Brev Til Danmark – Vores Rettigheder Er VORES Ejendom Ikke Statens, Ikke Mediernes Og Ikke Medløbernes


I disse dage kan man læse og høre over alt at ‘Danskerne får lov’ til at gøre lidt mere rundt omkring. Vi ‘får lov’ til at åbne værtshusene, under ændrede vilkår, vi ‘får lov’ til snart at forsamles lidt flere end 5 personer, under ændrede vilkår osv. Vi ‘får lov’ til at handle i storcentrene igen, også under ændrede vilkår. Men tiden er inde til at politikere og presse nu ophører med retorikken om at vi ‘får lov’.

Fordi alle disse rettigheder har hele tiden været vores menneskerettigheder eller sikrede af grundloven. De er desuden Gudsgivne. Så der er ikke tale om at vi får lov, men om at en gruppe teknokrater har FRARØVET os vores fundamentale rettigheder.

Jeg er træt af at skulle sige ‘tak’ for at få returneret noget som andre mennesker har stjålet fra mig, og som hele tiden har været mit til at begynde med. Træt af hysteriske danskere overalt, hvis frygt og uoplysthed, har gjort at jeg har mistet en hel masse af mine fundamentale menneskerettigheder.

Frygtfyldte og dårligt oplyste medborgeres ureflekterede hysteri, er kerneårsagen til at tyveriet af mine grundlovssikrede rettigheder overhovedet kunne lade sig gøre.

Det mest frustrerende er at de selv samme mennesker som galper højest op om ‘husk at spritte’ og deler hånlige “Søges: Frivillige som ikke tror på Covid 19” memes, eller som insisterer på at vi skal sætte hjemmeværnet ind til at patruljere, i vores parker, skove og fællesarealer for at tvinge folk til at holde afstanden med militær præcision – også typisk er de mennesker, som tanke og kritikløst, utrætteligt gentager statens slogans, men aldrig har brugt et eneste sekund på at reflektere og hvad de med deres medløber adfærd, har –givet væk- på grund af deres blinde tillid til mediernes frygt kampagne, som er af historiske proportioner under denne seneste ‘krise’, kaldet for ‘Corona-krisen’.

Og det som de er ved at give væk, er vores alle sammens helt helt fundamentale menneskerettigheder. Det som de har givet væk er vores frihedsrettigheder. Det som de har givet væk er vores bevægelsesfrihed. Det som de har givet væk er vores socialisering med hinanden som mennesker, og retten til berøring og nærhed. Retten til frit at forsamles.

Det som de har givet væk er livsglæden og latteren med vennerne på værtshuset eller restauranten. Det som de har givet væk er kunne se smilet og ansigterne på hinanden. At kunne se og fornemme hinandens menneskelighed simpelthen.

Det som de har givet væk er med andre ord det allermest kostbare et menneske ejer: Vores frihed til selv at leve vores liv, og selve vores menneskelighed og medmenneskelighed.

Ligeså er landets økonomi skudt i synder med hjælpeparker for over 500+ milliarder kroner. Tab for over 110 milliarder + osv. Penge som børn og børnebørn vil være slavebundet til i generationer.

Oven i hatten har medløberne og ordrefølgerne også understøttet et psykologisk og politisk klima, som gør at både du og jeg i dag, når somhelst kan tvinges til en lang række af overgreb.  Jf. epidemiloven (se lovteksten her) kan enhver borger idag, alene på en udokumenteret ‘formodning’, til enhver tid bl.a. blive udsat for:

– tvangsundersøgelse
– tvangsindlæggelse
– tvangsisolering
– tvangsbehandling
– tvangsrensning
– tvangspåklædning
– tvangsindespærring
– tvangsfastholdelse
– tvangsobducering
– tvangslukning
– tvangsekspropriering
– tvangsindsamling af oplysninger

Så kære politikere og medier: Drop de mange ‘vi får lov’ sætninger. I kan intet give os lov til. I har i fællesskab begået et historisk tyveri af vores rettigheder. Brudt menneskerettighederne, brudt grundloven og brudt adskillige internationale konventioner. Med vaccinepasset fortsætter disse antageligvis kriminelle aktiviteter, ud i i det endnu mere ekstreme.

I praksis er den faktiske status den at i totalt har svigtet danskernes tillid, i har brudt love, grundloven og konventioner, stjålet vores rettigheder og indført fascistiske forhold. Medier og politikere har sammen fungeret som nationale gidseltagere. I har med hvad der ligner medieret terror, indpisket en undertryggende og totalitær virkelighed, igennem endeløs frygtpropaganda af historiske dimensioner.

I har stjålet folks fornuft og skelneevne igennem langstrakt og utrættelig frygtpropaganda, i et omfang vi ikke har set siden 2 verdenskrig.

En stor gruppe danskere har haft tillid til jer, og deres sind er nu taget som gidsler hos jer. Og som gidsler reagerer de med stockholmsyndromet.
De reagerer ved at elske deres gidseltagere. Og de takker for hver en lille skål mad de nu får, selvom den er tyvstjålet fra det køleskab der oprindeligt var deres eget.

Vi afventer at der kommer nok samling på borgere og frihedsbevægelser, til at de juridiske processer kan indledes, og dette vanvid endelig kan bringes til sit endelige ophør, og The Normal Normal, kan komme retur til denne verden. I stedet for jeres pervererterede og korrumperede udgave af en ny fascistisk, digitaliseret, upersonlig og umenneskelig verdensorden.

Indtil da kære politikere, og kære medløbere. Vær nu forsigtig med jeres ureflekterede spot af alle de mange danskere som hver dag kæmper for en genopretning af demokrati, respekt for grundloven, respekt for menneskerettighederne, respekt for frihed og forsamlingsret mv.

For kære politikere og alle jer hundredetusindvis af medløbende højt galpende danskere. Kig igen herover og se hvad i med –jeres- adfærd  har kostet os, hvordan i har ødelagt vores land.

Det er muligt i indtil i dag ikke har kunne se den rygende ruin som jeres vanvid og ukuelige mangel på proportionssans og simpel retsforståelse har medført.

Men med denne artikel er bindet nu taget af dine øjne, og tiden er inde til at gøre prisen og virkningerne af dit medløberi op.

Husk alt ovenstående før du næste gang galper ureflekteret op, og takker dine og mine gidseltagere, imens du med dit medløberi har kastet min og alle andres friheder, rettigheder, muligheder for fri livsudfoldelse, selve vores mellem-menneskelighed og nation ud af vinduet.

Og ti så. For du skylder dem som fra start har advaret dig, dem som du fra start har forhånt, de danskere som stadig kæmper for at redde stumperne efter dine ødelæggelser, alt. Din respekt, din dybe skam over hvad din blindhed har forårsaget, og en langvarig tryglen om tilgivelse.

Og derefter er det tid til at du, politikerne, journalisterne og redaktørerne, vender om, standser jeres medløberi og i stedet for at galpe enten uoplyst eller frygt manipulerende op, endelig enten tier for livet, eller erkender hvad i har kostet os alle, og begynder at give en hånd med ift. at vinde vores land tilbage til folket, samt hjælpe til med, på fredelig vis, at få standset politikernes ødelæggelser af nationen Danmark, af demokratiet og af borgernes fundamentale rettigheder og livsbetingelser.

Det skylder i os.

Sæt i gang.

 

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

10 kommentarer

 1. Tak

  🙂

  (kan virkelig ikke tilføje mere, for Hellig Ånden i dig i din bøn forinden, har skabt fuld klarhed i dine formuleringer og særskilt de sidste to videor, så jeg føler mig 100% dækket her med din tekst/video, tak tak).

 2. Tak for dit store arbejde i den gode sags tjeneste.

  Er det passende i selvsamme sags tjeneste at henlede opmærksomheden på denne artikel, skrevet af undertegnede ?

  https://www.nedersteetage.com/fra-folkedybet/

  Mange gode hilsner
  O.I.

 3. Kære Dan og alle jer andre, som savner friheden.
  Restriktionerne er på grund af en virus, som gør nogle mennesker så syge at de må på hospitalet.
  Det er for at forhindre overbelastning af sundhedssystemet, så vi kan fortsætte med at behandle mennesker med livstruende sygdomme som kræft og hjerte problemer.

  • 150.000 udredningsforløb er enten aflyst eller udskudt i løbet af det første år. Hjertepatienter med blodpropper i hjertet har fået skader, som vi kun har set ganske få af på årsbasis de seneste 20-30 år. Mennesker begår selvmord i desperation over restriktionerne og ældre opgiver livet på plejehjemmet. Ti tusinder er blevet arbejdsløse og der har på intet tidspunkt været problemer med kapaciteten på sygehusene. Er det ikke på tide at vi indser at kuren er værre end sygdommen?!

 4. Mianne Andersen

  1000 tak Dan!!! Det er jo præsis sådan det forholder sig, vi får nu ” LOV” til ting, der jo i bund og grund ikke er noget vi skal ha LOV TIL, DET ER VORES RET SOM MENNESKER AT UDØVE VORES ARBEJDE SÅ VI KAN FÅ MAD PÅ BORDET, KRAMME VORES KÆRE, VÆRE SOCIALE, OG AT KUNNE SE HINANDENS ANSIGTER. MED VIDERE.!! DET ER GÅET ALT FOR VIDT, DET HER, OG VI MÅ ALLE GØRE VORES OM IKKE ANDET SÅ FOR VORES BØRNS SKYLD, DA DE LIDER UNDER DETTE TYRANNI.

 5. Hej Dan, virkelig godt skrevet, send det endelig til politikerne, deres mails er at finde på ft.dk – medlemmer – adresser, download filen og der ligger de alle samme lige til at copy paste.
  Jo flere vi skriver, jo bedre.
  Tak. Mvh. Maria

 6. Marianne Thornberg

  Tak af hjertet Dan og med troen på at indholdet vil ramme og vække mange flere

 7. Jeg bryder mig ikke om, at du anvender begrebet ‘vanvid’, da det ord, du i stedet burde anvende er ‘psykopati/ ondskab’. At være ‘vanvittig’/ ‘sindssyg’ = at være psykotisk, og det er de SATANS mennesker bag The Great Reset (opfundet 1909), overhovedet ikke. De er onde.

  At være syg i sindet, er lidelsesfuldt, og de langt de færreste, der lider i sindene, er onde eller udfører ‘onde’ handlinger.

  At være psykopat er ikke en sindslidelse, men at være bevidst ondskabsfuld.

  Du burde i øvrigt gøre klart, at ‘covid-19-tiltagene’ er TOTAL-ØDELÆGGENDE, også sundhedsmæssigt.

  Antallet af børn og unge, der indlægges i Psykiatrien er eksploderet, og ligeledes er antallet af selvmord.

  Ligeledes er det særdeles farligt, at ‘vaccinere’ med covid-‘vaccinerne’, og især at masse-‘vaccinere’ hele befolkningen.

  Se bl.a. nærmere på min Facebook profil, hvor jeg ofte har haft svært ved overhovedet at kunne placere opslag – og jeg kan ikke redigere i dem, uden at hele opslaget skal sættes igen.

  • Hov, jeg fik ikke læst og redigeret mit opslag.

   “At være psykopat er ikke en sindslidelse, men at være bevidst ondskabsfuld.” – skulle have været:
   At være psykopat er ikke ‘at være sindslidende’, men at være bevidst ondskabsfuld.

   “Du burde i øvrigt gøre klart, at ‘covid-19-tiltagene’ er TOTAL-ØDELÆGGENDE, også sundhedsmæssigt.

   Antallet af børn og unge, der indlægges i Psykiatrien er eksploderet, og ligeledes er antallet af selvmord.

   Ligeledes er det særdeles farligt, at ‘vaccinere’ med covid-‘vaccinerne’, og især at masse-‘vaccinere’ hele befolkningen.”

   Jeg burde have uddybet og have vedhæftet links, men henvisningerne kan findes i den almene massemedies propaganda-mølle samt på min Facebook profil.

   Jeg glemte, at tilføje, at 1) ‘vaccinerne’ bl.a. har ødelagt de ‘vaccinerede’ menneskers immunsystemer, og er med til at gøre, at corona muterer på negativ vis, i stedet for at blive til en form for forkølelse, hvilket corona (den oprindelige covid-19 var bedst at sammenligne med sæsonbestemt influenza) naturligt ville blive, såfremt naturlig flok-immunitet ville blive opnået. ‘Covid-19-vaccinerne’ er således farlige for såvel de ‘vaccinerede’ som for de ikke-‘vaccinerede’ i spredning af seriøst farlige, nye mutationer af corona, der er opstået, og som vil opstå, som følge af ‘vaccinerne’, 2) næsten alle menneskers sundhedstilstande har lidt knæk under ‘restriktionerne’, det være sig både mentalt og fysisk. 3) Det er vigtigt, for at imødegå knæk i det almene velbefindende og for at kunne imødegå sygdomme i det hele taget, at man SOCIALISERER SIG – HERUNDER UDVEKSLER HÅNDTRYK OG KRAM MELLEM RASKE MENNESKER, INKLUSIVE ELLERS RASKE MENNESKER, DER KUN HAR TOBAKS-HOSTE, OG NETOP IKKE HOLDER AFSTAND MELLEM RASKE MENNESKER, OG AT MAN NETOP IKKE BRUGER MUNDBIND ALMENT (DA MUNDBIND ER SUNDHEDSSKADELIGE OG MAN KAN IKKE AFLÆSE MUNDBINDSBÆRERES ANSIGTER) + AT MAN MOTIONERER + SPISER SUNDT OG ALSIDIGT + FÅR SOL OG FRISK LUFT – FOR AT STYRKE DE PERSONLIGE IMMUNFORSVAR OG OPNÅ FLOKIMMUNITET.

   ‘Politikerne’ som du urigtigt kalder VERDENSELITEN, New World Order, gør naturligvis det stik-modsatte af at gøre det bedste for borgerne, som de ellers hævder, de vil.

   Der findes forresten en billig og sikker KUR imod corona (i mennesker), der er taget i anvendelse i Slovakiet. Hvorfor bliver den ikke bredt ud, men i stedet direkte advaret imod af ‘sundhedsmyndighederne’ verden over? 😉 Desværre er artiklen i det videnskabelige tidsskrift, jeg læste om det slovakiske politisk-videnskabeligt-indførte tiltag, der altså behandler slovakiske corona-syge med denne billige og ret sikre kur ganske gratis, blevet fjernet fra nettet.

   Nettet er jo ikke ‘frit’ som de lovede os, det ville blive. Det anvendes som kamp-våben imod demokrati og oplysning om sandheden.

 8. Orla Finn Pedersen

  Jeg synes, at det er suverænt godt skrevet og formuleret, – så alle der læser det , burde forstå alvoren og agere på det. Tak Dan, for dit ihærdige arbejde og dit klarsyn. Vi skal vinde den her, med næstekærlighed og Gud i vort hjerte. ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *