Culture In Decline – episode 2

Så er der et nyt tankevækkende afsnit klar fra Peter Joseph, manden bag The Zeigeist dokumentar-trilogien. Læn dig tilbage og lær lidt om hvordan at det økonomiske system og vores religiøst prægede “vækstparadigme” dybest set er fuldstændig frakoblet jordens begrænsede resurcesystem, og derfor, som de fleste langsomt begynder at fornemme, føre os mod en stadig mere gennemsmadret jord.

Som altid er der også mange andre sjove informationer, denne gang som nævnt med fokus på forskellige sider af verdens dybt irrationelle og livsødelæggende økonomiske modeller.

God fornøjelse 🙂

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Corona lærte mig om hvordan løgn, mørke, magthavere og forløjede medier kan besejres

For nyligt læste jeg nogle spændene kommentarer og tanker på nettet, bl.a. om hvorvidt Reiner …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *