valghandlingen kan vi stikke op hvor vi er højest, når vi plukker jordbær.

Og ja jeg beklager at jeg denne gang skælder direkte ud på dansken selv. På dig. Men ærlig talt: Du har i den grad fortjent det. For vi har aldrig nogensinde fucket så meget op i nyere dansk historie, som netop nu.

Når det er sagt, er mit håb nu at vi alle, som et absolut minimum, vil etablere d. 4 juni 2013, som det den rettelig er: En fast tilbagevendende, årlig, national sørgedag. En dag vi skal have rejst en kolossal skamstøtte over, i alle landets større byer. Dagen hvor danskernes ukuelige blindhed, uden større sværdslag, afgav selve hjertet i sit demokrati.

For det ER slut, om du vil det eller ej, og landet er nu officielt overgivet til de neoliberale kræfter, der med denne landsforræderiske og landsskadelige lov, frit kan smadre de sidste stumper af den tidligere demokratiske stat Danmark, uden at have nogen som helst risiko for at blive afsløret. For det gav vi afkald på med vores passivitet. Det gav DU afkald på.

Forklar det til dine børn, når sortklædte folk om 5-10 år står ude foran din dør, for at fængsle dem uden retskendelse, fordi de sagde et forkert ord henne i “heldagsskolen”.

Forklar hvad du gjorde den dag demokratiet døde. Lad derefter dine børn blive fængslet.

Og tænd så for X Faktor.

Undrer du dig over hvad man vil opnå med ovenstående, hvad formålet er? Og har du lyst til, en gang for alle, at lære hvordan du kan afkode, hvad der i praksis sker bag de tilsyneladende enkelte begivenheder, som pressen dækker? Så læs artiklen “Manuskriptet”. Men vid at verden aldrig bliver helt den samme igen.

Kan du lide mine artikler eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

6 kommentarer

 1. Hej Dan
  først vil jeg sige, at du skriver nogle rigtig gode og oplysende artikler, men jeg savner nogle konkrete løsningsforslag. Man læser dine artikler og tænker “Ja..Det er også rigtig…vores demokrati er dødt..” men hvad kan danskerne gøre ved det? Skal vi virkelig bare give op uden kamp?
  mvh Camilla

  • Kære Camilla
   Tak for din kommentar. Jeg er helt enig i at løsningsforslag er nødvendige, og det er en dimension jeg går og ruger over hvordan jeg skal lancere her på sitet. Imidlertid starter al forandring med bevidstgørelse. Vi er nødt til at erkende hvilke udfordringer vi står over for først, og når udfordringerne, som det er tilfældet i vores tid, er svært gennemskuelige, fordi at vi fyldes med afledning og spin alle vegne, er det i sig selv en stor opgave, alene at bevidstgøre andre mennesker om, hvad der i virkeligheden ser ud til at ske i vores verden.

   Jeg er dog helt enig, der skal løsninger med i ligningen, og det er noget jeg håber på sigt at kunne skrive rigtig meget om også. Indtil da skriver jeg meget om løsningerne i min bog “Glasplaneten”, hvis du er interesseret i inspiration og tanker omkring dette.

   Mange hilsner, og velkommen på bloggen.
   Dan

 2. Ja, de færreste har vel egentligt fattet hvad der er sket…

  Danskere- et meget passivt folkefærd- mens Danmark er et utroligt krigersk land..

  -I sandhed et paradoks..

  Angreb på foleskolen… ahh hva! Vi tar bare ugerne med på arbejde..

  Bilderbergerne tror de har vundet, men deres magt er illusorisk…

  Jeg vil anbefale at læse “The genesis code book” af Abraham Lopian and Julie A. Snyder

  Og så ellers generalstrejke… At læse avis er fra nu af spild af tid..

 3. Jette Abildgaard

  Tak Dan…..

  En taare fra Dublin, hvor jeg – om nogen – ved, hvad dette betyder!!!

  I saa det ske kaere Danskere…..hvad gjorde I??? INTET!!!!

  85,000 ud af 5.5 millioner??? Og….disse 85,000 underskrifter inkluderer hjaelp og stoette fra mennesker over hele verden, men Danskerne kunne ikke bruge et halvt sekund paa at lave en underskrift…..???

  • Henrik Jørgensen

   Anders, vi var mange der prøvede at råbe både folk og politikere op omkring farene ved denne lov, men demokratiet er afhængigt ikke kun af folkets engagement men også politikernes vilje til at lytte. Mangler blot ét af disse to elementer fungere det demokratiske princip ikke længere og danske politikere har længe haft for vane totalt at ignorere folket og dets ønsker. Denne ligegyldighed overfor folket efterlader folket med meget få muligheder.
   “Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable.” – JFK, 1962

 4. Viscount de Monpisaf

  Lukkeloven er en åbningslov, offentlighedsloven en lukkelov, grundloven forældet og Janteloven vores grundlov. Det tror da pokker 4 ud af 5 er rundforvirrede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *