lørdag 19 januar 2019

Der er noget galt i Danmark, men hvad?

Jeg er blevet bedt om at kommentere på spørgsmålet om hvad der er galt med Danmark, og hvad vi kan gøre bedre, og i denne video giver jeg mit bedste bud på et svar, på dette kæmpe store spørgsmål. Et svar der helt sikkert vil overraske dig, og måske endda inspirere dig. For problemet handler ikke om politik, indvandrere, kriser, de onde medier, eller urimelige ministerpensioner, men om hvem DU i virkeligheden er og HVAD du har glemt, du er i stand til..

DEL gerne videoen hvis den inspirere dig.

Interviewet der nævnes med Anders Fogh Rasmussen, som eksempel på rigtig journalistik, udføres af den eminente og ægte kritiske journalist Mehdi Hasan, og kan ses i sin fulde længde her: https://youtu.be/wu43miZNfvc

Kan du lide mine artikler, eller mit arbejde her på siden i det hele taget? Så vil jeg bede dig hjælpe mig, ved at trykke syntes godt om sitet ovre i “Følg med på Facebook” modulet, øverst til højre på sitet.
Jeg vil også anbefale at dig at tjekke beskrivelsen af min bog “Virkeligheden Bag Virkeligheden – Glasplaneten” ud, da denne spændene Sci Fi roman, tilbyder dig yderligere fordybelse i de emner som behandles her på sitet.
Læs mere om Glasplaneten

DEL PÅ FACEBOOK:
Share on Facebook
Facebook
87

Check Also

Fra New Age Til Jesus Kristus – Min Personlige Bekendelse

Kære alle I de sidste mange år har jeg været dybt ‘nedsænket’ i variationer af …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *