tirsdag 26 marts 2019

Hvad Er Magt I Virkeligheden?

mediaslaveHvad er magt? I dag faldt jeg over en spændende tråd om at “penge er magt”. Og jeg er, delvis enig, i dette. Men min påstand er at sand magt er noget helt andet, læs her hvad:

Der er TO ting der giver magt i denne verden:

1. Penge.

2. Det at kunne “definere situationen”. Dvs. mediernes magt. Medierne afgør om f.eks. Irans atomprogram er et spørgsmål om:

A: At opbygge atomvåben og starte 3 verdenskrig.

Eller B: Irans ret til at blive selvforsynende med energi. To vidt forskelle “definitioner / vinkler” med to vidt forskellige reaktioner i befolkningernes bevidsthed og to vidt forskellige virkninger for hele nationens fremtid.

Kan du se princippet? Hele verden styres af mediernes sociale magt, som består i at de “definerer situationen”. Ingen magt er større end dette, og politikere, krige, adfærd, ideer og befolkningernes forståelse af virkeligheden, til  selve pengestrømmene er underlagt denne magt. For definerer medierne noget på en måde følger der millioner af ophidsede gemyter, og milliarder og atter milliarder af dollars til f.eks. krigsmateriel. Og omvendt, definerer de det anderledes, er alle pisseligeglade og der kommer intet og sker intet.

Så den øverste magt i denne verden, er magten over massernes bevidsthed. Og den magt kontrollerer medierne. Som så igen ejes af de samme mennesker og eliter som der ejer bankerne, våben og olie industrien..

Kontrolleres definitionen af situationen, ja så kontrolleres menneskets bevidsthed, og dermed alt andet.

Dét er sand magt og så længe vi overser dette er vi trælbundet til elitens fortællinger, frygtillusioner og heraf følgende vanvittig og voldelig politik. Tag magten tilbage til dig selv. Zoom ud, se de større mønstre og tænk ægte selv.

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, øverst til højre på sitet.

Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

OBS: Hvis du kan lide mine videoblogs, artikler, musik eller bøger og gerne vil støtte mit fortsatte virke, kan du nu gøre dette med et lille fast beløb om måneden, som du selv definerer. Ønsker du at blive min Patreon kan du gøre det lige her:
DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
145

Check Also

5G, Angreb på ytringsfriheden & ‘Elitens’ totale svigt af Danskerne og alt liv i Danmark

Oven på nogle stormfulde uger vil jeg i denne video blog tale om 5G, Angreb …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *