TRE Grunde Til At Du Skal Være LYKKELIG Over Det Blev Trump

donald_trumpOveralt hører vi de samme forventelige stemmer som vi plejer efter disse store “globale overraskelser”. Hele det amerikanske folk og hele det danske folk messer som så ofte før de slogans, og gennemlever de reaktioner som medierne har installeret i dem, og nu trigger i befolkningen igennem deres nyhedsprogrammer. Facebook er, for gud ved hvilken gang, fyldt med synkroniseret hovedrystende danskere og amerikanere, og “reaktioner” overalt i verden kører med vanlig forudsigelig sikkerhed. Som de gjorde det ved 9/11, som de gjorde det ved Osama Bin Laden historierne, som de gjorde det ved “The Anthrax Scare”, (den gang du løb rundt og var bange for hvidt pulver i kuverter, som viste sig at komme fra et amerikansk militæranlæg), som de gjorde det da vi skulle være bange for N1H1, og som de gjorde det ved “Je Suis” dit og ved “Je Suis” dat. Som et stort dybt bedøvet kor, gentager og papegøjer vi – igen – alle de ting medierne har sagt, vi skal sige, om hvorfor Trump er en katastrofe, og hvorfor Hillary ville være det eneste rette valg. I denne artikel vil jeg derfor, som beskeden modvægt, for jeg er bare en mand, og du deler mest sandsynligt ikke artiklen, forsøge at oplyse dig om de vigtigeste ting du IKKE får at høre, om hvorfor valget af Trump, kan have virkelig POSITIVE effekter. 

Problemet er som det er ved alle disse mange zombie lignende masse-psykoser, at al rationel og reel selvstændig tænkning totalt udebliver af billedet. Vi gentager viljeløst de mantraer vi har lært af medier og meningsdannere, men har meget meget sjældent for alvor sat os ind i, noget som helst af nogensomhelst betydning. Det er en af de største defekter og problemstillinger ved vestlige såkaldte demokratier så som Danmarks, at næsten hele befolkningen, fuldstændig ukritisk ser de samme nyhedskanaler, som alle har de samme entydige budskaber. Altid udelukkende budskaber der er 100% identiske med den herskende elites dagsorden. En dagsorden der de sidste 20 år alene har handlet om militær ekspansion, endeløs opstart af krig og konflikt i mellemøsten og nedbrydelsen af den ene suveræne stat efter den anden. (Såvel som forsøg på at centralisere AL magt i ganske få politiske gigaenheder / unioner uden for borgernes kontrol.)

Men danskerne SER intet af dette, men messer blot endeløst de forskellige entydige soundbites som deres enstemmige medier enstemmigt afgiver, med små simulerede forskelle i ordlyd, men med samme overordnede betyding. Den neoliberale herre / slave verdens orden SKAL implementeres, imens du æder gift pumpede flæskesvær, og ser de samme ligegyldige underholdningsshows som resten af befolkningen.

Alt ovenstående, og den kontinuerlige modvilje imod at reserache denne virkelighed mere i dybeden, og indtage dine oplysninger fra mange forskellige kilder, der ikke alle er mainstream medier, betyder at de fleste intet kan se, og i stedet har et utroligt forvrænget billede af hvad vi skal være bange for og hvad vi ikke skal.

Jeg vil derfor, herunder forsøge at gøre dig opmærksom på de VIGTIGSTE tre ting medierne IKKE har fremhævet fordelene ved ifht. valget af Trump.

Hver og en grund skal der dog tages det forbehold omkring, at Trump med stor sandsynlighed, ligesom Kennedy vil blive truet på livet (og i sidste instans miste det) hvis ikke han gør som skygge regeringen siger. Der er derfor ikke nogen garanti for at han kan gennemføre de politikker han har lovet, men vi har lov at håbe at det i nogen grad lykkedes ham på de 3 områder jeg her beskriver. 3 områder hvor han netop har lovet MARKANTE forandringer der får kollosale – POSITIVE – konsekvenser for DIG som sidder lige her og nu og ruller dine øjne over disse ord.

Here goes:

1. Du og dine børn slipper for at blive sprøde grillkyllinger garneret med radioaktivt nedfald. 

nuclearwar

Dette er den allerbedste ting overhovedet ved at Trump er blevet valgt. For de fleste danskere har simpelthen ikke sat sig en kæft ind i hvor langt vi reelt er nået ifht. at starte 3 verdenskrig med Rusland. Men NATO har opsat over ET TUSIND militære baser optil Ruslands grænse. u-s-bases-near-russiaOg alligevel tillader vi os, med vanlig – GROTESK – blindhed og totalt manglende selverkendelse, at ignorere at VI truer Rusland, og ikke omvendt. Utrætteligt siden 1989 har NATO fortsat med at udvide og udvide med flere og flere baser og flere og flere missilsystemer op og ned af Ruslands grænser. Vi har hertil tilladt vores krigsliderlige regeringer at indefryse vores handelssamarbejder med Rusland pga. annekteringen af krim. Igen et MASSIVT hykleri. Vi har jo selv INVADERET og SMADRET 4 nationer, i mellemøsten af grunde de fleste danskere slet ikke har gidet at sætte sig ind heller. (Udover at papegøje slogans fra nyhedsudsendelserne, som altid.) Sammenlignet med vores egne handlinger, virker en folkeafsteming fra Krims borgere der stemte ja, til den efterfølgende annektering, der foregik uden et eneste skud blev løsnet, pludselig ikke sååå slem alligevel, vel?

Så ikke alene har vi i vores blindhed tilladt opbygningen af en ekstremt anspændt situation, vi har også undladt at reflektere over hvad der ville ske hvis Hillary faktisk blev valgt. Jeg syntes vi skal lade Hillary selv svare på dette: “Hillary Clinton: “You’ve seen the reports. Russia’s hacked into a lot of things, China’s hacked into a lot of things. Russia even hacked into the Democratic National Committee. Maybe even some state election systems? So we gotta step up our game. Make sure we are well defended and make sure we are able to take the fight to those who go after us. As president I will make it clear that the United States will treat cyber attacks just like any other attack. We will be ready with serious political, economic and military responses.SE DOKUMENTATION

Som det kan ses hidsede hun kun situationen mere op, og der findes flere eksempler på denne type krigsretorik fra hende, omkring Rusland. Hillary er desuden stor fan af krigen i Syrien, Irak krigen osv. Hun er det man kalder en høg, dvs. yderst konfliktsøgende. Under hende ville den anspændte situation med Rusland kunne have slået den sidste gnist, og hele krudttønden være eksploderet. Og dét ville IKKE være en af de krige du ser på Facebook og tænker “tsk tsk” eller “sikke nowet” til. Det ville meget nemt blive en krig hvor Rusland, for at forsvare sig, ville svare igen over for det selv samme NATO som evt. antændte krigen under Clintons ledelse. Og ja DANMARK er et NATO land, så JA lille ‘evigt fredelige’ Danmark ville blive en krigszone, og i værste fald være genstand for atomart angreb.

Det er som om at folk slet ikke har FATTET hvor tæt vi har været på dette udfald, og hvor meget tættere på dette valget af Clinton ville have taget os. Så du slipper med stor sandsynlighed for at komme til at blive aske eller bacon (med sur smiley til og det hele) denne gang. Fordi Trump jo netop siger at han ønsker at HANDLE med Rusland og med resten af verden, ikke at bekrige den. Hvis han holder dette løfte, er det af den største betydning overhovedet, for den type politik vil afspænde hele situationen, i stedet for at give sidste skub ind i en 3 verdenskrig, som USA belejligt nok, igen kunne levere våben til, imens resten af verden stod i flammer. Dog har han ansat en af de mest groteske krigshøge og PNAC mænd, Steve Bannon, som bragte dig Irakkrigen, og er ultrakrigsliderlig, som sin sikkerhedsrådgiver. Så intet er sikkert, men vi må håbe Trump holder sit ord på dette punkt. Gør han det har vi, med stor sandsynlighed, rigtig meget at takke ham for.

 

2. Vi slipper måske for TTIP, TISA og Den Nye Verdensorden.

screen_shot_2013-08-02_at_4.47.29_pm

Du kommer mest sandsynligt til at bevare en rest af demokrati, i stedet for at få afsluttet demokratiet med TTIP og TISA hvis formål var at underlægge hele den vestlige verdens regeringer under konglomeraternes kontrol, og “harmonisere” alle europæiske love med de amerikanske, sådan at vores miljø, fødevarer, gift, arbejdsmakeds, frednings – love osv. blev lige så elendige som de amerikanske. Vi slipper også for at GMO frisættes totalt som TTIP ville have arbejdet for. Tilsammen ville TTIP og TISA have medført et totalitært regime under virksomhedernes kontrol. Fascisme, med et farverigt papskilt på. Trump siger at han IKKE ønsker TTIP. Hvis han formår at holde fast i dette uden at blive likvideret, vil det have skånet dig og dine børn for et mareridt, af massive proportioner. SE DOKUMENTATION OM TTIP HER

 

3. Elitens neoliberale helvedes jerngreb løsnes.

They Live

Eliterne er nødt til for første gang i et århundrede at holde kæft et sekund og fatte at masserne har fået nok, af dyb korruption og politisk kriminalitet fra politikere, konglomeraters og bankers side. For første gang er den dybt korrupte såkaldte elite af politikere, forretningsfolk, bankfolk, meningsdannere og mediefolk nødt til at gøre den ene ting de ikke har gjort siden 1980’erne. De er nødt til at SE VIRKELIGHEDEN I ØJNENE. Overalt plyndres hele nationer, af bankernes casino satsninger, krige føres på groteske grundlag, naturen udplyndres (det med udplyndring af naturen vil Trump blive ved med iøvrigt, og mere til, desværre) og en lille bitte selvfed elite har pisset ned af ryggen på hele verdens befolkning i mere end to årtier, løjet for dem, stjålet deres penge, og skabt et så gigantisk gab imellem de blot 8 mænd, som ejer halvdelen af verden resurser, og de over 7 milliarder andre mennesker, hvoraf flere og flere, også i Danmark, lider under stadig mere sølle livsvilkår.

Hvis vi er heldige kan valget af Trump blive begyndelsen på enden af det neoliberale herre slave samfund vi har set vinde mere og mere indpas indtil nu. Og måske endda begyndelsen på helt nye samtaler om demokrati, omfordeling af goder og mere gennemsigtig og lovformelig regerringsførelse. Bl.a. vil Trump indføre love der skal bekæmpe politisk Korruption og kammerateri. (Noget Clinton med sin korrupte regerings førelse uden om det hvide hus, via sin egen server, og sine betalte møder med Goldman Sachs og Wall Street på ingen måde har ønsket heller.)

Alt ovenstående er som sagt afhængigt af hvorvidt Trump holder sine ord (og kan få senatet mv. med ombord) – eller ej. Det vil vise sig. Men ihvertfald er det disse, helt afgørende, forskelle som ingen taler om, og som du burde takke amerikanerne og Trump dybt for. Det skal siges at jeg i øvrigt IKKE har sympati for mandens udmeldinger omkring hans racistiske pis, kvinde chikanerier osv. Det er en potte pis han har gang i der. Men det er, sammenlignet med f.eks. en tredje verdenskrig mod Rusland og Kina, som vi mest sandsynligt ville være blevet blive trukket med ind under Hillary, happy dandy sager, som ikke står mål med at sidde sur og tøsefornærmet som en bunke aske i hjørnet af et atomart nedsmeltet Danmark.

Lad os få nogle medier og politikere, som taler om disse helt afgørende ting, om det som virkelig betyder noget. Og som ikke spiser os af med banaliteter skabt for at få dig til at kæmpe for at fastholde elitens evindelige kontrol over dig. Dette valg, er – måske – morgenluft. Også for dig. (Med mindre det viser sig at hele lortet var endnu et planlagt bluffnummer, ligesom de endeløse frygt kampagner jeg startede artiklen med. Formålet med dette bluffnummer kunne være at lukke munden på dem som siger at US – valget intet betyder. Ved at give Trump 4 år i lidt løs snor, kan man nemlig bagefter sige, jo joo, det virker da så sandelig, i så jo selv hvordan ham den skøre Trump gjorde… og derefter kan man så implementere elitens vanlige program igen, “friskt” og revitaliseret i en ny række årtier.)

Only Time Will Tell, men på den korte bane er tingene måske slet ikke så sorte som dit lokale mainstream medie / propagandakanal og FB side fortæller dig.

Cheer up.

Tilmeld Dig Mit Nyhedsbrev!

Vi ved ikke hvad fremtiden byder på. Men hvis du er tilmeldt min mail-liste vil jeg stadig kunne sende dig updates og nyheder, uanset hvad der kommer af censurtiltag på de sociale medier, fremover. Tilmeld dig her:

 

STØT MIT ARBEJDE: Du kan støtte mit arbejde med en lille månedlig donation / støtte via Patreon. Du kan når som helst gå ind og annullere din støtte igen. Danjohannesson.dk får NUL mediestøtte og er 100% afhængig af private støtter. Din hjælp er således afgørende for sidens og FB kanalens arbejde. KLIK på knappen herunder for at støtte danjohannesson.dk:
Become a patron at Patreon!

Om Dan Johannesson

Check også

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix?

Hvad Helv… Foregår Der Til Grand Prix? Vi har snakket uden om LÆNGE nu. Men …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *