lørdag 19 januar 2019

Kend Din Sande Styrke!

Kend din sande styrkeTTIP, korrupte regeringer, manipulerende medier, endeløse krige mod kunstigt skabte fjender, kyniske kommuner, ældre og svage der lider og ender på gaderne. Overalt hvor vi ser hen er der lidelse og ubalancer og rigtig mange mennesker føler i disse år en følelse af magtesløshed. Spørgsmålet er for flere og flere: Hvad kan jeg gøre?

I denne videoblog (herunder) giver Dan Johannesson sit bedste bud på hvor du kan starte, Og det handler alt sammen om at forlade offerrollen og træde ind i din sande styrke. Videoen taler om HVAD dine sande styrker er og HVORDAN du kan få adgang til dem:

Vil videoen herunder ikke starte på din Ipad eller Mobile enhed, kan du se den via dette link: https://youtu.be/ZOsLoSdf2lk 

Kan du lide mine artikler, bøger eller musik? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder, og følg med i al galimatiassen, få gode tilbud vind bøger, koncertbilletter osv. P.S. bare rolig jeg spammer dig ikke, og mit nyhedsbrev kommer højst en gang om måneden, af og til sjældnere.

TILMELD DIG NYHEDSBREV FRA DANJOHANNESSON.DK:

DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
184

Check Also

Fra New Age Til Jesus Kristus – Min Personlige Bekendelse

Kære alle I de sidste mange år har jeg været dybt ‘nedsænket’ i variationer af …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *