søndag 17 januar 2021

Der er to veje til enten succes eller fiasko – hvilken en går du på?

Failure-successSe dette super spændende TedX foredrag om hvordan din indstilling til verden, dig selv og dine muligheder kommer til at definere hvad du kan og ikke kan opnå i livet.
Dybest set er der nemlig TO grundlæggende “mindsets” eller to grundlæggende måder at møde verden på.
 
1. Mindset et FIXED MINDSET: Du opfatter dig selv, din intelligens, din krop og dine resurser som værende fastlåste eller det forskerne kalder for “fixed”. Troen er her at det du har og er dybest set altid vil være sådan, og at du således aldrig kan udvikle dig videre.
 
Forskningen viser at den forståelse er grundlæggende forkert, og ikke nok med det, dette “mindset” den indstilling, fastholder dig i en konstant begrænset tilstand.
 
Som for mange varer hele livet (med mindre de bliver bevidste om det og vælger at skifte deres mindset ud til “growth / vækst mindsettet”.)
 
2. Mindset to GROWTH MINDSET: Du opfatter dig selv som et væsen der i et og alt er 100% i stand til at vokse og udvikle dig. At det ER muligt for dig til enhver tid, simpelthen at lære af dine problemer og nederlag, og stille og roligt udvikle dig selv og din forståelse, indtil du fuldt ud har lært at overkomme hvad end det er for en problemstilling / udfordring livet har givet dig.
 
Forskningen viser bl.a. gennem den nye viden om “Neuroplasticitet” at dette er korrekt. Så længe du har adgang til din hjerne og dit sind, kan din hjerne og du som menneske konstant udvikle dig, lære nye måder at møde livet på, mestre nye evner og talenter og så fremdeles.
 
Så der er udelukkende tale om et bevidst VALG, et valg du kan tage i dag. Hvilket valg / mindset har styret dit liv indtil i dag? Og hvilket mindset vil du vælge fra i dag af?
 
Husk det nu du ER fantastisk! Hvis blot du giver dig selv LOV til at være det!
Hvis playeren ikke virker på din tablet kan du se videoen ved at trykke på dette link: https://youtu.be/pN34FNbOKXc 

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ligesom du jo også støtter aviser du abonnerer på osv, kan du således hjælpe mig med mit virke. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her. Tak for din hjælp og støtte. Kh. Dan
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Check Also

Frit Menneske Eller Slave – Hvilken Fremtid vælger DU?

De seneste dage har jeg binge watchet netflix serien Cobra Kai. Serien handler om to …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *