Åbent brev til verdens statsmedistere

Kære Stats Medister

I dag læste jeg en ny artikel i information om økonomisk afmatning, dvs. dig og dine politikeres udtryk for at vi, folket, ikke lissom køber så meget stads og habbengut som vi plejer. Denne gang var det Kina, artiklen handlede om, men det kunne jo ligeså godt være Danmark eller et andet kriseramt land. Jeg tænker at det er på tide at de får at vide, hvordan sørn’sen det ellers lige kan være, at vi sådan er afmattede. Nu skal de bare høre:

Det skyldes at deres visionære politik og  mantra om ‘effektivisering’ er LYKKEDES! Tillykke, Hr. Medister!

Alt kører faktisk som smurt Hr. Statsmedister, vi kan lave det dobbelte for det halve, og med en fjerdedel af de ansatte, præcis som de har ønsket, og tvunget, os til.

Dog er der en liiiille hick up, de millioner af mennesker som deres effektivitetslogik, selvfølgelig og forudsigeligt, har gjort arbejdsløse, har nu ikke længere købekraften til at købe alle deres ‘effektivt’ fremstillede produkter.

Det var fint Hr. Medister. Effektivt, fint og idiotisk / neoliberalt. Tak skal de ha Hr. Medister, håber de er tilfreds med den verden de og deres irrationelle grådighedslogik har skabt hr. Medister.
For så er de dog, om ikke andet, en der er tilfreds.

Og fremragende at de i samme periode ‘øger arbejdsudbuddet’, og tvinger de ledige til det samme, så endnu flere kan slås om de stadig færre jobs, som flodheste i et svindene vandhul. I stedet for at skabe mere vand. Fremragende Hr. Medister. Tak skal de ellers lige have.

Og tak til journalisterne for gennem kontekstløs enkeltsags logik at have hjerne vasket befolkningen til at tro at lavere lønninger og højere arbejdstid, samt hele den neoliberale herre / slave mentalitet, er selve livets glæde og demokratiets hjerteblod.

Medisterne og Journalisterne, folkets fabelagtige tjenere.

Hvad skulle vi dog stille op uden jeres konstruktioner, mytologier, frygtløgne, naivitet og endeløse manipulationer.

– Måske tiden er ved at være inde til at finde ud af det?

Med forlov, Hr. Medister?

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Om Dan Johannesson

Check også

Dansk Influencer: Kampen For Frihed Har Aldrig Været Vigtigere End Lige Nu

Tekst Af Rikke Hauge: Hvis bare folk forstod, at vi er i krig og hvem, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *