tirsdag 11 december 2018

Der er to veje til enten succes eller fiasko – hvilken en går du på?

Failure-successSe dette super spændende TedX foredrag om hvordan din indstilling til verden, dig selv og dine muligheder kommer til at definere hvad du kan og ikke kan opnå i livet.
Dybest set er der nemlig TO grundlæggende “mindsets” eller to grundlæggende måder at møde verden på.
 
1. Mindset et FIXED MINDSET: Du opfatter dig selv, din intelligens, din krop og dine resurser som værende fastlåste eller det forskerne kalder for “fixed”. Troen er her at det du har og er dybest set altid vil være sådan, og at du således aldrig kan udvikle dig videre.
 
Forskningen viser at den forståelse er grundlæggende forkert, og ikke nok med det, dette “mindset” den indstilling, fastholder dig i en konstant begrænset tilstand.
 
Som for mange varer hele livet (med mindre de bliver bevidste om det og vælger at skifte deres mindset ud til “growth / vækst mindsettet”.)
 
2. Mindset to GROWTH MINDSET: Du opfatter dig selv som et væsen der i et og alt er 100% i stand til at vokse og udvikle dig. At det ER muligt for dig til enhver tid, simpelthen at lære af dine problemer og nederlag, og stille og roligt udvikle dig selv og din forståelse, indtil du fuldt ud har lært at overkomme hvad end det er for en problemstilling / udfordring livet har givet dig.
 
Forskningen viser bl.a. gennem den nye viden om “Neuroplasticitet” at dette er korrekt. Så længe du har adgang til din hjerne og dit sind, kan din hjerne og du som menneske konstant udvikle dig, lære nye måder at møde livet på, mestre nye evner og talenter og så fremdeles.
 
Så der er udelukkende tale om et bevidst VALG, et valg du kan tage i dag. Hvilket valg / mindset har styret dit liv indtil i dag? Og hvilket mindset vil du vælge fra i dag af?
 
Husk det nu du ER fantastisk! Hvis blot du giver dig selv LOV til at være det!
Hvis playeren ikke virker på din tablet kan du se videoen ved at trykke på dette link: https://youtu.be/pN34FNbOKXc 

DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
0

Check Also

5 Ting Der ØJEBLIKKELIGT Vil Øge Din Intelligens – For Altid!

Denne artikel tilbyder dig en helt enestående chance. En mulighed for øjeblikkeligt og markant at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *