Bliv Fri af Generaliseret angst

mark for Vetta pse janeDet er med stolthed og glæde at jeg nu, som certificeret Stress management Coach, kan tilbyde dig der lider af generaliseret angst effektiv behandling, der kraftigt reducerer, og i de fleste tilfælde helt helbreder generaliseret angst.

Jeg led selv af generaliseret angst (konstant uro, angstfølelser, myldertanker osv.) i over 15 år, og lovede mig selv at jeg ville hjælpe andre, hvis jeg nogensinde fandt vejen ud.

Det gjorde jeg.

Derfor er det nu muligt for mig at give denne, effektive, hjælp til dig med generaliseret angst, for samme pris som et par måneders medicinforbrug.

I første omgang er der kun åbent fredag eftermiddage, så du skal være hurtigt ude, hvis du gerne vil til snart.

Læs tidl. angste klienters fantastiske beretninger, og bestil din tid online i dag på mit nye website:

www.blivangstfri.dk

 

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Dansk Influencer: Kampen For Frihed Har Aldrig Været Vigtigere End Lige Nu

Tekst Af Rikke Hauge: Hvis bare folk forstod, at vi er i krig og hvem, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *