Culture in Decline – Episode 3

 I tredje afsnit af Culture in decline tager Zeitgeist instruktøren, Peter Joseph, os med bagom konsumerismen, selve vækstfilosofiens primære produkt: Dig og mig. Episoden undersøger hvordan at de dybeste behov i mennesket, behovet for følelsesmæssig samhørighed, anerkendelse, accept og kærlighed, anvendes af reklameindustrien til at fastholde os i endeløst, og i sidste ende formålsløst forbrug.

Omkostningerne for vores verdens resurser og miljøet som helhed er, som bekendt, store. Men også de menneskelige omkostninger, ved at være et one-man freak-show, altid klædt i modens seneste diktat, holdende den nyeste dims, og fanget i flimrende afledning – udstilles og italesættes, som altid, med både humor og vid.

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

En kommentar

  1. Peter Joseph burde målrette opmærksomheden mod sin egen baggrund (katolske system) pga det historiske magtmisbrug som den øverste ledelse af Den Romersk Katolske Kirke har udøvet siden Romerrigets fald, under 2. verdenskrig og indtil i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *