ACTA er død! Længe leve demokratiet!

I dag d. 4 juli 2012, pudsigt nok på den amerikanske uafhængighedsdag, nedstemte et enigt EU parlament definitivt den berygtede ACTA lov, med stemmerne 478 imod og 39 for. Det er en glædens dag for alle mennesker, der føler at demokratiet ikke skal dø, at tredje verdens lande skal have adgang til billig medicin, og at censur og overvågning af alle verdens borgere ikke er vejen imod en bedre fremtid.

Det er simpelthen sådan en glædelig dag.
Tror de færreste har tænkt ordentligt igennem hvor katastrofalt et totalt overvåget og gennem censureret internet ville være for den fri debat og demokratiske processer, globalt som lokalt set.

Organisationer som Avazz.org, samt de mange civile der har brugt deres facebook sider, blogs, osv samt skrevet direkte til ministrene, presset medierne osv., har vist at people power, vitterlig virker. En power som i øvrigt udelukkende skyldes det fri internet.

Håber at alle er klar til evt. kommende runder vedr. love af denne type, der der er store interesser i at få censuren og overvågningen indført definitivt, netop pga. af internettes muligheder som demokratisk og endog revolutionær fascillitator. (Det arabiske forår, wikileaks, ocuppy mv.)

Netop denne kamp, må og skal vi aldrig trættes af af at kæmpe kontinuerligt. For der står alt for meget på spil.

Tillykke til alle der utrætteligt arbejdede for at få forkastet ACTA, bevare internettets frihed og herigennem demokratiets primære inkubations rum.

Og tillykke til alle dem, der ikke kæmpede, men fortsat får lov at nyde en grad af fri udveksling og demokrati til deres rådighed på nettet, på grund af de hundredetusinder af mennesker der var vågne og besluttede at handle, da det gjaldt.

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Dansk Influencer: Kampen For Frihed Har Aldrig Været Vigtigere End Lige Nu

Tekst Af Rikke Hauge: Hvis bare folk forstod, at vi er i krig og hvem, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *