tirsdag 13 november 2018

Derfor Ser Du Nu Militær I Danmarks Gader

soldaterI dag læste jeg en radikal folketingspolitikers opslag omhandlende en artikel på TV2. Hun var bekymret over at der er begyndt at komme soldater på danske gader i fredstid. Og som altid begyndte folk at kommentere med de vante one-liners om at “det er fordi politiet skal bevogte grænserne” osv. Dvs de gentog de slogans som politikerne og medierne har lært dem, omhandlende emnet. I denne artikel vil jeg dog gerne give dig et, kvalificeret, alternativt bud på hvad det er der lige nu foregår ifht. militariseringen af de danske gader og stræder.

Det vi lige nu ser, tildeles naturligvis forskellige “rationelle forklaringer”, som altid, men skyldes i virkeligheden at man IGEN praktiserer det man kalder “social conditioning” eller på dansk, mere enkelt formuleret, “tilvænning af masserne”. Formålet er at TILVÆNNE befolkningen til ideen om militær i gaderne. På samme måde har man nu også besluttet at uddanne store mængder politi-‘kadetter’, som uddannes på under den halve tid, og er langt billigere i løn end rigtige politifolk.

Det smarte er så at man ved, som med alt andet “uspiseligt”, GRADVIST at vænne dig til ideen om “det dersens med soldaterne”, ved at du om ca. 6-8 mdr. som altid igen vil være LIGEGLAD.

Det er en stor fordel, fordi at man så gradvist kan begynde at putte yderligere militær og billige politikadetter på gaden, uden at du for alvor tænker over det, eller gør noget ved det.

Men hvorfor mon så det? vil de vakse spørge, og svaret er det samme som du konstant, ihvertfald indtil nu, IKKE vil høre eller forholde dig til: The New World Order. (Se lille forklarende video om NWO her.) Som er det store politiske projekt der går ud på at skabe EN privat kontrolleret verdensunion, under én ledelse. Processen indføres gennem CETA og snart TISA lovene, som systematisk overgiver al national kontrol, samt alle naturresurser mv. til de private konglomeraters kontrol.

“Uh ha, det lyder tosset” og “skøre sølvpapirshat” vil du så ca. nu begynde at messe, præcis som du er programmeret til at gøre.

I stedet vil jeg foreslå dig simpelthen at læse OP på hvad CETA og TISA reelt går ud på, og så vil du se at lovene linie for linie indfører The New World Orders globale totalitære centraliserede stat, præcis som beskrevet herover.

Pointen med at vænne dig til militæret og de mange politikadetter som er på vej på Søren Pinds ordre (som iøvrigt “fik ideen” efter sin tur til Bilderberggruppen i Dresden i 2016, se dokumentation.) – er at de-sensitivisere dig, dvs. som før nævnt at gøre dig ligeglad med at danske gader begynder at fyldes med militær og politifolk.

Fordi når først det går op for folk at samtlige statslige aktiver VIL blive solgt ud, at demokratiet ER opgivet og magten over staten overgivet til fremmede kræfter igennem CETA & TISA aftalerne, og at Venstre og Co. BEVIDST gør dansk drikkevand giftigt, for at kunne profitere på drikkevand på flaske, nu hvor olien er ved at udfases, (måske du husker man netop har tilladt 7,5 gange så meget gift i dit vand?) – når først folk FATTER hvad der foregår – at ALT sælges ud, også dit helbred og dine børns fremtid, koblet med det stort iscenesatte fremmedhad, som skaber uro imellem danskerne – ja så er der en mulighed for at en helt åbenlys politistat er nødvendig for at undgå at politikere og magthavere likvideres af befolkningen, og for at kunne banke dig på plads når du ikke gør hvad konglomeraterne befaler dig til at gøre, i din nye slaverolle.

Dog tror jeg at politikerne har overvurderet befolkningen, for det ser ikke ud til at der findes nogen evne til at erkende disse ting hos danskerne, overhovedet.

Men i det mindste ved vi da nu hvorfor man begynder at uddanne hobetal af billige stats-håndlangere m. skydevåben (politikadetterne) og putter militær i danske gader i fredstid.

Heldigvis var vi flere der rystede på hovedet, men gjorde intet.

DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
375

Check Also

5 Ting Der ØJEBLIKKELIGT Vil Øge Din Intelligens – For Altid!

Denne artikel tilbyder dig en helt enestående chance. En mulighed for øjeblikkeligt og markant at …

4 comments

 1. Det præcis sådan uvidende fjolser som Dan der prædiker frygt som folk bør frygte og ikke staten. HVORFOR skulle en regering dog med vilje sprede gift og underminere dem selv og slå deres egne børn og familie ihjel med gift i vandet og såkaldt Chemtrails etc etc. Dan, du præcis så lam som de fjolser der tror jorden er flad. I ryger for mange joints…

 2. Gør din 9. klasse færdig, din klovn!

  • Kære Anders banders randers 😉
   Jeg er Cand. Mag i Medievidenskab med speciale i propaganda og massemanipulation, og har hertil researchet disse ting i over 15 år. På hvilken baggrund og ud fra hvilken konkret research udtaler DU dig?

   Kys kys
   Dan Johannesson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *