Angstbehandling – bliv fri

anxiety freeØnsker du at blive fri af generaliseret angst, er det nu du skal læse med. I begyndelsen af marts måned, fik jeg besøg af i alt 6 modige angstneurotikere, som alle ønskede at blive fri af deres generaliserede angst. Tre personer kom om lørdagen og tre om søndagen, til et heldags seminar, hvor de modtog undervisning, til dels i mine egne observationer om angstens symbolsprog, og til dels, og vigtigst, i ny viden om hjertets koordinerende rolle ifht. kroppen og psykens velvære og balance. Resultaterne gør at jeg nu fremadrettet vil tilbyde alle der lider af generaliseret angst, et lignende, kondenseret forløb, med fokus på selve den øvelse som ændrer din biologiske og psykologiske tilstand, så du endelig kan blive fri for din generaliserede angst.

Her er de foreløbige resultater fra “test forløbet”.

En af personerne vendte tilbage til en tilværelse, hvor det var vanskeligt for hende at skabe ro nok til at lave øvelsen i de optimale 2 x 12 minutter om dagen, hendes resultater er derfor, stort set udeblevet. (Update personen laver nu en sjælden gang i mellem øvelsen, og oplever mindre generaliseret angst end før.)
En anden person, kan ikke få sin psyke (tanker) til at koble nok fra, til at kunne fokusere på øvelsen, hans resultater er begrænsede. En tredje person, føler bare ikke at han får nogle resultater.
En fjerde person har jeg endnu ikke hørt fra.

Umiddelbart virker det måske nedslående, og man kan undres over overskriften “Bliv fri for din generaliserede angst”. Alligevel har jeg skrevet den, og alligevel vil jeg tilbyde dig behandlingen. Det vil jeg på grund af svarene fra to af de andre deltagere, som begge har fået fantastiske resultater. Jeg har tænkt længe frem og tilbage, og er nået frem til at hvis blot 1/3 af de personer der får denne viden, bliver angstfri, så er det en helbredelsesprocent på 33%. Begge personer har den helt afgørende ting til fælles, at de rent faktisk laver den øvelse de har lært, og tager den seriøst, hver dag, på den måde de har lært. Og det gør selvfølgelig hele forskellen.

Som jeg har forstået det, er det mere end det traditionelle system tilbyder, i det, at det traditionelle system som hovedregel, primært doper mennesker med generaliseret angst, i stedet for at hjælpe dem med, helt medicinfrit, at lade deres krop og psyke genoprette sig selv, igennem anvendt ny viden (amerikansk forskning) om hjertets mere avancerede funktioner. Og jeg har alt for ofte hørt læger gentage på TV og andre steder at “der findes endnu ikke en medicin der kan helbrede angst, kun medicin der kan lindre, eller lægge sig som et slags slør, hen over.” På samme måde har det ofte været fremme at mange der får medicin for angst, får en masse bivirkninger, herunder mere angst, stadig uden for fa… at blive raske! Den viden jeg viser dig, gør folk raske, hvis de vitterlig praktiserer den. I hvert fald indtil videre mindst 1/3 af dem, hvilket sammenlignet med lægernes resultater med 100% på dope, bivirkninger, og følelsen af at komme i osteklokke – i min bog, er fantastiske, og besværet værd, for alle.

Hertil er det væsentligt at være opmærksom på at to af de personer der ikke oplevede forandringer, har været i en situation, hvor de IKKE har kunne samle sig om, rent faktisk at lave øvelsen, 2 gange dagligt, som det påkræves, for at opnå bedring, eller total frihed fra den generaliserede angst. Derfor er sandsynligheden, for at langt flere end 33% vil blive raske, høj.

Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg, har jeg selv lidt af generaliseret angst i næsten 15 år, og ville have givet min højre arm, for at få den fred, som denne behagelige viden og øvelse, bringer med sig.

Derfor har jeg på grund af nedenstående ord fra to af deltagerne, Anita og Hanne, besluttet at tilbyde denne viden fast fremover, til alle der lider af generaliseret angst. Dvs, dem som lider af en konstant understrøm af uro, angst og de evigt irriterende og ubehagelige “myldretanker”.

Her er hvad Anita skrev til mig om sine resultater med øvelsen / hendes nye viden, og hvad Hanne skrev om, efter at have læst Anitas mail.:

Anita Nielsen:

“Jeg har lidt af generaliseret angst de sidste ca 4 år og social fobi i næsten hele mit liv.
Den dag Dan lærte mig heartmath metoden, blev vendepunktet i mit liv, hvor jeg i den grad trådte ind i min helbredelsesproces, og ud af min sygdom.
Fra jeg gik ud af døren hos Dan, har jeg løbende fået det bedre og bedre. Min generaliseret angst, den indre konstante uro, følelsen af at gå ved siden af sig selv, ovebekymringen, osv. er væk. Jeg har i løbet af de to små uger, fået det fantastisk. Selv min sociale fobi, er i markant mærkbar bedring.
Det virker skørt, at en enkelt øvelse to gange om dagen, har givet mig et helt nyt liv, hvor jeg ikke behøver at have det elendigt pga angsten hver eneste dag. Men ikke desto mindre, er det sådan det er. Jeg har det bedre end jeg nogensinde har haft det.”

Og i en opfølgende mail skrev Anita:

” Tak Dan. Du kan tro jeg fortsætter.
Jeg kan ikke huske at jeg nogensinde har følt mig så meget i live, som jeg gør nu. ☺
Du må selvfølgelig meget gerne sende det til de andre. Jeg håber at det virker lige så godt for dem. ☺
Jeg har haft lidt svært ved at forholde mig til, at en vejrtrækningsøvelse, har kunnet hjælpe mig så meget, og det har virket helt surrealistisk. Men det er så småt ved at være gået op for mig nu.

Endnu engang tak til dig Dan.

Mange hilsner Anita”

Og Hanne S. Hansen skrev:

“Kære Dan
Jeg synes det er super flot skrevet af Anita.
Kan ikke få mit skrevet ned, men har det fuldstændig som Anita.
Jeg er så langt at jeg har søgt arbejde nogle dage og har fået det, og det er virkelig også på grund af at jeg bruger min hjerteenergi rigtig.
Tak for dit overskud til at give din erfaring videre.
Rigtig go weekend
Mvh Hanne”

Så hvis du ønsker denne behandling foregår det ved at du kommer ud til mig en til to gange af ca. 1 1/2 time, og jeg dig lærer dig al den viden og de teknikker du skal bruge for at ændre din tilstand radikalt til det bedre. (Kræver at du laver øvelserne fokuseret og seriøst 2 x 12 min. dagligt, og at der er tale om generaliseret angst.)
Forløbet koster 999 kr.

Kontakt mig på info@danjohannesson.dk hvis du, inderligt og ægte, er parat til at arbejde koncentreret med dig selv, og endelig blive fri. For som du kan se, i min indledende tekst i dette indlæg, er det afgørende for din helbredelse, at du vitterlig arbejder fokuseret med øvelsen, i de 2 x 12 minutter om dagen som der kræves. Og at du ønsker at skifte din gamle sygdomsidentitet (og alle de skjulte fordele der følger med denne), ud med et liv som et menneske i en helbredelsesproces, med det personlige ansvar der følger med at være et raskt menneske, med ansvar for eget livsforløb.

Så vil også du kunne få det radikalt bedre.

9 kommentarer

 1. Michelle Sommet

  Du er hvad du tænker !

  Og tænker du at det ikke virker, jamen så virler det ikke Lisbeth.
  Jeg lever med generaliseret angst, og hold da op hvor har jeg forsøgt mig på mange former for terapi.

  For “os” der lider eller mere lever tæt hånd i hånd med angsten og som IKKE er frie af dens “lusket spil” jamen det er simpelthen os der ikke er klar til at give slip på de følelser der ligger til grunde for den angst som vi hver især bære rundt på.

  Hvert individ er forskelligt, og som angst person er det forståeligt at man kan være “sort sindet” og “skeptisk” på nogle bahnadlingsformer der tilbydes.

  Det er jo en selvbearbejdningsproces at arbejde sig fri af angsten “greb” den forsvinder ikke bare lige!
  Der er ingen der kan fjerne den for dig, men der er mange, såsom Dan her, der tilbyder forskellige former for værktøjer til at kunne arbejde sig af med angsten. Så er det sådan set op til en selv at få fyldt værktøjskassen med forskellige “redskaber”
  Metaforisk henvist, har jeg ikke kun en skruetrækker og hammer i min rigtige værktøjskassen, har også noget jeg evt aldrig bruger, men hvem ved “en dag” mangler jeg lige præcis det “redskab” til den pågældende situation.

  Og det er lige præcis det der er med til at komme fri af angstens spil “værktøjer eller som vi kalder det redskaber”

  Uden at være klient eller deltager af Dan’s tilbud, vil jeg af hjertet sige tak fordi du er dig Dan !
  Tak fordi du deler din viden, dine erfaringer og din tro på at noget har virket for dig og evt flere, tak for din ærlighed om at det ikke er hokuspokus og dine ærlige resultater om forbedringer hos hvert individ.
  Jeg syntes det er stort af dig at give ud af dig selv for at løfte andre på vej.

  Som en klog en sagde “vi løfter bedst i flok”

  • Kære Michelle

   Tusind tak for dine opløftende ord, de varmer rigtig meget.

   Jeg kan læse at du selv slås med angsten stadig? Jeg har lært rigtig meget nyt siden ovenstående artikel blev skrevet. Og hvis du en dag føler dig klar til at komme ud, vil jeg foreslå dig at kigge på hjemmesiden for min lille klinik: http://www.blivangstfri.dk Jeg vil med glæde hjælpe dig ud af den generaliserede angst.

   Mange hilsner
   Dan

   • Hej Dan

    jeg er sjovt nok lige faldet over min egen kommentar “griner” jeg havde helt glemt at jeg havde skrevet. Det sjove er at jeg sad og læste det og tænkte ” det sku rigtigt, hold da op hvor er det flot skrevet” griner ! længere nede ser jeg din kommentar og tænker “Gud detsku da mig der har skrevet det der” Griner! tadaaa ! Ja jeg “kæmper” stadig med angsten – jeg sidder faktisk på din side nu og har lige hentet din gratis e-bog. 🙂

    Mvh Michelle Sommer

 2. Hej Dan – ok, respekt for at vende tilbage.. men det virker virkelig som kvaksalveri, i min optik..

  mvh. Lisbeth

  • Hej Lisbeth

   Har du undersøgt behandlingen, og dens meget konkrete positive resultater? Eller hvad baserer du din holdning på? Jeg vil foreslå at du tjekker heartmath.org og klikker på punktet Research. Så vil du se at der intet kvaksalveri er over det. Kun 20 års akkumuleret benhård forskning, og tusindvis af mennesker som endelig får et godt liv, ofte helt uden medicin.
   Hvis du derefter ikke vil anerkende hjertelægernes og forskernes resultater, ved jeg ikke hvad jeg skal sige, det er svært at argumentere hvis fakta ignoreres jo. 🙂

   Men er glad for din interesse. Håber du får en god aften.
   De bedste hilsner
   Dan

   • Camilla Kristensen

    Hej Dan

    Jeg har læst lidt om din metode. Hvad er dine erfaringer med metoden i forhold til depression. Send gerne forskning af dette på dansk samt evt. Erfaringer fra nogen der har været i behandling.

 3. Hej Dan – du reklamerer for at blive fri for angst.. hvad med angst for generaliseret indtjening ved behandleren?? Hvad kan du bibringe?? Jeg lider af den understrøm af angst, der udløses af selvbestaltede behandlere, med kæmpestore armbevægelser, og kun tragiske skæbner bagved… ja- mennesker, der er på den yderste grænse, kan nogen gange hjælpes.. fordi de kommer til at tro – på en kugle/ på gud??/ på sig selv?? (og hvem er “sig selv
  , hvis man er derude)?
  Ja, hvis du kan befri mig for den angst, så vender du blot tilbage (men det gør du jo so ikke…) 🙂

  • Hej Lisbeth

   Jeg arbejder med en metode der hedder Heartmath. Det er en psykofysiologisk metode, som der er forsket i, i mere end 20 år i USA, af Heartmath Institute. Behandlingen bruges blandt andet med stor succes, til behandling af krigsveteraner med Posttraumatisk stress. Man kan sætte en sensor til sit øre, og se hvordan at hjerterytmen, reelt og konkret, ændres i realtid af behandlingen, og bliver kohærent, hvilket igen ændrer kroppens og sindets totale tilstand. Jeg havde selv søgt i mere end 15 år, efter en behandling der kunne helbrede min generaliserede angst, og fandt i Heartmath en kolossal lettelse i form af fuld helbredelse. På tyve minutter forsvandt den generaliserede angst jeg havde været kvalt af i 15 år. Derfor vil jeg gerne hjælpe andre med dette, og til december i år får jeg certifikat som certificeret Heartmath Coach. Så der er såmænd ikke så meget fikumdik, eller hustleri i det, som du insinuerer. Som du også vil kunne se, i teksten herover, har jeg allerede hjulpet de første to personer med at blive helt fri for deres generaliserede angst. To personer som havde prøvet alt muligt andet, og sad fast i livet pga. deres tidligere problem.

   Håber denne viden, kan befri dig for din implicitte “kvaksalver – angst” 😉

   Jeg giver dig gerne links til nogle af de tonstykke forskningsrapporter der dokumenterer hjertets intelligens, og definerende betyding ifht. dit psykiske og fysiske velvære. Der findes også en meget spændene video hvor en af forskerne fortæller om al denne nye viden. (Vidste du f.eks. at dit hjerte består af 60% neuroner, dvs samme slags celler som du har i hjernen? Eller at man har dokumenteret intelligens i hjertet? Eller at du udstråler et magnetfelt fra dit hjerte, som er kroppens stærkeste, og at dette felt påvirker alle andre menneskers felt når du er i deres nærhed? Hvis dit hjerte f.eks. slår mere harmonisk, vil din sidemands hjerte begynde også at slå mere harmonisk. Og alt dette er blot få eksempler på hvad man nu ved, gennem gentagne, publicerede, kliniske, forsknings forsøg.)

   De bedste hilsner
   Dan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *